2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

The Organic Shop plaukų šampūnas ir kondicionierius su moliu ir dumbliais




   Šįkart noriu pakalbėti apie plaukus ir apie naują kosmetikos ženklą bloge - The Organic Shop. Atradau šią kosmetiką Maximos parduotuvėje, mane nustebino produktų kaina. Tokia palyginti žema kaina, o produkcija sertifikuota vokišku BDIH standartu. Privalėjau išbandyti, gal tai taps nebrangia natūralios kosmetikos alternatyva. Tad iškart į savo pirkinių krepšelį įsimečiau plaukus stiprinantį šampūną ir kondicionerių.
    Trumpai reikėtų pakalbėti apie The Organic Shop produkciją. Pagaminta EU, natūrali veido, kūno ir plaukų priemonių serija, sertifikuota BDIH standartu. Kosmetikos sudėtyje vyrauja natūralūs ingredientai, nerasite jokių parabenų, SLS, silikonų ar kitų kenksmingų medžiagų, naudojami natūralūs konservantai, dažikliai ir kvapai.


Nuotrauka iš www.elevita.lt


   Ekologiškas šampūnas praturtintas jūros dumblių ir molio ekstraktais. Turi atstatyti plauko struktūrą, juos stiprinti, maitinti ir drėkinti plaukus, saugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio ir slinkimo.

INCI: Aqua, Sodium Coco-sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Laminaria Digitata Extract*, Bentonite, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Limonene.
Konservuojančios medžiagos: Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, PotassiumSorbate, Dehydroacetic Acid. 
*organiškos kilmės

    Šampūnas yra skaidrus bespalvis skystis. Tik atidarius dangtelį nosį pasiekia jau pažįstamas kvapas. Kokosai. Tai žinoma, juk šampūno pūtokšlis yra būtent iš šių vaisių išgaunama medžiaga, kuri tikrai pakankamai gerai putoja. Dažniausiai natūralūs šampūnai ne itin pasižymi šia savybe, tačiau The Organic Shop ties šiuo kriterijumi nenuvilia.  Gaila, bet nepatogi pakuotė, nėra dozatoriaus, todėl kiek išsipylė į ranką tiek ir reik sunaudoti. Man asmeniškai šampūnas geriausiu atveju tik vidutiniškai patiko. Taip, jis išplauna nešvarumus, tačiau tikrai jų nestiprina, nes dabar plaukų iškrenta daugiau nei prieš mėnesį. Ir dar pastebėjau vieną tokį dalyką. Esu įpratusi plaukus plauti kas trečia diena, tačiau kurį laiką naudojant šampūną, pradėjo net atsirasti pleiskanų. Negerai... Vadinasi, per daug sausina galvos odą.
    O dabar pereikime prie kondicionieriaus.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Laminaria Digitata Extract*, Bentonite, Hudrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene.
*organiškos kilmės

    Kondicionierius į porą šampūnui. Skirtingai nei pirmasis produktas, kondicionierius baltos spalvos ir labai tirštas. Toks tirštas, jog sunku jį iškrapštyti iš indelio, todėl vonioje laikau aukštyn kojom. Tuomet atsukus dangtelį telieka tik paspausti ir tiršta masė jau delne.  Kaip ir šampūnas, pasižymi tuo pačiu kokosų aromatu, kuris toks visai malonus. Kelis kartus galvą ploviau nenaudodama kondicionieriaus, skubėjau. Tai galiu pasakyti, kad efektas su kondicionieriumi ir be - labai nedidelis. Naudojant tik šampūną plaukai netampa sausi, todėl kartais jaučiuosi lyg veltui žaisčiau tepdama papildomą priemonę, na, bet kažkaip sunaudoti reikia.
   Nesužavėjo manęs šios priemonės, apart savo geros kainos (apie 2 eurus kiekviena). Pirkau, nes maniau, jog mano po nėštumo slenkantiems plaukams stiprinanti priemonė bus naudinga, bet šioje situacijoje reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti kol tai savaime baigsis. Naudodama abi priemones nepatyriau jokių siurprizų ar bent jau psichologinio pasitenkinimo. Šampūnas plauna ir nesausina plaukų, bet kad veiktų kažką daugiau - nepastebėjau. Kondicionierius? Kam jis čia iš vis reikalingas... Labai silpnas duodama poveikis. Abi priemones dar naudoju tik todėl, kad reikia pabaigti. Bet čia tik mano ir mano plaukų nuomonė, gal kažkam ir tinka "programa minimum", bet pati daugiau nebandysiu The Organic Shop plaukų linijos. Gal kokį šveitiklį kūnui ir verta pamėginti...

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą