2014 m. sausio 30 d., ketvirtadienis

Testuojam: Aubrey Organics lūpų blizgis


      Aubrey Organics vardą žino ar yra bent jau yra girdėjusi kiekviena moteris, besidominti natūraliais produktais. Tai natūralios kosmetikos gamintojai, savo veiklą pradėję Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jie siūlo mums daugybę produktų: nepaprastai gausų šampūnų, kondicionierių asortimentą, veido kremus, prausiklius, tonikus, kurie, kaip ir šampūnai bei balzamai, yra kruopščiai priderinti vienas prie kito. Asortimente rasime ir plaukų formavimo priemonių, muilų, dezodorantų, kremų nuo saulės, yra net atskira vyriška linija! Ir žinoma, kaip gi be dekoratyvinės kosmetikos. 
      Iš visos dekoratyvinės kosmetikos gausos išsirinkau bespalvį natūralų lūpų blizgesį. Reikėtų pabrėžti, kad visi AO produktai išsiskiria nepaprastai turtinga sudėtimi. Komponentų sąrašas kartais atrodo nesibaigiantis, bet tai tol gražu nėra minusas. Tai rodo, kad priemonės turi daugybę veikliųjų, turtingųjų medžiagų pradedant aliejais, baigiant žolelėmis. Taigi, ir šis lūpų blizgesys nėra išimtis. Didžiausią sudėties dalį užima įvairūs aliejai. Būtent dėl to šis blizgis yra riebesnis, "sunkesnis", tačiau tuo pat metu ir maitinantis, saugantis lūpas, kas yra ypač aktualu žiemos metu. Taigi, pliusai:
  • Riebus, sudėtyje turintis įvairių aliejų. Tai reiškia, kad sudrėkina, pamaitina sausas lūpas bei sukuria apsaugą šalčių metu;
  • Suteikia natūralią sodrią ir švelnią spalvą (jeigu kalbėsime apie blizgius su spalva);
  • Lygiai pasidengia, o pasidažius išlygina lūpų paviršių;
  • Lūpos tampa švelnios tarytum šilkinės;
  • Mano turimas sugar clear atspalvis šiek tiek šaldo (labai labai trumpai), o man tai patinka!
      Ir visgi blizgesys turi savų minusų. Visų pirma, laikosi gana trumpai, nes aliejai gan greitai susigeria į lūpas. Kitas minusas, jau kiek didesnis, yra tas, kad pakuotė ne itin sandari. Atsukus ir užsukus du kartus, tenka išsitraukti servetėlę ir pavalyti apie dangtelį, nes blizgis prabėga. Galbūt tik man pasitaikė gamyklinis brokas, todėl jeigu pirksite - būtinai patikrinkite, nes tai gali sukelti nepatogumų, pavyzdžiui, nešiojantis rankinėje, kosmetinėje tarp kitų kosmetikos priemonių.
      Nepaisant kelių minusų galima pasakyti, jog tai vykęs produktas. Bus kartojamas ateityje, tačiau tik po kurio laiko. Mane labiausiai džiugina aliejinė sudėtis, nes lūpoms nuolat trūksta drėkinimo, o dabar ir apsaugos. Siūlau įsigyti toms, kurios nemėgsta ryškių spalvų, nes patikėkit, AO blizgiai su pigmentais suteikia labai rafinuotą, kuklią spalvą. 
     Štai kaip sugar clear atrodo ant lūpų. Paprasta, švelnu ir lūpoms sotu! :))


Kaina: 18,78 Lt


Laura

5 komentarai:

  1. labai stilingos ir šiltos tavo nuotraukos, žaviuosi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Graži spalvytė. Lūpos atrodo taip natūraliai. Beja, patiko man tavo blogas. Turi naują sekėją.
    Linkėjimai iš Vokietijos.
    xoxo
    http://smellofpeony.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, merginos! Stengsiuosi ir toliau :) miela.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila, kad balzamas nelabai ilgai laikosi, tikrai išbandyčiau. Sunku rasti tokį, kuris ilgai drėkintų:)
    O antroji nuotrauka tikrai labai šilta ir jauki! Gražus tinklaraštis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. iš tiesų kas dėl natūralių, tai nežinau dar tokio, kuris laikytų pakankamai ilgai :) galbūt yra ir galbūt atrasiu :) ačiū :))

      Panaikinti