2016 m. vasario 10 d., trečiadienis

Natur Boutique veido prausiklis su alaviju


    Tęsiame prausiklių temą. Nors greičiausiai jums įdomiausios dekoratyvinės kosmetikos apžvalgos, tačiau jei neturėsite sveikos ir dailios veido odos, jūsų neišgelbės net stebuklingas makiažo pagrindas. Žinoma, daugiausia mūsų išvaizda priklauso nuo mūsų mitybos ir gyvenimo būdo, o toliau seka išorinis savęs puoselėjimas. Būtent apie tai daugiausia ir šneku šiame bloge. 
   Natur Boutique jau gal daug kam pažįstamas ženklas, nes nesunkiai jos gaminius galime rasti ir prekybos centruose RIMI. Nors pati šį švelnų gelinį prausiklį pirkau jų salelėje. Norėjau sau pasiimti makiažo valiklį, bet konsultantė man rekomendavo būtent šį, argumentuodama tuo, kad  ji pati naudoja makiažo valymui. OK. Patikėjau ir įsigijau. 
    Internete galite rasti šio prausiklio aprašymą, jog tai švelni valanti priemonė su alaviju ir putoklinių muilių ekstraktu. Lengva puta valo odos nešvarumus ir palieka odą it šilkinę. Esant poreikiui, prausiklį galima paturbinti, tai yra papildomai jo sudėtį praturtinti mėgstamu aliejumi ar kita medžiaga. Tai tarsi bazė jūsų norimai receptūrai. Dabartinės sudėties smulkiai nekomentuosiu, o ką domina, galite pasiskaityti Kosmetikos DNR tinklalapyje čia

Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis, Glycerin, Caprylyl capric glucoside, Cocomidopropyl betaine, Quillaja extract, Xantham gum, Phenoxyethanol, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate.


    Kaip matote nuotraukoje, tai bespalvis gelinis skystis iš bekvapės kosmetikos linijos. Konsultantė tikrai manęs neapgavo, prausiklis nuvalo ir makiažą, net ir blakstienų tušą. Kadangi naudoju tik natūralius blakstienų tušus, tai visai galimas dalykas, jog su įprastiniais tušais susidorotų sunkiau, o vandeniui atsparių išvis neįveiktų. Tiesa, jei persistengsite ir padauginsite gelio ant vatos diskelio, patekęs į akis visgi dirgina. O pats veidelis švelniais masažuojamaisiais judesiais nuvalomas be problemų. Po procedūros jokio dirginimo, tempimo jausmo ar panašaus diskomforto. Belieka pasipurkšti gėlių vandeniu ir tepti veido kremą. Kas dar man labai patinka, tai galimybė rinktis skirtingų dydžių pakuotes, pirkti galite 50 ml arba 100 ml. Pirmam kartui aš visada renkuosi mažiausią kiekį. Didesnis buteliukas turi patogų dozatorių, bet mažesnysis tenkinasi šampūnams įprastu kamšteliu, kuris nėra patogus tokios konsistencijos produktui. Bet užtat kainos negąsdinančios, 50 ml prausiklis kainuoja 4,5 Eur, o užtenka palyginti ilgai. Pirkau jau senokai, todėl nepamenu, kiek laiko jau naudoju.  
    Išvada tokia, Natur Boutique eilinį sykį manęs nenuvylė. Spėjau ją pagirti ne tik aš, bet ir mano kolegė Laura. Ar pirkčiau dar sykį? Žinoma. Rekomenduoju ir jums ką nors išbandyti.

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą