2014 m. sausio 29 d., trečiadienis

Kaip saugoti veido odą žiemą? Sausio mėnesio atradimas!


      Šaltukas, rodos, nesitraukia ir nosytę į lauką iškišti vis dar nemalonu. Šiuo snieguotu metų laiku susiduriame su odos sausėjimo problema. Tai lemia ne tik kaustantis šaltis, žvarbūs vėjai, bet ir temperatūrų skirtumai patalpose bei lauke. Neretai dėl šių problemų normali veido oda praranda natūralią drėgmą ir pradeda sausėti, pleiskanoti, pajuntamas tempimo jausmas, o jeigu veido oda ir taip sausa?...
      Atėjus žiemai būtina tinkamai "apsiginkluoti". Juk nenorite veidrody stebėti, kaip šerpetoja jūsų veidas. Iš tiesų prižiūrint veidą šaltuoju metų laiku derėtų apsirūpinti dviem priemonėmis: drėkinamuoju ir maitinamuoju kremu. Drėkinamais labiau naudojamas būnant patalpose, o maitinamasis - prieš išeinant į lauką. Kodėl taip yra? Būnant sausoje patalpoje sunkesnis kremas gali apsunkinti odą, kimšti poras, todėl ir rekomenduojama naudoti lengvesnį drėkinantį kremą. Išeinant iš namų mums reikia sunkesnės "ginkluotės", tad renkamės maitinamąjį kremą. Dar viena labai svarbi taisyklė, į kurią vertėtų atkreipti dėmesį yra ta, kad žiemą turėtume vengti vandens pagrindu pagamintų kremų. Tokie kremai dažniausiai nesudaro jokios apsauginės lipidinės plėvelės, greitai susigeria ir oda lieka neapsaugota. Verčiau rinktis aliejiniu pagrindu sudarytus kremus, kurie padengs veidą nematoma ir nejuntama apsaugine plėvele. Tai ypač svarbu perkant maitinamąjį kremą. 
      Aš taip pat susirūpinau savo veido oda, kuri iki šiol buvo normali. O štai dabar, atėjus labai rimtai žiemai, pamačiau, kad būklė iš tiesų suprastėjo. Atsirado daugybė išsausėjusių ir besilupančių plotų ant skruostų, kaktos ir net nosies! Ir dar kaip tyčia pasibaigė turėtas kremas! Tad leidausi į naujo produkto paieškas. Kaip matot, išsirinkau Eco Desire maitinamąjį kremą sausai oda. Sprendimą lėmė tai, kad jau esu naudojusi šio prekinio ženklo gaminių (veido bei paakių kremą bei balzamą lūpoms) ir tiesą sakant nei vienas jų manęs nenuvylė. Todėl labai nudžiugau pagaliau gavusi taip lauktą siuntinį.
      Taigi, Eco Desire visuomet stebina - perkant už tam tikrą sumą įdeda ir dovanėlę Šį kartą gavau veido šveitiklį "Geiša", kurį būtinai aprašysiu ilgiau panaudojusi. Užvis labiausiai mane domino kremas, taip gražiai ir jaukiai atrodančiame įpakavime. Nekantriai spaudinėjau dozatorių, kol produktas pakils iki viršaus ir pagaliau palepinau savo veido odą šiuo kvapniu pirkiniu! Jeigu nuoširdžiai, neradau nei vieno trūkumo. Aš nežinau, ką tokio deda gamintojai į kremą, kad pasitepus juo veidas tampa toks skaistus, lygus ir švelnus! Galbūt taip veikia kruopščiai tarpusavyje suderinti komponentai? Kremo tekstūra lengva, švelni. Jis maloniai kvepia kokosais. Pasitepus veidą, kaip ir minėjau, po kelių minučių oda tarsi iš naujo sužydi, atsigauna, tampa švelni, lygi ir skaisti. Poveikis išlieka visą dieną: veidas nebepleiskanoja, išnyksta nemalonus tempimo jausmas, jaučiasi lengva ir maloni apsauga. Kvapas fantastiškas, tik ilgai neišlieka, tad neerzins net ir jautriausių nosyčių. Taigi rašau dešimtuką su pliusu ir perspektyva kartoti ateityje bei drąsiai rekomenduoju :)
      Damos, tikiu, kad ir jūs esat atradusios šaunių produktų, bet nepamirškit, kad juos reikėtų derinti su pakankamu kiekiu geriamo vandens! Kremas padeda mums iš išorės, bet nepamirškim ir vidaus :)  

Kaina: 54,00 Lt
Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą