2014 m. sausio 28 d., antradienis

Mano mėgstamas makiažo valiklis


      Apie makiažo valiklius daug neprikalbėsi ir įspūdingos informacijos nepateiksi. Jie arba gerai atlieka savo darbą, arba tiesiog nuvilia. Man asmeniškai visuomet patiko lengvos tekstūros, purūs, lengvai pasidengiantys valikliai, todėl kartą susigundžiau išbandyti "Ambroozijos" asortimento produktą. Tai emulsinis makiažo valiklis "Brėkšta" visų tipų odai. 
      Makiažo valikliui keliame keletą reikalavimų. Jis turi atlikti savo pagrindinę funkciją (šalinti makiažo likučius bei kitus per dieną nusėdusius nešvarumus), taip pat turi nedirginti akių, būti lengvai nuvalomas. Štai toks ir pasitaikė man šis gaminys. Konsistencija jo puri, švelni, itin lengva. Galbūt net prilyginčiau cukraus vatai ar pieno bei ledų kokteilio putoms! Sudėtyje dominuojantys aliejai užtikrina saugų ir patikimą makiažo nuvalymą. Ricinos aliejus padeda atsigauti blakstienoms. Taigi, tai tarsi produktas du viename: valo ir augina blakstienas! Komponentų sąraše taip pat galime rasti ir abrikosų kauliukų aliejaus. Pastarasis puikiai tinka jautriai odai, o tai reiškia, kad nepadarys jokios žalos valant akių makiažą. Iš esmės šį aliejų galima naudoti ir visiškai gryną norint nuvalyti makiažą ir per dieną susikaupusius nešvarumus nuo odos; tačiau abrikosų kauliukų ir ricinos aliejaus derinys čia itin gražiai dera kartu. 
      Kai atsukau valiklio dangtelį ir įkišau savo smalsią nosį į induką net kilstelėjau kaktą. Kvapas toks keistas, toks neįprastas. Tačiau rezultatas mane nustebino. Makiažas be jokių didelių pastangų tarsi ištirpo. Ir tekstūra buvo maloni tepti. Ilgai naudojant, dėka sudėtyje esančio ricinų aliejaus, blakstienos iš tiesų atsigavo! Tereikėjo kiekvieną vakarą kruopščiai ir švelniais sukamaisiais judesiais padengti veidą ir odą aplink akis, įmasažuoti bei nuvalyti vandeniu sudrėkintais vatos diskeliais. Maksimaliam rezultatui pasiekti po to galima naudoti jūsų veido odai tinkantį molį. Šis galutinai pašalins visus nešvarumus (plačiau apie molio naudą galite paskaityti čia).
      Reziumė: produktas bus mielai kartojamas, nes kol kas neradau geresnio natūralaus valiklio, kuris ne tik nuvalytų makiažą, bet dar ir blakstienas augintų!


Kaina: 23,00 Lt

Laura

5 komentarai:

  1. Labas. ;) Tavo blogas iš tiesų labai įdomus, tačiau būtų dar patogiau jį sekti, jeigu galima būtų tai daryti per bloglovin. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū! O dėl to bloglovin nesu girdėjusi. Plačiau? :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://www.bloglovin.com/ čia užsiregistruoti reikia su savo blog'u ir vėliau pačiam bloge, kamputy kur nors pridėti bloglovin mygtuką. :) Pati šiuo metu tinklaraščio neturiu, tai tiksliai paaiškint negaliu. :)

      Panaikinti
    2. Dėkui už informaciją. Panagrinėsiu! :)

      Panaikinti
  3. Sveika! Man labai patiko tavo blogas! Nuo šiol seku tave:) Kviečiu tau taip pat apsilankyti savo bloge http://laurajasiuleviciute.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti