2015 m. rugpjūčio 23 d., sekmadienis

Dar vienas Avril nagų lakas mano kosmetinėje : verta ir dar kartą verta


      Lėtai, tačiau užtikrintai iš lentynos šluoju "nesveikus" nagų lakus ir keičiu juos kitais, labiau priimtinais. Šį kartą negaliu nepasidžiaugti išsvajota spalva. Taip taip, akį rėžianti rausva. Tai mano antrasis Avril nagų lakas, kurį įsigijau visiškai netikėtai bevaikštinėdama po Assorti parduotuvę. Tiesą sakant seniai norėjau šio produkto, tačiau deja senoji Shopeko (prekiauja Avril kosmetika) parduotuvė buvo įsikūrusi man itin nepatogioje vietoje, o naujoji taip pat ne per arčiausiai. Todėl apie tai, kaip nudžiugau radusi visą paletę nagų lakų Assorti parduotuvėje, smulkiai nepasakosiu - nudžiugau tikrai labai nepaprastai. Minėtame prekybos centre mačiau ne tik nagų lakų, tačiau ir populiarųjį tušą blakstienoms, mano išbandytą ir pamėgtą plunksnelę pravedimui, micelinį vandenį, akių pieštukų, BB kremą ir dar tikrai daug ką. Kaskart ten eidama prasuku pro grožio priemonių skyrelį, nes užmatau vis ką nors nauja. Džiaugiuosi, kad vis daugiau natūralios kosmetikos galima pamatyti prekybos centruose šalia populiariosios. Apsipirkti tampa patogiau!

      Taigi, sugrįžtant prie produkto, pilną jo pristatymą ir dar daugiau vertingos informacijos galite rasti seniau paruoštame straipsnyje. O šįkart džiaugiuosi atradusi Rose Bollywood spalvą, kuri idealiai tinka vasarai. Nors tiesą pasakius aš net neskirstau į sezonus. Šią spalvą "dėvėsiu" ir rudenį, ir žiemą. Itin ryški ir gaivi, nepriekaištingos pigmentacijos (užtenka ir sluoksnio, bet du geriau!), sodri. 
Talpa kaip visuomet nei per didelė, nei per maža - sunaudojimas garantuotas. O finale net nepasakyčiau, tai šis lakas galėtų būti kuo nors prastesnis už profesionalius salonų lakus. Taigi, jeigu ši spalva jums visgi ne prie širdies, rekomenduoju išsirinkti bet kurią kitą labiau patinkančią. Paletė iš tiesų nemaža, o nagų lakai verti dešimtuko :) 

Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą