2014 m. vasario 9 d., sekmadienis

Trumpai apie veido šveitiklius. Eco Desire gaminio testas!


      Ak, tos moterys. Mūsų kosmetikos priemonių krūvelė, ko gero, priverstų velnią ir koją nusilaužti. O gal jūsų krepšelis minimalistinis? Tuomet tikiuosi, kad ten guli bent vienas veido šveitiklis! 
      Kuo gi ypatingas tas šveitiklis? Paprastai kalbant, jis pašalina negyvąsias odos ląsteles. Nepašalinus jų ilgainiui veidas tampa papilkėjęs, oda nebelygi ir net šiurkšti. Jeigu dar galime išsiversti be kremo, tai be pastarosios priemonės niekaip, ypač ji reikalinga toms moterims, kurių veido oda linkusi į riebumą. 
      Veidui šveisti paprastai renkamės švelnius produktus su kuo smulkesnėmis šveičiamosiomis dalelėmis. Taip yra todėl, kad veido oda ganėtinai plona, neretai ir gležna, todėl elgtis su ja reikia itin švelniai. Taigi, niekada nešveiskite veido ruduoju cukrumi, kas populiaru šveičiant kūną (o kūnui, tarp kitko, labai tinka rudasis cukrus) ir juolab kavos tirščiais (šie taip pat labai tinka kūno šveitimo procedūroms)! Iš tiesų gal jūs nieko ir nepajusite apart nemalonios procedūros, tačiau jūsų oda tikrai jums nepadėkos. Stambios dalelės žaloja, tikrąja to žodžio prasme gramdo odą, o dažnai atliekant tokias procedūras jūs tik pakenksite savo veidui.
      Veido oda šveičiama švelniais judesiais nesukuriant tempimo jausmo pirštais. Apskritai mes turime išmokti kremą įtapšnoti pirštų galiukais, o ne tepti rankomis, bet apie tai kitą kartą! Švelniai įmasažavus šveitiklį, būtina jį nuplauti. Po to iškart rekomenduojama palepinti savo veidą jūsų naudojamu hidrolatu ar kremu, jeigu nenorite, kad šis tuojau pat išsausėtų. Šveitikliai odos nesausina. Taip nutinka todėl, kad šviežias odos sluoksnis greičiau išgarina vandenį, štai kodėl po procedūros labai svarbu sudrėkinti veidą. 
      Kaip dažnai naudoti šveitiklį priklauso tik nuo jūsų. Visgi riebios odos savininkės jį turėtų naudoti bent kelis kartus per savaitę, sausą ir normalią odą šitaip palepinti galima ir rečiau. 
      Jeigu nuoširdžiai, per visą gyvenimą nesu turėjusi daug šveitiklių. Vienus skolindavausi iš mamos spintelės, kitus iš jau visai nepamenu kur, todėl labai apsidžiaugiau gavusi vertingą dovanėlę iš Eco Desire. Tai veido šveitiklis "Geiša". Visų pirma, mane labai nustebino jo konsistencija. Tikėjausi tiršto, kreminio pavidalo, tačiau atidariusi pakuotę išvydau itin smulkius miltelius. Visų antra, šio produkto kvapas tiesiog dieviškas. Net toms, kurios nemėgsta levandų kvapo, jis patiks. Taip taip, kvepia nuostabiosiomis Provanso levandomis. Bandžiau šį šveitiklį jau keletą kartų ir jis manęs dar nenuvylė. Sumaišytas su karštu vandeniu ir švelniais judesiais įmasažuojamas į odą, paverčia tave miela skaistaveide. Veidas tampa ne tik skaistus, bet ir lygus, švelnus. Tokį labai labai norisi liesti! Šveitiklis švelnus, milteliai nepaprastai smulkūs, bet darbą atlieka tiesiog nepriekaištingai: nušveičia raginį odos sluoksnį švelniai ir nežalodamas. Tik gamintojams labai siūlyčiau pakeisti pačią pakuotę, nes yra šioks toks minusas. Kiekvieną kartą atsukant pakuotės dangtelį, pabyra nemažai miltelių. Siūlau pakeisti tiesiog į gilesnį indelį. Šiaip ar taip, tikrai kartosiu, nes produktas to vertas!


Kaina: 40,00 Lt

Laura

2 komentarai:

  1. Kokia šios priemonės kaina?

    http://smellofpeony.blogspot.de/

    AtsakytiPanaikinti
  2. 40 Lt. Jeigu perkat iš Eco Desire už tam tikrą sumą, prideda pilno dydžio dovanėlę :) pirmą kartą perkant man pridėjo paakių kremą, dabar šį šveitiklį. Kiekvieno mėnesio pradžioje savo FB puslapyje jie paskelbia, kokios dovanėlės laukia :) bet šiaip kaina 40lt :)

    AtsakytiPanaikinti