2014 m. balandžio 1 d., antradienis

Mineralinis maskuotukas "Everyday Minerals"


    Dar vienas veido makiažo pagalbininkas - mineralinis maskuotukas iš Everyday Minerals kolekcijos. Jau seniai draugauju su šios kompanijos produktais (rašiau apie mineralinį makiažo pagrindą) ir gal dar ilgai ties jais ir apsistočiau, tačiau.... Ak, tas moteriškas smalsumas! Tik rinkoje pasirodžius  mineralinėms kosmetikos naujovėms, užsidegu nesuvaldomu noru jas išbandyti. Šįkart, išduosiu paslaptį, mano mintis apsėdo  ilgai laukta naujiena iš Australijos - prabangi LaMav mineralinė kosmetika, kurią planuoju greitu metu išbandyti. Na, o kol laukiu, kada pudros ir kitas gėris bus išstatytas parduotuvės stenduose, pasidalinsiu su jumis seniau išbandytais, pamėgtais arba nelabai gaminiais.
    Kreminiai maskuokliai dar neseniai pasirodė prekyboje kaip naujovė, nes iki to laiko kompanija galėjo savo klientams pasiūlyti tik birius maskuotukus. Todėl pirkdama savo jau nebe pirmą makiažo pagrindo pakuotę prigriebiau kartu ir šią priemonę. Kadangi turiu lietuviškai šviesią veido odą (naudoju Light Neutral atspalvį), tai ir priderinau prie jo taip pat neutralaus atspalvio Sand maskuoklį. 
    Mano nuomonė:
  • kaip visada Everyday Minerals turi didelį produktų pasirinkimą pagal šviesumą: šilti atspalviai Cream, Nude; neutralūs atspalviai Vanilla, Sand, Sesame, Honey. Ir papildomai keli maskuokliai, skirti paakių ir mėlynių maskavimui, neutralizuojantys purpurinę ir melsvą spalvas: Soft Peach, Peach, Natural Rose.
                                                                                                        nuotrauka paimta iš interneto
  • kreminiai maskuokliai praturtinti simondsijų (jojobos) ir putonių sėklų aliejais, todėl jie ne tik maskuoja, bet drėkina jūsų odą. Įsidėmėkite, kas turite sausą ar dehidratuotą veido odą ;
INCI: Limnanthes alba (Meadowfoam) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower), Seed Wax, Sambucus Nigra (Elderberry) Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Dioxide (CI 77492, CI 77499).
  • mano nuomone, pieštukinio tipo pakuotė yra labai patogi naudoti palyginti su Uoga uoga maskuotuku. Higieniška, nes nereikia pirštais kabinti iš indelio, o be to labai patogu įsimesti į rankinę ar mažą delninukę. Ties šiuo punktu galiu dėti didelį pliusą;
  • lengvai tepasi ir puikiai prisitaiko prie odos atspalvio, žinoma, jei pasirinkome sau tinkamą spalvą;
  • skirtas paslėpti odos trūkumus, tokius kaip tamsūs paakiai, spuogai ir kt. Pati dažniausiai  naudoju tamsių paakių maskavimui, tačiau ,deja, pasigedau geresnio maskavimo. Smulkesnius odos trūkumus neblogai maskuoja, tačiau "pikto" spuogo nesugeba paslėpti;
  • pakankamai taupiai naudojasi;
  • kaina, mano nuomone yra didoka, jei perkate iš lietuviškos parduotuvės. Tačiau tai amerikietiška kompanija, o perkant didesniais kiekiais iš ne ES, šalių iškart prisideda muito mokesčiai ir t.t. Tad kiekviena gali rinktis, ar pirkti pigiau ir gauti po dviejų savaičių, ar brangiau - ir gauti po kelių dienų.
     Apibendrinant visas išvadas galiu pasakyti, jog maskuoklis yra santykinai geras, tačiau turiu didelių įtarimų, jog mano mišriai veido odai geriau turėtų tikti sausos maskavimo priemonės. Todėl, kai planuosiu sekantį pirkimą (laukiu kokios nors akcijos ar nuolaidėlės), įsimesiu į krepšelį ir birų maskuotuką.

Kaina: 35,99 Lt arba 10,00 USD
Jurgita

2 komentarai:

  1. O, kreminio Everyday Minerals varianto net mačius nebuvau:) Aš turiu birų EM maskuoklį, bet nepasakyčiau, kad būtų sužavėjęs. Įdomu būtų palyginti ar šis geresnis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Živile, o man atvirkščiai, neteko į rankas paimti biraus maskuotuko:) Tikiuos vėliau prie progos išbandyti, nors didelio poreikio maskuoti neturiu:)

      Panaikinti