2018 m. kovo 29 d., ketvirtadienis

"Saflora" atstatantis veido kremas brandžiai odai

   


  Veido kremą turbūt rastume kiekvienos moters, kuri bent minimaliai rūpinasi savo veido odą, kosmetinėje. Visos mes norime būti gražios, ilgai išlikti jaunos, todėl nuolat perkame tai vieną, tai kitą priemonę ir ieškome mažyčio stebuklo. 
    Išsirinkti veido kremą man yra pakankamai sunku, jei kūnui tinka vos ne bet koks, svarbu tik, kad drėkintų, bet užtat veidui priemonę renkuosi atsakingai. Pagrindinė mano odos problema - drėgmės trūkumas, todėl visada ieškau labiau drėkinančio nei maitinančio kremo. Turiu mišrią/riebią odą, todėl renkuosi lengvesnės konsistencijos priemones, pavyzdžiui, gelius. Tačiau šįkart įsigijau man ne standartinį variantą. Internetinėje parduotuvėje rinkausi prekių krepšelį ir viena iš priemonių buvo veido kremas. Nepaisant to, kad "Saflora" turi ir drėkinantį kremą veidui, bet išsirinkau atstatantį. Pirmasis labiau tinka sausai odai, nors vasarai mielai išbandyčiau, o antrasis pasirodė "rimtesnis". Ir dar kažkur užmačius buvau, jog tinka kaip makiažo pagrindas. Šis aspektas man irgi labai svarbus, nes ryte naudoju kremą ir po to iškart tepu makiažo pagrindą, neturiu laiko laukti pusvalandį, kol viskas susigers, ryte kiekviena minutė svarbi.
    Dabar apie patį kremą trumpai. Rašo, jog skirta 30+ odai. Na, man be kelių mėnesių tiek, tai manau, mano oda neįsižeis, jog šiek tiek pasendinau. Atstato odos struktūrą, drėkina, lygina odą ir jos spalvą, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo, apsaugo nuo žalingų UV spindulių. Pagaminta iš natūralių komponentų su hialurono rūgštimi (o kur jos nėra?) ir keramidais. Puiku, jog sudėtyje nėra vandens, vietoje jo gamybai panaudotas rožių hidrolatas, žaliosios arbatos ekstraktas ir alavijų gelis.
Sudėtis: rožių hidrolatas, emulsinis vaškas*, citrinų sultis, žaliosios arbatos ekstraktas, augalinis glicerinas*, kandelila vaškas (išgaunamas iš šakelių augalo Euphorbia Antisyphillitica), natrio PCA**, provitaminas B5, simondsijų aliejus*, sorbitas, spanguolių sėklų aliejus, vynuogių sėklų aliejus*, pieno rūgštis**, vitaminas Е*, sviestmedžių aliejus*, alavijų gelis, vilnos vaškas, vitaminas С, natrio laktatas**, natrio benzoatas***, kalio sorbatas***, citrinų rūgštis, ceramidai, hialurono rūgštis.
* ekologiški sertifikuoti komponentai
** natūralūs drėkinamojo veiksnio komponentai (NMF, natural moisturizing factor)
*** iš sudėtinės dalies vaisų ir uogų

   Tai aliejinis kremas, todėl gerokai skyrėsi nuo mano seniau naudotų kremų. Šis tirštas ir pakankamai riebus. Nepaisant to, gerai susigeria į odą ir nelieka jokio riebumo ar slidumo ant veido, kas leidžia iškart atlikti sau makiažą. Vasarai manyčiau kremas būtų man per sunkus, bet dabar pats tas. Esu sunaudojusi jau daugiau nei pusę kiekio, tad pavasarį bus galima ieškoti kažko lengvesnio. Kremas baltas, tačiau ne tos akinančiai baltos spalvos. Turi keistoką kvapą, net pagalvojau, jog gal sugedęs. Bet greičiausiai toks specifinis, lyg "rūgtelėjęs" kvapelis, nes galiojimo laikas nepasibaigęs, sandariai užklijuota apsaugine plėvele. Kaži kas duoda tokį aromatą? O kvapų nereikia bijoti, nes natūralių priemonių aromatas nesilaiko ant odos, greitai išsisklaido. Kremas pamaitina ir sudrėkina veido odą, nė karto neteko rasti išsausėjusios odos plotelių. Negaliu pasakyti, kad veidas tampa matiniu, bet blizgumo ant odos nepalieka.
    Šis atstatantis kremas kainuoja apie 10 eurų ir yra 50 ml talpos.
    Vertinu palankiai. Žiemai tokią priemonę rinkčiausi ir vėl. Priemonė jau išbandyta ir pažįstama, todėl jei kitą kartą reikės skubiai kremo, bet nesinorės eksperimentuoti, prisiminiu šį produktą.

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą