2015 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Vasaros topas - Natur Boutique paakių gelis


      Nesumeluosiu pasakydama, kad tai einamiausias produktas šią vasarą. Niekur ir niekaip be jo. Ko gero, pripratimas ir jausmas, kad jis visai neblogas. Lengvos tekstūros, itin švelnus ir svarbiausia - jokio nemalonaus ir sunkiai įsigeriančio riebalo sluoksnio. Toks ir turi būti gelis. 

      Apie Natur Boutique jau šiek tiek kalbėjau. Užsikabinau už šio gamintojo, nes tiek pirmoji (kūno prausiklis-šveitiklis), tiek antroji (pienelis veidui) priemonės mane labai nudžiugino. Tiesa, esu nusipirkusi ir jų balansuojantį veido kremą, tačiau dėl didelio kiekio fototoksiškų ingridientų nusprendžiau jo naudojimą kiek atidėti; nors gamintojai mane ir patikino, kad aliejai distiliuoti. Apie fototoksiškus aliejus galite pasiskaityti mūsų bendraminčių tinklaraštyje Natūralus ID šiame straipsnyje. Kad ir kaip mane žavi citrusai - vasaros metu juos geriau pamiršti. Ne visi tai žino, todėl norėtųsi, jog kiekvienas atsakingas gamintojas informuotų savo pirkėją apie gręsiančias problemas. 

      Grįžtant prie gelio, tai "slaptasis" jo ingridientas yra akišveitė. Kaip ir parašyta ant pakuotės. Man toks augalas girdimas pirmą kartą. O jis visai neretas svečias ir Lietuvoje, kadangi čia jį taip pat galima rasti. Tai vaistažolė, labiausiai žinoma dėl savo raminamųjų ir gydomųjų savybių akių sričiai. Naudojama ir kosmetikoje. 

      Bendri įspūdžiai : 
  • Be abejo - taupumas. Tokio kiekio užteks ilgam ;
  • Nelieka jokio riebumo jausmo, kad ir kiek pateptum. Ar padaugintum. Jeigu taip nutinka, užtenka sausu pirštu švelniai nubraukti perteklių ir voilà !
  • Greitai geriasi ; 
  • Itin lengva tekstūra ;
  • Kartais gali tik per daug išsispausti, nes pompa ne itin paslanki. Atrodo vos stipriau spusteli, o išsispaudžia vienu metu pakankamai nemažai. Reikėtų lengviau "slankiojančios" pompos ;
  • Sudėtis neperkrauta, paprasta, tik benzyl alcohol akis bado :
Ingredients (INCI): Aqua, Aloe barbadensis gel*, Glycerin, Biosaccaride gum-1, Coco caprylate, Scerloteun gum, Propandiol & Salix alba, Euphrasia officinalis*Helianthus annus oil*, Sodium bicarbonate, Benzyl alcohol. *sertifikuoti ekologiški ingredientai

  • Todulai drėkina. Nujaučiu, kad tai alavijo nuopelnas, kadangi mano oda jo drėkinimą tikrai gerai jaučia ir pasisavina ; 
  • Nelipnus, neįkyrus. Žodžiu, pasitepei ir dingo ;
  • Gana nebrangus - 6 eurai. Kaip už tokią sumą - tiesiog atradimas. 
     Vasarai kaip tik norisi kažko lengvo ir labai gerai drėkinančio. Rekomenduoju ir siūlau išbandyti :) Beje, gamintojas teigia, kad jis šviesina paakių zoną. Kol kas sunku apie tai komenduoti, kadangi mano iš prigimties paakiai linkę tamsėti nepriklausomai nuo to, kiek miegu :) 

Gražaus vakaro !
Laura

2 komentarai:

  1. Jis tikrai puikus, dvigubinu rekomendaciją :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu tiek šio blogo tiek Naturalus ID rekomendacijoms, tikrai labai geras gelis ir jų kosmetika:). Gruodžio mėn. atradau, pardavėja parinko kremą labai gerą mano sausai ir spoguotai odai, kurio nebūčiau pasirinkusi pati. O gelis paakiams, tai tikrai labai taupus, dar turiu jo bei paakius pašviesina šiek tiek, maniškiai natūraliai patamsėję, tai aktualu ir nors niekad stebuklų nesitikiu, bet šis gelis ir uogų žalioji gaiva tinka ir šviesina net tikrai:)

    AtsakytiPanaikinti