2014 m. kovo 16 d., sekmadienis

Dr. Hauschka pavasario kolekcijos lūpų blizgesys


      Dar pavasariui nei neprasidėjus, internete galite rasti gausybę patarimų, kaip rengtis, kuo avėti ir ką "ant veido krauti" ateinantį sezoną. Tai labai normalu, tačiau kiekviena moteris pirmiausia turėtų atsižvelgti į save - prieš perkant įvertinti, tinka jai tai ar ne. Taip išvengsime ne tik stiliaus, makiažo klaidų, bet ir aplinkinių žvilgsnių! 
      Šiaip ar taip, pasmalsauti mums niekas nedraudžia. Kadangi jau beveik tapau oficialia Dr. Hauschkos fane, o ir pavasarinės kolekcijos reklama mane sugundė, ilgai negalvojusi nubėgau ir nusipirkau šios kolekcijos lūpų blizgesį. Su šešėliais ir akių pieštukais sunkiai draugauju (tiksliau būtų pasakyti, kad išvis nedraugauju), nes mano akių vokai pakritę ir gražiam akių makiažui išgauti reikėtų nemenkų pastangų. Taip, būtent todėl mano akys nukrypo ne į spalvinguosius šešėlius, o į mano mėgstamiausią visų laikų gaminį - lūpų blizgesį. Prisipažinsiu, turiu tokią silpnybę, kurios vargiai pavyksta atsisakyti. Tai kaip nagų kramtymas. Tik aš mėgstu pirkti lūpų blizgesius, balzamus ir liūdniausia tai, kad jie visi mėtosi mano rankinėje. Tai vienoje kišenėje, tai kitoje, tai kosmetinėje. Laimei, pasiekiau susivaldymo būseną ir pažadėjau sau, jog būtent šis blizgesys bus mano paskutinysis iki tol, kol nesunaudosiu kurio nors vieno jau turimo. Tiesą sakant, net pati išsigandau šio pažado. 
      Nežinau, ar Dr. Hauschka mane įsimylėjo, ar atvirkščiai, bet net ir šiuo produktu aš nuoširdžiai žaviuosi! Kiek seniau esu aptarusi šio gamintojo blakstienų tušą bei visai neseniai išbandžiusi ir Novum lūpų dažus. Nei vienas, nei kitas manęs nenuvylė, tad suteikiau progą ir trečiam produktui - kolekcijos Chorus lūpų blizgesiui. Dažiausi juo kiek daugiau nei savaitę, todėl galiu pasakyti, jog:

  • kvepia jis dangiškai skaniai. Lyg žolelėm, lyg prieskoniais;
  • suteikia labai švelnią ir subtilią nude spalvą su abrikoso atspalviu;
  • nelipnus;
  • nesubėga į raukšleles, užpildo jas, todėl šios atrodo lygesnės ir putlesnės;
  • sudėtyje esantys aliejai puikiai drėkina ir maitina lūpas;
  • nėra labai riebus. Lyginant su Aubrey Organics blizgesiu, šis žymiai lengvesnis, pavasariškesnis;
  • spalva ant lūpų nesilaiko labai ilgai, bet, kaip žinome, tai būdinga daugeliui natūralių produktų.
      Sakyčiau, šis blizgis vertas dėmesio. Spalva jo subtili, rafinuota, bet kažką savyje tikrai turinti. Pridedu nuotrauką, kad įsivaizduotumėte, kaip atrodo juo padažytos lūpos (nors nuotraukoje atrodo tikrai kiek kitaip!). Tiesa, pabandžius ant rankos, spalva atrodo intensyvesnė, todėl rekomenduoju prieš perkant pasidažyti juo lūpas. Spalva nebus tokia intensyvi :)


Kaina: 45,00 Lt 



      Palieku Jus su mažute visos kolekcijos ekranizacija :)


Laura

8 komentarai:

  1. Labai graži spalva. Mėgstų tokius natūralių spalvų blizgesius, kuriais pasidažyti galima tiesiog gatvėje ar lifte. Lūpos atrodo tokios natūraliai žvilgančios!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu ir aš šį blizgesį, bet Lauros nuotraukoje jis beveik bespalvis su šlapiu efektu, o ant manęs jis gana oranžinis su blizgučiais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip taip, aš ir sakau, kad kiek skiriasi ;) spalvą jis suteikia tokią švelnią į rudumą man (matyt dar priklauso ir nuo natūralios lūpų spalvos, koks bus galutinis rezultatas), drėgnas ir žvilga :) beje, patenkinta tu juo taip pat? Aš dar galvoju išbandyti po šito (jau tikrai tikrai, kai pasibaigs!) senos kolekcijos rausvą :)

      Panaikinti
  3. Laikykis pažado! :)) Na aš jį turiu dar tik keletą dienų, tai neturiu kolkas nuomonės. Vakar naudojau vakariniam makiažui su ryškesniu akių makiažu, tai tiko. Iš senos kolekcijos tai čia kuris? Man patinka iš jų basic linijos, kuri gaminama visada nepriklausomai nuo sezonų ir madingų spalvų, va šitas http://www.nourish.ie/product_images/1a901430-9efa-45a3-acc9-316f439be1ee/DRHB211_L.jpg. Suteikia švelnų raudoną atspalvį, tarsi vyšninį, tarsi pašalusių lūpų efektą :) Aš taipogi DH gerbėja - tiek dekoro, tiek kitų priemonių pas mane iš jų nemažai, o išbandžiau tikriausiai viską, išskyrus aliejų riebiai odai ir brandžiai odai skirtas priemones :)))))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, kalbu apie tą patį, kaip ir tavo nuorodoje, tik rausvą :)
      Aš taip pat galvoju persimesti ir ant veido priežiūros priemonių su laiku ir iš lėto, nes visgi kainos nemažos! :) gal tavo blog'e ką nors rasiu? :)

      Panaikinti
    2. Šiai dienai tik dekoratyvinės naujos paletės ir blizgesio iš senesnės kolekcijos apžvalgas rastum :) Tačiau šiuo metu darau vieną eksperimentą su Dr. Hauschka priemonėm, tai kai tik baigsiu - aprašysiu. Naujas tas mano blogutis, dar viską spėsiu apkalbėti! Bet užsuk pasidairyti, gal kažkas bus naudinga :)

      Panaikinti