2015 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

Limituoto leidimo Uoga Uoga lūpų balzamas


       Ką gi, rodos baigėsi visi įsikraustymo džiaugsmai ir vargai, alinantys (o gal kai ką džiuginantys?) vasaros karščiai, o ir pati kalendorinė vasara ruošiasi tuojau baigtis. Pačiame šio sezono viduryje Uoga Uoga šventė penkerių metų gimtadienį. Gavau kvietimą ateiti, tačiau užsukau tik labai trumpai akimirkai. Kartu su kvietimu prie voko buvo prilipintas balzamas lūpoms pavadinimu "Vidurvasario fiesta". Iš tiesų žavu. Net nebūčiau rašiusi apie jį, jeigu jis man nebūtų patikęs.

      Tačiau dabar parašysiu, nes tai vienas iš pagrindinių balzamų, kurie šiuo metu "eina į trasą". O jeigu "eina į trasą", vadinasi vertas dėmesio. Kadangi prekyboje jo jau nebėra (nes leidimas limituotas), balzamą drįsčiau lyginti su kitu Uoga Uoga balzamu "Slaptasis pirato receptas", kurį naudojau ir sunaudojau dar berods praėjusiais metais. Pats svarbiausias kriterijus man yra tai, kad produktas puikiai gydytų ir drėkintų. Aš net galėčiau nurašyti išsilaikymą ant lūpų ar spalvos "pabėgimą" (jeigu su spalva), jeigu tik balzamas sugebėtų drėkinti, o svarbiausia - gydyti žaizdeles, įtrūkimus. Mano vienintelis žalingas įprotis yra lūpų kramtymas ir kartais tai atrodo tikrai nepatraukliai. Bet juk visos mes žinome, kaip sunku atsikratyti nemalonaus įpročio, kurį taip "dievini". Taigi būtent dėl to man reikia tikros pirmosios pagalbos, jeigu kitą dieną noriu, kad viskas būtų užgiję. Ir valio, nes šis balzamas tai padaryti sugeba lygiai taip pat gerai kaip ir mano numylėtasis Aubrey (tikrųjų konkurentų vis dar neradau) arba svaiginančiai kvepiantis prancūziškas Aroma-Zone (jau krapštau jo likučius). Drėkinimas ir maitinimas taip pat patenkinami. Šiaip jis kiek sunkokas, tikrai riebokas, bet man tokie ir patinka. Nemėgstu lengvų ir vos juntamų ! Dar kas man labai patinka, tai kad jis sunkokai lydosi prie karštos temperatūros. Netapo skystu nei klampiu, vos vos pakeitė savo konsistenciją. 

      Labiausiai ko aš nemėgstu (nors jeigu produktas geras ir nėra absoliučiai jokio kito sprendimo būdo, nurašyti irgi galiu, tačiau tai ekstremaliai reta), tai pakuotės dėl kurių reikia pirštus kišti į gaminį. Šio įpročio atsikračiau seniausiai vos tik labiau pasidomėjusi ir sužinojusi, kiek įvairių akim nematomų "gyvių" galima pernešti į kosmetiką ją kabinant pirštais. Todėl pirštų nemerkiu ir niekam to nerekomenduoju daryti. Kenkiate pačiam gaminiui, o be to, tai nėra higieniška. Užtai man ne itin patiko įpakavimas ir pirkdama balzamą pirmiausia tikrai atkreipiu dėmesį į pakuotę. 

     Nepaisant šio, mano akimis, tikrai nemažo minuso, balzamą išteisinu, nes žinau, kad nusikramčiusi lūpas, jas išsigydysiu per vieną naktį. Norinčioms tokio efekto rekomenduoju įsigyti mano aukščiau išskirtus balzamus. Aubrey ypač :) 

      O ką tokio "bombiškai" gero naudojate jūs ? :) 

Laura

5 komentarai:

  1. O kur galima Aubrey balzamų įsigyti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš ir Uogos balzamus labaaaaaaai mėgstu, ilgą laiką buvo nr. 1 tarp lūpų balzamų, o bet tačiau, vos vakar gavau visur visur išliaupsintą Nuxe Reve de miel, per vieną dieną numušė Uogą. :) Neveltui toks populiarus ir pagaliau suprantu dėl ko - stebuklas lūpoms, o ne balzamas. :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas :)

    Aubrey balzamą galima įsigyti internetu arba Livinn parduotuvėse.

    Summer, o dabar tai sudominai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man apskritai visa "Uoga uoga" kosmetika labai patinka. Esu daug išbandžiusi, bet jų balzamai man ypač patinka. Labai didelis pliusas dėl konsistencijos ir drėkinimo sąvybių.

    AtsakytiPanaikinti
  5. turiu ir aš šį lūpų balzamą :) neseniai netyčia išskalbiau skalbimo mašinoje su drabužiais :D kas keisčiausia, visiškai nenukentėjo :D

    AtsakytiPanaikinti