2015 m. rugpjūčio 5 d., trečiadienis

Lavera balansuojanti veido kaukė (Sample Size)


  Vokiečių kompanija "Lavera" jau 25 - erius metus gyvuojanti natūralios kosmetikos gamintoja. Kartu su "Logona", "Dr. Hauschka" ir "Sante", tai bene žinomiausi Vokietijos prekės ženklai natūralios kosmetikos rinkoje. 
  Pastaruoju metu stengiuosi pirkti kuo mažiau naujų gaminių, tik kai tikrai labai reikia. O man tikrai labai reikėjo naujo blakstienų tušo. Nusižiūrėjau "Lavera" naujieną, bet Lietuvoje jos dar nėra. Belieka užsienio parduotuvės. Atlikusi kainų analizę tarp skirtingų internetinių parduotuvių, supratau, jog vokišką kosmetiką labiausiai verta pirkti iš Vokietijos internetinės parduotuvės "Violey". Susikoopoeravusi su kitomis merginomis, pasidarėm bendrą užsakymą. Užsisakiau ne tik savo nusižiūrėtą tušą (aprašysiu jį vėliau), bet ir keleta kosmetikos mėginių. Juk verta. Palyginimui, ši "Laveros" kaukė man kainavo 1,69 €, o Lietuvoje rasite, jog kaina perkopia 3 eurų ribą.... 
    Veido kaukių dabar beveik neturiu, todėl pasiėmiau vieną pabandymui.  Šią kaukę pasirinkau, nes aprašymas skelbia, jog ji giliai valo, balansuoja, gaivina ir maitina, tinkama normaliai ir mišriai veido odai. Medetkų ekstraktas turi raminti ir balansuoti riebalų išsiskyrimą, o imbierai valyti odą. 

Sudedamosios dalys. Ingredientai: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Alcohol*, Glycerin, Cellulose, Sodium Lactate, Myristyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder*, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Lauroyl Lysine, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract*, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides, Lecithin, Lysolecithin, Sodium Hyaluronate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Citronellol**.
* ingredientai įš ekologiškai užaugintos ir sertifikuotos produkcijos, ** natūralūs eteriniai aliejai

   Kaukę reikia naudoti 1-2 kartus per savaitę. Tepti ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos. Kaukę laikyti 10-15 min ir nuplauti vandeniu.  O dabar mano pastebėjimai:
  • džiugu, jog kaukė be sintetinių kvapų, dažiklių, konservantų ir pagaminta iš augalinių medžiagų. 
  • kaukė yra kaip baltos spalvos kremas ir konsistencija tokia pati.
  • kvapas silpnas ir  neįkyrus.
  • nepajaučiau aš to valomojo poveikio, gal dėl to, kad esu pripratusi prie molio kaukių. Nusiplovus kaukę (dalis jos susigeria į odą), nėra jokio sausumo ar tempimo jausmo. Jausmas toks lyg būčiau užsitepusi kremą ir tiek. 
  • veido riebumą lyg ir turėtų subalansuoti tam kartui, bet oda tikrai neatrodė matinė.
  • vienos pakuotės pakaks dviems kartams, o jei tepsite tik ant veido, ir daugiau kartų. 
    Mano verdiktas: nuteista. Vieną kartą ją užsitepiau ant veido ir viskas. Stovi pradaryta pakuotė ir kažkaip rankos nekyla vėl tepti ant veido, nes nesulaukiau norimo efekto. Nepajaučiau, jog veidas būtų tinkamai nuvalytas ar mažiau išsiskirtų riebalų. Tiesa, gal ir atrodė labiau sudrėkintas ar pamaitintas, bet tą patį galiu gauti naudodama kremus. Nors kaina buvo labai patraukli, bet, deja, pats produktas geriausiu atveju vidutiniškas. 

Jurgita



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą