2014 m. sausio 20 d., pirmadienis

Kaip išsirinkti lūpų dažus? Kvapų namų lūpų dažų apžvalga


       Man lūpų dažai visuomet asocijavosi su pagyvenusiomis moteriškėmis, užsitepančiomis tris sluoksnius raudono ar ryškiai rožinio lūpų dažo. Visada naudojau blizgesius ir vis galvodavau, kur gi čia tas grožis tuose lūpų dažuose. Tačiau požiūris pasikeitė pabuvojus prašmatniuose renginiuose. Tiesa, buvau ten tarsi nematoma viešnia, didelėm akim ir iš arti spoksanti į prabangiai apsirengusias Lietuvos įžymybes. Žavingos vakarinės suknelės, aukšti kaip dangoraižiai aukštakulniai ir kruopštus makiažas. Negalvokit, kad man tai siekiamybė, tačiau tą kartą iš galvos teko išmesti visas tas močiutes.
      Taip susipažinus su lūpų dažais aš nusprendžiau ir pati sau ką nors išsirinkti. Iš tiesų nepaprastai sunku nepasiklysti tarp žinomų vardų ir juolab - tarp spalvų. Renkantis apskritai bet kokį dekoratyvinės kosmetikos produktą pravartu žinoti, kas tau tinka, o ko geriau vengti. Gamintojas taip pat yra labai svarbus. Yra pigių ir gerų kosmetikos priemonių ir yra brangių bei prastų. Arba atvirkščiai. Jeigu dar neturite savo mėgstamo ir patikrinto gamintojo, apžvelkite, kokius atsiliepimus rašo moterys internete, ką apie tai kalba jūsų draugės ir panašiai. Neskubėkite pirkti, nes didelė tikimybė, kad daiktas taip ir nepaliestas išgulės nežinia kiek laiko. Tai yra patikrinta ir išbandyta. Produktai, kuriuos nusiperkame impulsyviai, ne visada patenkins jūsų poreikius, o tie, kurie buvo plačiai "apšnekėti" ir jus įtikino jų kokybiškumu, gali tapti jūsų mylimiausiais.
      Ką svarbu žinoti renkantis lūpų dažus? Kai jau praleidote nemažai laiko skaitydama atsiliepimus ir pagaliau išsirinkote tinkamą kandidatą, metas pereiti prie spalvos. Renkantis tinkamiausią, reikia atkreipti dėmesį tiek į odos - tai svarbiausia, - tiek į plaukų spalvą. Šviesios odos savininkėms rekomenduojama rinktis šviesių tonų spalvas ir atspalvius. Tai būtų rausva, persikų, koralų, medaus spalvos. Tiesa, tinka ir raudona spalva, tačiau ji turi turėti atitinkamą atspalvį. Vidutinio tamsumo odai tiks raudona, sodriai rožinė, tamsi abrikosų spalvos ir galiausiai tamsios odos šeimininkėms puikiai tiks tamsiai raudona, slyvų, bronzinių atspalvių spalvos. Atkreipkite dėmesį ir į tai, ar pasirinkti lūpų dažai "nesikerta" su plaukų spalva.
      Jeigu jau atradote tuos vienintelius, kurie ne tik jums tinka, bet ir patinka dėl savo drėkinančių, ilgai išliekančių savybių - valio! Neretai lūpų dažai sausina lūpas, subėga į raukšleles, greitai išblunka. Jei jums nesunku kas kelias valandas pasidažyti, čia nėra problemos, bet nevarginkit lūpų sausais dažais ir prižiūrėkit jas, nes ant neprižiūrėtų lūpų užtepus nors ir prabangiausius lūpų dažus pasaulyje, vaizdas veidrody nenudžiugins!


      O dabar dalinuosi savo įspūdžiais atradusi Kvapų namų lūpų dažus. Ilgai skaičiau ir ilgai vargau, kol atradau kone 100 proc. teigiamus atsiliepimus apie šias gėrybes lūpoms. Pradėkim nuo to, kad jų sudėtis yra tiesiog nepriekaištinga. Sudėtyje dominuojantys aliejai mums užtikrina puikią apsaugą nuo šalčių, karščių Maža to, atlieka gydomąsias, minkštinamąsias funkcijas. Be to, suvalgyti visai nebaisu (statistinė moteris per visą savo gyvenimą suvalgo maždaug 450g lūpų dažų). Džiugina ir tai, kad šie lūpų dažai gaminami rankomis, nėra fabrikiniai. Gaminant nenaudojami jokie konservantai, sintetiniai pigmentai. Viskas gauta iš gamtos ir dovanota mums.
      Lūpų dažų paletė pakankamai gausi. Iš pirmo žvilgsnio visi lūpų dažai atrodo intensyvios spalvos, tačiau iš tiesų kiekvienas jų suteikia švelnią spalvą. Kolekcijoje turi tiek matinių, tiek blizgių dažų. Nuotraukoje matote mano išsirinktą 14A spalvą (pirmoje nuotraukoje taip pat dažausi šia spalva. Galite preliminariai įvertinti, kaip ji atrodo ant lūpų). Bandant dažus ant rankos pastebėjau ir sausesnių, ir drėgnesnių, blizgesnių. Pasirinkau būtent drėgnesnį. Mane maloniai nustebino šis pirkinys: lūpos visuomet sudrėkintos, pamaitintos, apsaugotos nuo šalčio, o kvapas net neprimena pigių lūpdažių. Tiesa, lūpų dažai ilgai nesilaikys, nes visgi tai natūralus produktas, natūralių pigmentų praturtintas, tačiau man visai nesunku kas kelias valandas vis brūkštelt jais per lūpas. Šis produktas nesubėga į raukšleles, iš tiesų natūraliai paryškina lūpų spalvą. Tinka dažytis ir dienos metu. Todėl labai džiaugiuosi atradusi tai, kas man tinka ir galų gale patinka! Rekomenduojamas ir kartotinas! :)


Kaina: 26,00 Lt

Laura

2 komentarai:

  1. Džiaugiuosi radusi šį blog'ą pradedu sekti per bloglovin ;) tikrai nuostabios nuotraukos, todėl blog'as tampa super žaviu ;) mano asmenine nuomone apgalvok kitą blog'o stylių (turiu omeny paukštukus), man atrodo kiek nuvalkiota ir netinka prie tokių profesonalių nuotraukų ;) tikiuosi neįžeidžiau, vis dėl to tai tik mano nuomonė
    p.s. aplankyk mane http://haveyoumetvita.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas rytas :) labai džiugu skaityti puikius žodžius! Dėl stiliaus esate teisi, pagalvosiu apie fono keitimą :)

    AtsakytiPanaikinti