2015 m. lapkričio 29 d., sekmadienis

VIVI rankų ir pėdų kremas: minkštos rankos per akimirką


Labas, skaitytojos ! 

        Ar pažįstamas tas jausmas, kai nuo šaltuko suskeldėja rankos ? Ir jos būna nemaloniai sausos ? Tiesa, o kur dar probleminės pėdos ? Šiaip jau rankų (ir juolab pėdų) kremas pas mane tarsi retokas svečias. Tai užklysta, tai ne. Tai turiu, tai visai ne. Tai kenčiu sausų rankų "sindromą", tai nelabai. Bet žinokit verta įsigyti. VIVI kremas atsidūrė pas mane netikėtai. Net nežinojau, jog savo klientams VIVI dovanoja 10 eurų vertės dovaną, o ateinant atsiimti - kitoms prekėms suteikia 50 procentų nuolaidą. Aš prigriebiau toniką veidui, o kremą nusipirkau su nuolaida. Gal ir jūs sulauksite SMS žinutės, su kvietimu atsiimti dovaną :). Prisipažinsiu, jog tonikas dar kantriai laukia savo eilės, na, o kremą jau spėjau išbandyti pagal paskirtį. Turi savų pliusų ir savų minusų. 

      Nors kremas vadinamas minkštinamuoju, sudėtyje esantys komponentai neblogai ir drėkina. Sakyčiau visai neblogas kremas žiemai. Pirmas mane labai nustebinęs dalykas buvo pojūtis pasitepus produktu - rankos kažkaip, kažkokiu būdu tapo tokios minkštos, kokios gyvenime dar nebuvo. Negalėjau neliesti, vis čiupinėjau, glosčiau. Labai nustebino ! Jausmas išlieka gana ilgai. Susigeria taip pat labai greitai - tiesiog "susivalgo".

Labai stipri silpnoji pusė yra tas įdomus purkštukas, kuris, mano manymu, nėra nei patogus, nei praktiškas, nes kad ir iš kokio atstumo purkši kremą (arčiau, toliau), jis vis tiek pataikys kur nors ne ten. Mano manymu, geriau pačią pakuotę būtų keisti į išspaudžiamą arba bent jau naudoti nedidelį išspaudžiamą dozatorių. Jau pirkdama pagalvojau, kad reikėtų apkeisti dozatorius, nes veido toniko irgi atrodo ne pats patogiausias. Veido toniko labiau norėtųsi purškiamo, o ten tiesiog paprastas kamštukas ir nieko papildomai :) 

      Kremo kvapas aštrokas, tačiau pastebėjau, jog praktiškai visi VIVI produktai išskiria stipresniu, aštresniu kvapu. Kiek esu turėjusi - tai bendras bruožas. Gal mažiau galiojantis veido prausimo putoms. Nuraminsiu, kad kvapas neišsilaiko labai ilgai, tačiau jeigu tepsitės automobilyje (uždaroje nedidelėje patalpoje) - jis tikrai labai stipriai pakvips. Prieš pirkdamos būtinai paprašykite duoti pauostyti testerį. Ne visus kvapus galima iškart prisijaukinti. 

Ar verta pirkti ? Verta, jeigu norite tikrai minkštų ir sudrėkintų rankų. Pirkinys buvo labai impulsyvus, tačiau neblogai pasiteisinęs. Be viso to, saugokite rankas žiemą, dėvėkite pirštines !

Laura

1 komentaras:

  1. Aš irgi gavau tą SMS atsiimti dovaną, pasiėmiau veido toniką ir papildomai įsigijau su 50 proc. nuolaida dušo želė, šampūną bei grožio pasą :)

    AtsakytiPanaikinti