2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Ambroozija veido kaukė "Gabija" : levandų mėgėjoms ir toms, kurių oda pavargo


      Nesu aš ta nuoširdi kaukių gerbėja ir mylėtoja. Taip, laikas nuo laiko nusiperku kažką panašaus į veido kaukę, bet didesnė tikimybė, kad ji pirmiau suges, negu kad ją sunaudosiu. Kiekvieną kartą vis sakau: "Ech, pasidarysiu rytoj tą kaukę". Kitą dieną būna dar kartą "rytoj" ir taip iki begalybės. Kaip ispanai sako mañana, tai aš labai panašiai elgiuosi. Vis kitą dieną :)

      Deja, sausėjanti aplinka namuose ir visai ne karštas oras lauke priverčia mane kažko griebtis, kad bent kažkiek palepinčiau savo odą, kadangi priežiūrai ir taip neskiriu daug dėmesio : gėlių vanduo, kremas, šveitiklis laikas nuo laiko. Hm, ir kas daugiau ? Na, kartais gal dar molio kaukė, jeigu išdygsta koks nedraugiškas spuogas (beje, grynas molis daro tikrus stebuklus, jeigu nori greičiau užgydyti spuogus, ypač giluminius. Jie greitai aprimsta ir ima trauktis. Neįsivaizduoju savo kosmetikos lentynos be molio pakuotės). Be to, stresas ir greitas gyvenimo būdas tikrai atsiliepia odai ir ji, kad ir jaunatviška, bet džiaugsmu nespindi. Tai dar viena priežasčių, kodėl pasižadėjau sau sąžiningai naudoti šią priemonę.


      Taigi, kaip jau supratote, įveikiau save ir naudojau šią kaukę jau ne vieną kartą. Aprašyme nurodyta, jog ji "intensyviai drėkina, maitina pavargusią odą, gerina odos tonusą, padeda kovoti su spuogais, odos pigmentacija ir paraudimais, gerina kraujotaką, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, skatina odos regeneraciją". Pagrindinis akordas tenka levandoms, tačiau labai gerai galima užuosti ir sudėtyje esančius dumblius. Jie priduoda tokį keistai nepaaiškinamą kvapą. 


      Kurį laiką turėjau problemų su spuogeliais kaktos srityje. Taip, mityba mano ne pati geriausia, todėl darau prielaidas, kad tai labiau vidinės jų atsiradimo priežastys. Jie manęs neerzino, labai ryškiai nesimatė, bet visgi. Kam jų turėti, jeigu galima neturėti ? Iš tiesų nežinau, kieno čia dėka, nes mitybos vis dar nesu pakeitusi (prisipažinsiu, kad netgi neturiu kada namuose pati pasigaminti valgyti. Dujų skaitliukas pora mėnesių kone stovi vietoje). Darau prielaidą, kad tai šios kaukės + argano aliejaus dėka. Labai nepiktnaudžiauju aliejumi. užsitepu gal kartą į savaitę ar net dvi nakčiai. Pačią kaukę sąžiningai dedu kartą per savaitę. Taigi, visos mano įžvalgos kaip visada trumpai ir aiškiai :

  • Kaukės galiojimo laikas gana trumpokas (keletas mėnesių), tad kiekio, kuris yra pakuotėje, tikrai užteks, galbūt net liks ;
  • Kvapas visai malonus, bet, kaip ir minėjau, toks labai savotiškas (prieš perkant rekomenduoju pauostyti mėginio pakuotę) ;
  • Kaip visada puiki sudėtis. Natūrali, neperkrauta, kukli ir svarbiausia veikli ;
  • Kaukė nei per tiršta, nei per skysta, turi kažkiek grūdėtumo (labai mažai), lengvai tepasi ;
  • Drėkina ir tikrai gerai drėkina odą (poveikis labai malonus) ;
  • Atgaivina veido odą. Nežinau, kaip tai paaiškinti, bet po kaukės jaučiasi toks gaivumas.
      Taip, rekomenduoju ir tikrai noriu, kad išbandytumėte. Verta :) 

Laura

1 komentaras:

  1. Mano riebiai odai ši kaukė turbūt netiktų, bet aš dievinu levandų kvapą...

    AtsakytiPanaikinti