2015 m. sausio 30 d., penktadienis

Aroma-Zone avietinis saldainiukas lūpoms !


      Ko gero nieko nėra funkcionaliau už švelnios spalvos lūpų balzamą. Kadangi esu lūpų balzamų maniakė, leidžiu sau ieškoti čia visokių gaminių. Visai neseniai susiviliojau Aroma-Zone firmos produktu - avietiniu dangiškai kvepiančiu balzamu. 

      Aroma-Zone - prancūzai, siunčiantys savo gėrius - sunku patikėti - beveik visame pasaulyje ! Laimingiausi puslapį atradę tikriausiai ne tie, kurie perka jau gatavus produktus (jeigu neskaičiuotume aliejų, molių, kurie tam tikra prasme jau yra gyvas produktas), bet tie, kurie gaminasi kosmetikos, kūno ar veido priežiūros priemones patys, nes internetiniame Aroma-Zone puslapyje galima rasti absoliučiai visko, kas reikalinga homemade kosmetikai :) 

      Na, o aš kol kas tuo nesiverčiu, todėl į krepšelį įsimečiau keletą paprastų pirkinių. Kai kurie dar kantriai laukia savo eilės, o štai balzamo pakuotė atsukta pati pirmoji. 

      Pirmiausia apie ką norėčiau tarti žodį, tai apie kvapą. Taip, teisingai. Aš niekada gyvenime nemaniau, kad 100 procentų natūralus produktas gali taip...kaip čia pasakius - dangiškai, harmoningai - kvepėti. Balzamas yra visiškai natūralus, 79 procentai ingridientų yra sertifikuoti, o kvapą ir spalvą suteikia taip pat tik natūralūs komponentai. Aromatas apsuko galvą visiems, kuriems pasiūliau jo įkvėpti ! Komentarai "kaip tikra uogienė" arba "čia galima ir valgyti" manęs jau nebestebina. Tradiciškai dalinuosi asmeniniais pastebėjimais : 

  • Balzamo tekstūra lengva, puroka. Tepasi lengvai, iš induko kabinasi taip pat lengvai ;
  • Tobulos, turtingos sudėties produktas ! 
  • Lūpoms suteikia raudono atspalvio spalvą. Nei nežinau, kaip ją pavadinti. Gal raudono vyno ? Ta spalva nėra ryški, iš dešimties balų duočiau galbūt tik penkis su puse ;
  • Kruopščiai sugydo lūpas, įtrūkimus, puikiai drėkina, nelieka ant lūpų ir neuždeda jokios plėvelės. Balzamas po truputį geriasi palikdamas po savęs tik spalvą ir malonų drėgnumą ;
  • Užteptas vizualiai sulygina lūpų odą ;
  • Suteikia juntamą barjerą nuo šalčio, šalto vėjo. Greičiausiai tai bus sudėtyje esančio taukmedžio nuopelnas ;
  • Maloniai saldus :) 
      Dabar meskime mažą akmenuką į daržą šiam produktui. Jeigu jūsų lūpos suskilinėjusios iki kraujo, tai užteptas balzamas gali graužti suskeldėjusias vietas. Lūpos tikrai neištins, bet galbūt geriau tokiu atveju nesitepti. Juk natūralu vengti nemalonių pojūčių :) Žinoma, spalva taip pat nesilaiko ilgai, bet ji vienu kartu tikrai nesusivalgo. Blanksta po truputį. Netgi papietavus dar būna likę to gražaus raudonio.

      Kalbant apskritai, tai daugelis produktų man kvepia, nosis visiškai atprato nuo cheminių kvapų ir raukosi kiekvieną kartą pagavusi dirbtinį kvapą. Taip man nutiko, kai per šventes grįžau namo ir nusprendžiau išsimaudyti vonioje. Kadangi mano mama neturi jokių natūralių dalykėlių, ypač voniai, tai teko pasinaudoti šveitikliu, kurį ji turėjo. Kvapas buvo toks stiprus, aštrus, "žalojantis" nosį, kad - aš visiškai nejuokauju - mane nemaloniai supykino. O juk karamelė, atrodo vau kaip gardu ! Todėl visiškai netikėta ir nuostabu rasti balzamą, kuris kvepia TIKROMIS avietėmis, turi vos juntamą vanilės natą ir dar nuostabiai rūpinasi lūpomis. 

Rekomenduoju 

Laura

4 komentarai:

  1. Aš taip pat esu didelė maniakė balzamu, turiu jų pilna bet vistiek per daug jų niekados nebūna, jau susidomėjau ir šį iš bandyti :)))
    www.aureliabu.lt

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skamba puikiai! Taip ir įsivaizduoju tą aviečių aromatą :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aurelija, pirmyn. Balzamas tikrai geras :)

    Živile, ooo taip, kad tu žinotum :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kur butu galima nusipirkti sios priemones? :-)

    AtsakytiPanaikinti