2014 m. rugpjūčio 23 d., šeštadienis

Dar vienas patiktukas - "Ambroozija" prausiklis - kaukė


      Kad ir kaip dievinčiau geltonąjį molį, kartais tiesiog pabosta kiekvieną vakarą maišytis tą pačią košelę makiažo nuvalymui užbaigti, todėl norom nenorom leidausi į gatavo produkto paieškas. Ilgai ieškoti neteko, nes nusprendžiau išsirinkti ką nors iš savo pamėgtųjų sąrašo. Šiaip jau išsirinkti man labai sunku! Įprastai keletą valandų praleidžiu internete naršydama po apžvalgas, skaitydama atsiliepimus, lygindama vienus ar kitus produktus. Tai ilgas ir beveik kankinantis procesas, bet rezultatai labai dažnai atsiperka! Tačiau šis kartas yra išimtinis, nes jau seniai norėjau išbandyti būtent šį veido prausiklį - kaukę. Taigi jau po įpusėjusio antro indelio, galiu rašyti komentarą!

      Kaip ir minėjau, tai - prausiklis - kaukė, tačiau aš jį naudoju tik kaip prausiklį po pienelio makiažui nuvalyti. Nors butike man sakė, jog jį naudoti labiau tinka keletą kartų per savaitę, bet aš naudoju kiekvieną dieną, ir absoliučiai jokios žalos veido odai nepamačiau. "Ambroozija" turi dar vieną prausiklį su gasulo moliu, bet jis man pasirodė per stiprus (mano odos tipas sausas), būtent dėl šios priežasties ir pasirinkau kitą jų turimą gaminį.


      Žodžio junginio "brandžiai odai" raginu neišsigąsti ir ratu neapeiti, jeigu esate jauna. Buvau uždavusi labai natūralų klausimą "Kvapų namų" darbuotojoms dėl tokios žodžių kombinacijos. Mane pakonsultavo, jog tokie produktai (gatavi ar sumaišyti) tiesiog turi daugiau vertingųjų medžiagų, kurių labiau reikia vyresniame amžiuje, bet tai nereiškia, jog jaunas žmogus negali naudoti, tarkime, argano aliejaus (garantuoju, jog beveik visur aprašymuose rasite, kad šis aliejus skirtas brandžiai odai). 



      Dabar apie patį produktą ir mane aplankiusius pojūčius. Gaminio sudėtis, kaip aš sakau, nepaprastai paprasta, visiškai neperkrauta ir iki galo natūrali (damaskinių rožių vanduo, Kaolino molis, raudonasis molis, Gasulio molis, erškėtuogių, argano aliejai). Apie molių naudą ir funkcijas jau yra aprašiusi Jurgita, o aš pati esu kalbėjusi apie damaskinių rožių vandenį bei argano aliejų, tad šįvakar nebesikartosiu, entuziastes raginu pasiskaityti :) 



      Bendri įspūdžiai :


  • Kvapas tiesiog dieviškas, jaučiasi kažkokia maloni harmonija;
  • Konsistencija tiršta ir labai patogi kabinti mentele;
  • Turi labai švelnų ir subtilų šveičiamą pojūtį;
  • Užtenka gana ilgam. Aišku, užteks dar ilgesniam periodui, jeigu naudosite kaip kaukę tik keletą kartų per savaitę;
  • Idealiai nuvalo visus makiažo likučius (pastaba : nenaudojamas akių makiažui valyti ir naudojamas tik po pienelio, o ne vietoje makiažo valiklio!);
  • Po naudojimo tikrai pasijaučia toks lygesnės, stangresnės, švaresnės veido odos pojūtis. Pirmus kartus tas stangrumas tikrai krito į akis, o vėliau oda, sakyčiau, tiesiog priprato (o gal tokia ir tapo?);
  • Apramina spuogelius. Tiesa, jeigu tokių iškyla, stengiuosi toje vietoje labai pirštais nemakaluoti, kad nepažeisčiau, nes, kaip minėjau, turi švelnų, vos juntamą šveitimo pojūtį. Atsargiai elgiantis nieko nenutinka :)
  • Svarbiausia, kad nesausina odos. Nei truputėlio! Užbaigusi makiažo valymą šiuo prausikliu, niekuo veido nebedrėkinu, nepurškiu ir netepu, tik švelniai rankšluosčiu nusausinu ir bėgu miegoti.
      Apskritai kalbant, tikrai dėmesio vertas produktas. Naudojant kiekvieną dieną man visiškai nieko nenutiko, kaip tik galiu pasidžiaugti puikiomis gaminio funkcijomis ir mielais rezultatais. Subaigsiu šį indelį ir leisiuosi į tolesnes paieškas, nes atsiranda poreikis bandyti kažką visiškai nebandyto! Gal pagaliau išlipsiu iš savo komforto zonos, kur viskas patikrinta laiko ir bandymų, ir įsileisiu į savo kosmetikos krepšelį visiškai naujų veidų :) 

Laura

1 komentaras:

  1. Pazymejau tave Geriausio blogo nominacijoje. Jei turesi laiko ir noro, kvieciu sudalyvauti. Daugiau info cia: http://smellofpeony.blogspot.de/2014/08/best-blog-award.html 

    AtsakytiPanaikinti