2014 m. sausio 6 d., pirmadienis

Lūpų balzamų karaliai



      Labas vakaras,

      Šaltukas jau po truputuką spaudžia, ar ne? Visais metų laikais lūpų priežiūra yra būtinas dalykas, tačiau žiemą - ypač. Rankinėje visuomet turiu vieną stebuklus darančią priemonę - balzamą. Kadangi save galiu pavadinti balzamų verge (išbandytų balzamų skaičius, ko gero, prilygsta peržiūrėtų per gyvenimą filmų skaičiui!), tai pajausiu tikrą malonumą pristačiusi du bene pačius geriausius iš jų!
      Ieškojimo keliai buvo ilgi ir duobėti. Pagrindiniai reikalavimai, kuriuos keliu šiems "nematomukams" yra tokie: puikus drėkinimas, apsauga nuo šalčio, atitinkamas riebumas, kadangi mano lūpos gana sausos, gydomosios savybės, patrauklus kvapas ir...galimybė saugiai "suvalgyti". Tikiuosi, nepagalvojote, kad balzamus aš jau valgau. Ne, tačiau jeigu juos tepu nakčiai, nori nenori juk susivalgo. Taigi, man svarbus ir natūralumas.
      Visus šiuos kriterijus atitiko dveji balzamai. Pirmą vietą visgi skirčiau Eco Desire produktui. Sudėtis puiki, tačiau rezultatas dar puikesnis. Jis ne tik nepaprastai gerai drėkina, bet ir gydo, o panaudojus ilgiau, lūpos net kelias dienas nepasitepus išlieka sudrėkintos, malonios, švelnios ir minkštos. O kvapas! Kvapas fantastiškas toms, kurios mėgsta mėtas. Tiesa, jis šiek tiek šaldo. Vienintelis šioks toks minusas yra tas, kad šiltesnėje aplinkoje vazelinas gali kiek suminkštėti, tačiau man tai visai netrukdo juo mėgautis! Norint pasitepti visada galima pasinaudoti lūpų teptuku (čia kad pirštų nereikėtų merkti į balzamą!).
      Antrą vietą skirčiau Uoga Uoga balzamui "Slaptasis pirato receptas". Produkto sudėtis turtingesnė, o  pagrindinis gydomasis ingridientas - šaltalankių aliejus, pasižymintis savo puikiomis savybėmis. Sudėtyje rasime ir kitų puikių aliejų, atliekančių apsaugines, maitinančias savybes. Kaip ir pirmasis mano paminėtas balzamas, šis taip pat turi bruožą minkštėti, betgi tai visai natūralu, nes daugelis aliejų esant aukštesnei temperatūrai pradeda tirpti. "Slaptasis pirato receptas" tenkina beveik visus mano poreikius: puikiai drėkina, minkština, ypatingai gerai gydo, apsaugo nuo šalčio. Sakyčiau šis balzamas labiau žiemiškas, nešaldo lūpų, tačiau nesitepus ilgiau, lūpos vis tiek sausėja. Būtent dėl to jam ir skiriu antrą vietą :)
      Žiemos metu nepamirškit palepinti savo lūpų ne tik balzamais, bet ir medaus procedūrom, kakavos sviestu ar kitu mėgstamu būdu. Laikas nuo laiko nušveiskit. Taip lūpos įgaus sodresnę spalvą, bus minkštesnės, "šviežesnės". Būkit gražios! :)


Kaina: 12,10 Lt ("Uoga Uoga") ir 18,00 Lt ("Eco Desire")

Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą