2015 m. rugsėjo 1 d., antradienis

Bellapierre kabuki šepetėlis

  Senokai nedariau jokių įrašų bloge. Priežastis ta, kad atostogavau kaime.  Nors ir buvo galimybė prisijungti prie interneto, bet to nedariau, norėjau pailsėti nuo įprastinės rutinos: miesto, darbo, kompiuterio, net nesidažiau, visiškai. Visas laikas buvo skirtas poilsiui, buities darbams ir žvejybai (vaikinas mane mokė žvejoti). 
   Todėl dabar grįžtu su lengvu ir trumpu įrašu apie "Bellapierre" kabuki šepetėlį, kurį gavau jau senokai Naturisimo grožio dėžutėje. Pirma mano mintis, kai pasiėmiau šį šepėtėlį į rankas, buvo - koks nedidelis. Bet iš tikrųjų taip nėra, jis nė kiek ne mažesnis už kitus kabuki šepetėlius, tik skirtumas tas, kas turi trumpą kotelį. 
  Kalbant apie kokybę geriausia tarpusavyje lyginti kelias panašios kainos  kategorijos priemones, nes tarp šepetėlių dažniausiai skirtumai nedideli. Pati mineralinei pudrai naudoju savo "LaMav" šepetėlį. 
   Ką galiu pasakyti apie "Bellapiere"? Šios kompanijos mineralinės kosmetikos nesu bandžiusi, todėl negaliu vertinti, bet galiu pasakyti, jog kainos nėra mažos, pavyzdžiui 9 g talpos makiažo pagrindas Lietuvoje kainuoja 30 €. O "Biotekos" parduotuvėje šis kabukis kainuos 18 €, kai Naturisimo parduotuvė jį pardavinėja už 23,99 svaro (apie 33 €).... 
   Kabuki tipo šepetėliai dažniausiai yra skirti mineraliniams makiažo pagrindams arba kitiems biriems produktams. Jie patogūs, lengva naudotis, ypač tinka tai priemonei, kuriai yra skirti. O būtent kurios kompanijos šepetėlis bus jums pats pačiausias, priklauso nuo jūsų asmeninių simpatijų. 
    Šėreliai yra 100 proc. sintetiniai, todėl jokie žvėreliai nenukentėjo gaminant priemones. Apskritai, šiuo metu labai populiaru naudoti sintetinius šepetėlius, nes jie lygiai tokie pat geri ir švelnūs kaip ir tikro plauko priemonės, o žmonės laikosi draugiškumo politikos gyvūnėlių atžvilgiu. Kaip matote nuotraukoje šėreliai yra šviesūs, galiukai tamsesni, o pati viršūnėlė balta. Man taip dailiau nei vienspalviai šėreliai, bet tai skonio reikalas. Šėreliai švelnūs, gal net švelnesni nei mano turimo "LaMav", tačiau pastarasis turi jų daugiau, todėl šepetėlis tankesnis ir vizualiai atrodo didesnis (žiūrėkite nuotrauką žemiau). 


    Savo darbą šepetėlis gerai atlieka, o kažkokių nusiskundimų jam neturiu. Nebent galėčiau prikibti prie kainos. Jei tektų pirkti pačiai, labai gerai pagalvočiau ar įsigyti, greičiausiai pasirinkčiau pigesnę alternatyvą. Kol kas naudoju kabuki retokai, todėl ir plauti teko vos kelis kartus. Tfu tfu tfu, bet dar neiškrito nei vienas plaukelis, nors kitas tinklaraštis "Naturalus ID" spėjo nusivilti šiuo aspektu. Dar verta paminėti, jog šepetėlis turi permatomą plastikinę pakuotę, todėl šėreliai apsaugoti nuo pažeidimo, o taps šepetėlis nuo dulkių.
   Bet kokiu atveju "Bellapierre" kabuki tikrai naudosiu. Jis man bus puikus pagalbininkas kelionių metu, nes yra mažesnis nei "LaMav". Ypač šį mėnesį, kai iškrisiu į Italiją ir lagaminą reikia susikrauti kuo racionaliau. 

P. S. Kitos priemonės iš "Naturisimo" grožio dėžutės:
"Inika" ekologiški lūpų dažai;
"Madara" kremai su atspalviu, kuriuos spėjau išbandyti anksčiau;
"Green People" DD kremas;
"jane iredale" blakstienų tušas.

Jurgita

2 komentarai:

  1. Teko laikyti rankose natūralių šerelių kabukį, tai geriau nereikia... Be visų kitų aspektų sintetinius šerelius daug lengviau prižiūrėti, jie staigiai džiūsta, užtat tas kol išdžiūvo :( Visada pasisakau tik už sintetinius.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man neteko rankose laikyti natūralių, tačiau vien pati mintis naudoti arklio, ožkos ar voverės šerius yra nepatraukli :)

      Panaikinti