2018 m. birželio 16 d., šeštadienis

"Grožio gurnamės" dėžutė Nr. 2: pirmas įspūdis


      Ji pas mane! Pagaliau! Užsisakiau kaip gimtadienio dovaną sau ir šiandien parsinešiau namo. 
   Grožio dėžutės jau seniai nebe naujiena, greičiau jau įprastas dalykas grožio pasaulyje, bet patikėkit, dėžučių, kurių turinys tik natūrali ir ekologiška kosmetika - ne itin daug. Kažkada ieškojau, tai arba per didelė siuntimo į Lietuvą kaina arba viršijama neapmokestinama 22 eur suma perkant iš ne ES šalių. Tiesa, britų Lovelula turi savo grožio dėžutes, bet jei britė ją gali įsigyti už 14 svarų, tai išsiųsta į užsienį ji jau kainuoja 17,5 svaro ir iškart turi užsisakyti dar dvi į priekį. Bet man dažniausiai jų turinys neįdomus. Dar Naturisimo kartais paleidžia temines dėžutes su iškart atskleistu turiniu, bet dažnai jos greit išgraibstomos, ypač dekoratyvinės kosmetikos. Vieną kartą pirkau. Lietuvoje tikrai tik ši vienintelė tokia yra. Ačiū tau, Modesta:)


   Pačios pirmosios dėžutės nepirkau, manęs nesužavėjo kai kurie kosmetikos ženklai. Bet šitą tai griebiau. Vasarai labai tinkama tema - kelionės, išvykos, atostogos. Čia galima rasti patogių kelioninio ir mini dydžio pakuočių, taip pat puiki proga susipažinti ir išbandyti natūralios ir ekologiškos kosmetikos gaminius, atkeliavusius iš Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Naujosios Zelandijos, Latvijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Australijos ir Indijos. Dėžutės vertė virš 40 eur, o kainavo 26 eur. 
    Darbar trumpai aprašysiu turinį ir pateiksiu savo pirmą įspūdį:)


  • Dr. Hauschka organinės medvilnės maišelis (Indija)
    Didžiausia dėžutės intriga - Dr. Hauschka ir Indija. Visos žinom, jog įi kosmetika iš Vokietijos. Matomai, medvilnė užauginta ir maišelis pasiūtas Indijoje 50 metų jubiliejaus proga. Maišelis vidutinio dydžio, nors savaitės apsipirkimui parduotuvėje per mažas, tačiau tiks pasiimti į paplūdimį ar išvyką.


  • Inika skaistalai "Rosy Glow" 3g, 24 eur (Australija)
    Tai vienintelė pilno dydžio pakuotė. Spalva neutralaus rausvai violetinio atspalvio ir dar blizgantys. Nesu aš skaistalų mėgėja, tačiau su šituo mažiuku pabandysiu susidraugauti. Mane itin sudomino išskirtinė skaistalų pakuotė.  Vengiu pirkti birių akių šešėlių ir skaistalų, išskyrus makiažo pagrindus. Bijau visur išsibarsčiusių miltukų. Tačiau šie skaistalai turi mažą pudrinuką, net nebūtina atidaryti pačių skaistalų. Tereikia apversti ir į vidų pribyra priemonės, nereikia net šepetėlio. 


  • Naturtint plaukų priežiūros rinkinys 3 x 50 ml, 9,87 eur (Ispanija)
   Rinkinį sudaro spalvą išlaikantis šampūnas, specialiai sukurtas kasdieniai dažytų, sausų ir pažeistų plaukų priežiūrai. Padeda stiprinti ir atnaujinti plaukus, drėkina, atstato, maitina. Spalvą fiksuojantis kondicionierius padeda išlaikyti spalvą bei suteikia plaukams blizgesio. Bei dar vienas labai įdomi priemonė - "Anti-ageing" intensyvus CC plaukų kremas. Tai nenuplaunama priemonė, kuri stiprina, suteikia blizgesio, minkština, drėkina, regeneruoja, maitina, mažina plaukų galiukų išsišakojimą. Šampūną ir kondicionierių pasidėsiu ir pataupysiu kelionei, o pat CC kremą išbandysiu artimiausiu metu. dar neteko nieko panašaus turėsi, o ir gamintojas man dar nežinomas. Beje, labai įdomus kvapas.

  • Dr. Haushka raminamasis valomasis pienelis 30 ml, 8 eur (Vokietija)
   Naudojamas kaip makiažo valiklis arba kaip prausiklis sausai, jautriai odai. Būtinai susinaudos, greičiausiai pasiimsiu į kelionę. Kaip tik liepą atostogausiu.


  • Novexpert Beauty Kit - kaukė/šveitiklis su vitaminu C bei intensyviai drėkinanti kaukė su hialurono rūgštimi 2 x4 ml (Prancūzija)
   Šią vasarą dalyvausiu draugės vestuvėse, pasiliksiu pasigražinimui prieš vestuves. Kaukė-šveitiklis turėtų skaistinti, lyginti  veido odą, o intensyviai drėkinanti kaukė drėkins, suteiks odai stangrumo. 

  • Madara atspalvį suteikiantis CC kremas SPF15 2 ml (Latvija)
Madara kosmetiką jau esu bandžiusi, bet šio gaminio tikrai ne. Rašo, jog šis CC kremas koreguoja visus odos tonusų trūkumus, įskaitant papilkėjimą, paraudimą, blyškumą ir tamsias dėmes, užkerta kelią miesto teršalams, apsaugo odos mikrobiomą, nekemša porų. Spalva Medium Beige. Tikiuosi nebus per tamsi.

  • Dr. Hauschka lengvas dieninis kremas 1,5 m (Vokietija)
Man rodos, esu bandžiusi kažkada. Bus proga prisiminti. Tai rožių pagrindu sukurtas kremas iš rožių vandens, rožių etereinio aliejaus, rožių vaško, rožių žiedlapių ir erškėtrožių ekstraktų. Tinkamas jautriai, sausai, drėgmės netekusiai odai.

  • John Masters Organics intensyvi kaukė plaukams su rožėmis bei abrikosais 10 ml (Jungtinės Amerikos Valstijos)
    Plaukų kaukė padeda subalansuoti drėgmės lygį, atstatyti lūžinėjančius plaukų galiukus bei  išvalyti galvos odą. Idealiausiai tinka normalios būklės plaukams. Kai norėsiu pasilepinti - sunaudosiu.



  •  Antipodes paakių kremas 3 ml (Naujoji Zelandija)
   Sultingas, tačiau lengvas ir bekvapis paakių kremas vėsina ir nuramina ploną akių srities odą, drėkina ir sušvelnina smulkias raukšteles. Šiuo metu naudoju savo paakių kremą, tad atidėsiu ateičiai.

    Grožio dėžutė man labai patiko. Visas priemones anksčiau ar vėliau sunaudosiu. Labiausiai sudomino plaukų CC kremas, Dr. Hauschka ir Inika niekada nenuvilia, o visa kita bus įdomu išbandyti. Turinys supakuotas dailiai estetiškai gražiai, nors ir paprastai, vasariška ir naudinga kelionėse. 
    Taip ir toliau. Tikiuosi grožio dėžučių bus ir daugiau. 

Jurgita


1 komentaras:

  1. Jurgita, ačiū už atsiliepimą! Tikiuosi, kad nenuvils nė vienas gaminys ir atrasi naujų mylimų produktų :)

    AtsakytiPanaikinti