2016 m. sausio 19 d., antradienis

JOIK kūno losjonas su vanile ir citrina

    Jau senokai mūsų blogas nebuvo gavęs dovanų. Kada paskutinį kartą kalbėjome apie priemonę, kuri mums buvo dovanota? Seniai, labai seniai... Apskritai natūrali kosmetika nesuderinama su masiniu vartojimu, gaminimu ir t.t. Man dar vis mistika, kaip kitos merginos sugeba sukurti net kiekvieno mėnesio TOP mėgstamiausių priemonių įrašus, kai aš pati sąrašo metams nesugalvoju. Apskritai, pradėjusi naudoti vien natūralią kosmetiką, apsipirkinėju rečiau, o priemonės naudojamos ilgiau (aišku, kartais ir impulsyviai perku, bet jau taisausi). Tikriausiai mano dažniausiai naudojama priemonė yra įvairaus tipo valikliai ir prausikliai. O antroji priemonė, turbūt kremai.
  Vat apie kūno kremą, o tiksliau, losjoną ir pakalbėsiu. Galėjau rinktis iš kūno losjono, kūno šveitiklio ir anticeliulitinio kremo. Kūno šveitiklį turiu, anticeliulitinis kremas nors ir labai viliojo, bet naudoti jo negaliu, tad beliko šis vanilė-citrinų losjonas. 
   Pažvelgus į sudėtį, suskaičiuoju labai daug įvairių aliejų, ekstraktų ir kitų natūralių medžiagų. Gamintojas teigia, jog monoi, atalių, abrikosų kauliukų iri šaltalankių aliejai giliai drėkins odą ir suteiks jai švelnumo. Šaltalankių ir varnalėšų šaknų ekstraktai, turtingi vitaminų A, C ir E, stabdys odos išsausėjimą. Jogurto ekstraktas (kas čia per žvėris?) stangrins ir regeneruos, o šilko proteinai suteiks glotnumo. Pačiame sąrašo gale rikiuojasi įvairios eterinių aliejų sudedamosios dalys, kurios losjonui suteikia citrinos ir vanilės kvapą. Vienintelis minusas, kurį pastebėjau, losjono kiekis greičiau nei  greit mažėja. 

Sudėtis: vanduo, saulėgrąžų aliejus, glicerinas, šaltalankių ekstraktas, atalių aliejus, pasifloros aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, varnalėšų šaknų ekstraktas, alkoholis, kokosų aliejus, stearino rūgštis, augalinės kilmės emulsiklis cetearyl glucoside, šaltalankių aliejus, monoi aliejus, natrio benzoatas, tokoferolis, levandų aliejus, kalio sorbatas, varnalėšų šaknų ekstraktas, šilko milteliai, laurenių eterinis aliejus, propilenglikolis, limonenas*, ksantano guma, citralis*, jogurto ekstraktas, avižų ekstraktas, benzoinis stirakas, gliukonolaktonas, rozmarino ekstraktas, fenetilo alkoholis, caprylyl glikolis, linalolis*, geraniolis*, citronelonas*, kalcio gliukonatas
(*įeina į eterinių aliejų sudėtį)


   Jau pats pavadinimas sufleruoja apie kvapą. Vanilė su citrina, saldumas ir rūgštis. Įdomus saldžiarūgštis derinys.  Kvapas pakankamai intensyvus, bet neerzina, Šiuo metu šį losjoną intensyviai naudoju po kiekvienos vonios procedūros. Žiemos sezonas nėra dėkingas mano kūno odai, o blauzdų oda ypač jautri išsausėjimui. Todėl kūno kremas, losjonas ar kažkas panašaus yra nuolatinis mano palydovas. JOIK losjonas yra lengvos konsistencijos ir tepant ant odos greitai susigeria nepalikdamas riebumo jausmo. Gerai, nes nereikia kokį pusvalandį slampinėti po namus tik su chalatu, o iškart galima šokti į drabužius. Neturiu įpročio namuose dėvėti chalatą, atlieku visas man reikalingas grožio procedūras ir viskas. Naudoju šį losjoną ir nematau, jog odai trūktų drėgmės ir pradėtų sausėti. Tiesa, duše aš dar vis naudoju LaMav kūno šveitiklį (pasirodo, jis daug skalsesnis nei maniau). Tai kartu, šveitiklis ir losjonas, sudaro nuostabų duetą, vienas nušveičia ir drėkina, o kitas duoda dar papildomos drėgmės. Tuo pačiu losjonu vakarais patepu ir rankas, nes šiuo metu neturiu atskiro rankų kremo. Priemonę patogu naudoti dar ir todėl, jog yra dozatorius, o pati pakuotė permatoma ir matosi losjono likutis. Vienintelis mano pastebėtas minusas, jog losjono kiekis senka greičiau nei aš norėčiau. Tai nėra itin skalsi priemonė.
   Bet kokiu atveju, priemonė verta dėmesio ir šanso ją išbandyti. JOIK estų kompanija ir siūlo įvairių veido, kūno priežiūros bei vonios priemonių. Turėjau BB kremą, bet losjonas man patinka labiau, todėl ir jums rekomenduoju išbandyti jų asortimentą.

Jurgita


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą