2015 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

John Masters nakvišų šampūnas sausiems plaukams (Sample Size)


   Šiuo metu stengiuosi pirkti tik tai, ko tikrai LABAI LABAI reikia, o ne "pamačiau ir staiga užsigeidžiau", nesvarbu, jog naujiena ar super gera akcija. O ir mėginukų turiu dar pakankamai daug. Dabar daugiau laiko praleidžiu namuose, tai reikia pasilepinti įvairiomis procedūromis. Nors plaukų plovimas tėra įprasta procedūra, visgi, pirmasis plovimas nauju šampūnu suteikia daugiau emocijų.
     Dabar bandau "John Masters Organics" šampūną su nakvišų aliejumi sausiems ir pažeistiems plaukams, tinkamas ir dažytiems. Sudėtis laaaaabaiii ilga, daugybė aliejų ir ekstraktų, kurie turi drėkinti ir švelninti plaukus. Galime rasti net hialurono rūgšties, kuri natūraliai randama jaunuose plaukuose. Svarbiausia, jog natūraliuose šampūnuose nėra natrio lauril sulfato (SLS). Kai apskritai pradėjau naudoti vien natūralius šampūnus, pagaliau atsikračiau mane erzinusių pleiskanų. Dar verta pastebėti, jog šampūno sudėtyje bazinė medžiaga yra alavijo gelis, o ne vanduo. O mes žinome, jog žodis alavijas yra tapęs drėkinimo "sinonimu". Liuks, man patinka, kadangi mano galvos oda yra normali, o patys plaukai sausoki, tad drėkinimas niekada nepamaišys. 

INCI: Aloe barbadensis (aloe vera leaf juice) gel,* aqua (water), decyl glucoside, disodium cocoamphodiacetate, sodium cocoyl sulfoacetate, babassuamidopropyl betaine, panthenol (vitamin B5), sorbitol, symphytum officinale (comfrey) leaf extract,* lavandula angustifolia (lavender) flower/leaf/ stem extract,* urtica dioica (nettle) root extract,* equisetum hiemale (horsetail) leaf/stem extract,* chamomilla recutica (chamomile) flower extract,* achillea millefolium (yarrow) extract,* camellia sinensis (white tea) leaf extract,* salix alba (willow) bark extract,* lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, hydrolyzed soy protein, cananga odorata (ylang ylang) flower oil,* pogostemon cablin (patchouli) oil,* citrus grandis (grapefruit) peel oil,* juniperus mexicana (cedarwood) oil,* citrus medica limonum (lemon) peel oil,* pelargonium graveolens (geranium) flower oil,* santalum album (sandalwood) oil*, guar hydroxypropyltrimonium chloride, wheat amino acids, sodium pca, arginine, serine & threonine (amino acids), potassium sorbate, sodium benzoate, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), glycerin, oenothera biennis (evening primrose) oil,* helianthus annuus (sunflower) seed oil,* linum usitatissimum (flaxseed) seed oil,* borago officinalis (borage) seed oil,* simmondsia chinensis (jojoba) seed oil,* tocopherol, sulfur .
*Certified Organic by EcoCert / QAI **Certified by EcoCert (for eco-clean production)

    Šampūnas gelio konsistencijos ir rudos spalvos. Nors nežinau kaip kvepia nakvišos, bet spėju, jog aromatas panašus į alavijo ir nakvišų hibridą. Neintensyvus, o išsiplovus galvą visiškai nebelieka, tiesiog tikras švaros kvapas, be jokių papildomų aromatinių niuansų. Kaip ir visi mano išbandyti amerikietiški šampūnai, šis irgi gausiai putoja. Iš tiesų, 2 ml mėginuko netgi yra per daug vienam kartui, bet sunaudojau visą kiekį, nes nemėgstu palikinėti likučių tokiuose įpakavimuose. Plaukai po plovimo lieka švelnūs, tačiau ne per glotnūs, kas man nepatinka. nesijaučia jokio sausumo. Ne paslaptis, jog "John Masters" produkcija ne iš pigiųjų, tačiau už aukštą kokybę tenka nepagailėti pinigėlių. Lietuvoje, žinau, jų produkcija prekiauja Bioteka, gal ir dar daugiau prekybos taškų yra.
    Įvertinimas: išteisinta. Aukšta kokybė ir malonu naudoti. Tokį šampūną mielai naudočiau kiekvieno trinkimo metu. Siūlau atkreipti dėmesį jei kaina negąsdina, o kartais galima užtikti jų ir su šiokia tokia nuolaida.

P. S. esu bandžiusi ir galvos odą stimuliuojantį šampūną, kuris labiau tinkamas riebesniems plaukams.

Jurgita



2 komentarai: