2018 m. balandžio 15 d., sekmadienis

Makiažą valanti servetėlė "Afterspa"


   Iš aš išbandžiau šį stebuklą. Tokio tipo servetėlės jau seniai nebe naujiena ir prekyboje jau yra pakankamai didelė pasiūla. Čia tas pats kas su "Beauty Blender" kempinėle, tik pasirodžiusi sukėlė dideles bangas makiažo pasaulyje ir greitai kiti gamintojai pradėjo kopijuoti ir siūlyti savo analogus kol dar ne per vėlu. Žinoma, pirmasis ir originalusis "Makeup eraser" yra gerokai brangesnis nei kiti "dupes", todėl man dar protelis nesuminkštėjo, kad pirkčiau servetėlę makiažo valymui už beveik 25 eur. Dėl "BB" dar suprantu, kodėl verta tiek mokėti, tai priemonė makiažo atlikimui, tobulam skysto makiažo pargrindo padengimui ant veido. O čia... Tik nuvalyti. Bet tokia tik mano nuomonė, nebūtina su manimi sutikti.


   Kaip šis mažylis atsirado pas mane? Retkarčiais mėgstu apsipirkti iHerb internetinėje parduotuvėje. Susidėliojus krepšelį buvo likę dar keli eurai iki neapmokestinamos ribos, todėl ieškojau ką dar įsimesti nepadidinus siuntimo išlaidų. Tarp naujienų radau šias servetėles, buvo įprasto dydžio rožinė ir juoda, bei mini, kurią ir pasiėmiau. Suviliojo smalsumas išbandyti, ar tikrai įmanoma makiažą nusivalyti be jokio valiklio, užtenka tik vandens ir šios servetėlės. 


    Gavau, išbandžiau ir rašau savo nuomonę. Keista, tačiau laikant servetėlę ir ją apžiūrint, sunku suvokti, kur slypi tas neabejotinas pasisekimas. Tai labiau į labai švelnų rankšluotuką panašus daiktas negu į servetėlę. Pagaminta iš sintetinio mikropluošto, panašaus audinio būna rankšluosčių ar chalatų, tačiau labai abejoju, kad jie irgi tiktų makiažo valymui. O gal irgi suveiktų...? 
      Instrukcija labai paprasta, prieš naudojimą išskalbti skalbimo mašinoje. Kodėl? Nežinau, gal pakinta audinio struktūra, suminkštėja pluoštas... Spėlioju. Jokių valiklių, pienelių kartu naudoti nereikia, užtenka sudrėkinti šiltu/drungnu vandeniu ir švelniai valyti veidą. Mano nuostabai, nuvalė net blakstienų tušą. Vau. Tokios mini servetėlės (maždaug 10x10 cm) pakanka 2-3 kartams susivalyti veidui.  Bet visgi, pabaigoje vistiek veidą nusiprausiu su prausikliu, nes netikiu, jog idealiai švariai veidą nuvalo. Juk lieka kažkokie makiažo likučiai. 


    Realiai, man labai patiko. Ir kodėl neįsigijau anksčiau? Puikiai tiktų jautrios odos savininkėms, kurios nelabai gali naudoti kažkokių priemonių, išsigelbėjimas kelionėse, kai norisi kuo mažiau visokių buteliukų pasiimti. Įžvelgiu tik vieną minusą - turėti tik vieną servetėlę neapsimoka, nebent itin dažnai skalbiatės. Kaip sakiau, mini servetėlės užteks dviems kartams nusivalyti veidą, turint didesnę - daugiau. Susipurvino, įmetei į skalbyklę, o pakeisti neturi kuo. Reikia dar bent kelių tokių. Perkant "Makeup eraser" skaudėtų finansiškai. Tektų pakloti po 22-25 eur už vienetą. Ši mini tekainuoja 2,1 eur, įprasto dydžio servetėlės po 4,19 eur. Dar žinau "TopBeauty" turi "W7" firmos analogus po 11 eur. Ir žinoma, pilna kiniečių parduotuvėse vos po 2 eur ar pigiau.
    Kam dar neteko, rekomenduoju išbandyti. Atrodo "pfu, kas tokio", bet panaudojus norisi dėkoti mokslui ir pažangai. Pati tikrai dar įsigysiu iš iHerb įprasto dydžio servetėlę. Gal net susigundysiu parsisiųsti iš kiniečių palyginimui. Blogiausiu atveju "sueis" kaip šluostė dulkėms valyti.

Jurgita


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą