2018 m. kovo 17 d., šeštadienis

Manilla paakių kremas

   


    Kartu su išgirtuoju "Manilla" hialurono serumu pirkau ir kremą paakiams. Nes mano jau ir toks amžius, kai tokia priemonė reikalinga. Veidrodyje jau matau pirmąsias raukšleles, ech...
    Kodėl mane sudomino šis paakių kremas? Nes perskaičiau, jog tai ypač drėkinanti, skaistinanti paakių odą emulsija. Šiek tiek ne į temą, bet "Manilla" itin kruopščiai ir gausiai aprašo savo produktus, taip pat galima rasti įvairių įrašų apie odos priežiūrą ir panašiai. Kas tuo domisi, įdomu paskaityti. O dabar grižtam prie kremo.
    Pagrindinės ir įdomiausios sudėtinės dalys:

  • Alavijo sultys natūraliai drėkina, suteikia odai švelnumo, švytėjimo ir elastingumo.
  • Hialurono rūgštis giliai drėkina, dėl to oda įgauna daugiau apimties, sumažėja raukšlės.
  • Kofermentas Q10 mažina atsiradusių raukšlių gilumą, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, skaistina bei padeda atkurti jos spalvos vientisumą.
  • Vanilės anksčių fitolis skatina elastino ir kolageno gamybą, drėkiną odą.
  • Agurklės aliejus didina odos elastingumą. Stabdo priešlaikinį odos senėjimą, drėkina, stangrina.
  • Erškėtrožių aliejus maitina, minkština.
  • Kokosų pienas pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, gerina odos tonusą, suteikia gyvybingumo.
  • Argano aliejus pasižymi ypač geromis odos ląsteles atkuriančiomis ir odos stangrumą didinančiomis savybėmis.
  • Augalinis glicerinas  intensyviai drėkina, padeda išvengti mažų raukšlelių atsiradimo.
  • Pantenolis drėkina, suteikia odai minkštumo ir stangrumo. Taip pat stabdo senėjimo procesus.
  • Vitaminas C skatina kolageno gamybą, pasižymi skaistinančiomis, drėkinamosiomis ir maitinamosiosmis savybėmis.
  • Vitaminas E apsaugo nuo kenksmingo ultravioletinių spindulių poveikio.
  • Vitaminas A lygina smulkias mimikos raukšleles, skatina odos regeneraciją.
  • Vitaminas B3 (niacinas) šviesina odą, gerina jos drėkinimą, išvaizdą, elastingumą.
Sudėtis: alavijo sultys, augalinis glicerinas, natūralūs nerafinuoti šalto spaudimo argano aliejus, vanilės fitolis kokosų aliejuje, agurklės, erškėtrožių aliejai, vanduo, augaliniai vaškai, vitaminas B5, vitaminas B3, vitaminas C, vitaminas E, vitaminas A, kokosų pienas, hialurono rūgštis, kofermentas Q10, ksantanas, citrinos rūgštis, natūralūs konservantai - benzilo alkoholis ir dehidroacto rūgštis.

    Sounds good. Bet, deja, paakių kremas man nepaliko tokių gerų įspūdžių kaip  pabaigtas veido serumas. Viduje pilna odą drėkinančių, stangrinančių ir kovojančių prieš senėjimą ingredientų, bet pati kažkokio vizualaus pokyčio nepastebėjau. O jau naudoju tikrai labai seniai, ir tepu du kartus per dieną. Gal per vėlai, apskritai, pradėjau naudoti paakių kremus? Nieks dabar neatsakys. Pati emulsija lengva ir maloni. Neapsunkina paakių. Kvapas neįkyrus. Pastebėjau, jog "Manilla" atnaujino savo gaminių pakuotes. Dabar paakių kremas hermetiškame indelyje ir mažesniu kiekiu. Tikrai labiau higieniška, ir kitas dalykas, 50 ml paakių kremo neįmanoma sunaudoti vienai iki galiojimo termino pabaigos. O dabar pardavinėjama mažesniais kiekiais - praktiškiau. 
    Darbar kaip tik baigiu paskutinius lašus ir užsisakiau iš iHerb  naują kremą išbandymui. Normalu, mano lūkesčiai nepasiteisino, tai imu kitą priemonę. Nors kas netiko man, gali tikti kitai merginai. Internete pilna teigiamų atsiliepimų, kas įrodo, kad priemonė nėra prasta, tik gal man netiko. Esu išbandžiusi nedaug paakių kremų, bet kol kas nei viena priemonė nesužavėjo taip, kad kartočiau. 
Jurgita

2 komentarai:

  1. Na bet gal stebuklo ir neturi būti? Nežinau.. Aš labai atsargiai žiūriu į visus raukšlių dingimo pažadus, na nes tiesiog - prieš gamtą nepakovosi :) Aš tik galvoju, kad vieną dalyką galima padaryti - tai nepasenti anksčiau negu fiziologiškai lemta. O čia, tikriausiai, svarbiausias gyvenimo būdas ir rūpinimasis savimi. Gali ir kremai įeiti, bet visgi ilgalaikiai dalykai labiau užsitvirtina ilgai juos darant - kaip pvz. sveika mityba, sportas, meditacija ir pan. Nors aišku, čia lengva pasakyti - ne taip paprasta padaryti :) Aš asmeniškai tikiu, kad dabartiniam žmogui, kuris nebegyvena miškuose/oloje, reikia atsižvelgti į gamtos dėsnius, bet ir suvokti, kad gyvenimas pasikeitęs. Gyvenimo būdas kitoks - mažiau judame, nebemedžiojame, patiriame daug pasyvaus streso. Visi šitie veiksniai mus veikia. Tad judėjimas ir meditacija, manau, yra būtinybė. Na ir žinoma pilnavertis maistas. Ne "comfort food", kurio labai norisi po stresinės savaitės.. Taip pat ir tam tikri papildai/vitaminai. Jų tikrai nereikia daug (čia jau būtų tolimas nuo gamtos), tačiau svarbu būti sąmoningam, kad jei prasčiau maitinies, tai ir vitaminų/mineralų natūraliai, tikriausiai, trūksta. Arba pvz. faktas, kad vitamino D mums, gyvenantiems regione, kur saulės būna nedaug, praktiškai visada trūksta. Taip, toks yra faktas. Pati ne taip seniai sužinojau, nes gydytoja rekomendavo vaikui šiuos - https://www.gintarine.lt/ambio-vitaminas-d-vaikams-20-kramtomuju-tableciu/catalogstoredetail.aspx?ID=354688 ir elementariai paskaičiau pakuotę įsigijusi. Tada pradėjau gūglinti - ir štai. Pasirodo, pasaulyje čia - jokia ne naujiena jau.. Man asmeniškai sunkiausia atsirinkti visame tame didžiuliame kiekyje informacijos - tiesą. Ir sekti naujausius tyrimus. Tai liečia ir gyvenimo būdą, ir mitybą, ir kosmetiką, beje, taip pat. Gi hialiurono rūgštis, pvz., ne taip seniai atrasta, o dabar jau atrodo kaip norma ir kremų su ja - ant kiekvieno kampo.. (beje, irgi teko naudoti, bet poveikio kažkokio labai stebuklingo nepajutau - nors atsiliepimų tai tik gerų buvau prisiskaičius..).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. teisybė:) bet nors dauguma dalykų man žinoma, bet sunku įgyvendinti, dirbu intensyvų protinį darbą, sportuoju du kartus per savaitę, bet turiu vos ne bėgti, kad spėčiau į treniruotę, namuose laukia šeima, namų ruoša, laiko rodos viskam trūksta...

      Panaikinti