2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Gaivus atradimas: rožių vanduo.


      Gėlių karalienės, ko gero, pristatyti ir nereikia. Damaskinė rožė yra viena iš daugybės rožių rūšių, o jų priskaičiuojama per 250. Bet ar žinojote, kad rožės gali būti ne tik dovanojamos ar auginamos sode, bet ir puikios draugės tavo odai? 
      Būtent ši rožių rūšis plačiai naudojama kosmetikoje. Damaskinių rožių vanduo išgaunamas distiliuojant žiedus bei pumpurus. Sąžiningas gamintojas gaminio neskies, nenaudos jokių konservantų ar kitų dalykų, todėl renkantis šį ir kitus panašius produktus visgi verta atkreipti dėmesį į sudėtį. Paprastai sudėtyje tėra vienas ingridientas: Rosa damascena flower water. 
      Vandens naudojimas kosmetikoje, kaip ir buvo minėta, yra labai platus. Juo galima praturtinti įvairias namines kaukes, naudoti plaukams siekiant atsikratyti pleiskanų; ir ypač veidui. Dėl savo universalumo rožių vanduo tinka visiems odos tipams: atgaivins ir sudrėkins sausą, normalią odą, atjaunins, regeneruos brandžią odą, sureguliuos riebalinių liaukų veiklą bei sutrauks poras, kas neretai svarbu riebiai ir mišriai odai. Taip pat šis produktas puikiai tiks jautriai odai, kamuojamai įvairių alerginių reakcijų. Šio rožių vandens naudojimas itin paprastas. Jo nereikia nei skiesti, nei maišyti, nebent gaminatės individualią veido kaukę. Purškiamas grynas ant veido nuostabiai vėsina, drėkina ir ramina. Leiskite nudžiūti pačiam, valyti nereikia. Dienos eigoje galima naudoti pagal poreikį. 
      Dėl raminančių, gaivinančių ir antiseptinių savybių damaskinių rožių vanduo taip pat gali būti naudojamas vonioje siekiant atsipalaiduoti, susižeidus puikiai vėsina žaizdą, gali būti naudojamas randelių profilaktikai.
      Rožių vandenį naudoju vietoj toniko veidui, kartą sumaišius su vandeniu esu skalavusi burną. Man labai patinka nepaprastai gaivinantis, vėsinantis pojūtis, malonus kvapas, kuris, tiesa, iš pradžių man nepatiko, tačiau pripratau. Netraukia veido odos, vadinasi jai labai patinka! Rekomenduoju ir pati asmeniškai kartosiu! :) 

Kaina: 28,00 Lt ("Kvapų namuose")
Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą