2013 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

DIY: blizgus nagų lako efektas


Sveiki!

      Šventiniu laikotarpiu nori nenori išeidama kažkur puošiesi kitaip, dažaisi kitaip. Ogi manikiūras irgi svarbus akcentas!


      Vakar pamąsčiau, jog galbūt per daug išleidžiu blizgiems nagų lakams. O kadangi perku tik savo pamėgtą Orly firmą - išleidžiu dar daugiau! Tad nusprendžiau savo kosmetikos dėžutę papildyti blizgučiais. Taip taip, paprasčiausiais blizgučiais. Mintyse nuaudžiau idėją iš jų pasidaryti nagų laką, išbandyti nagų dailę. Kadangi vakarykštis darbas labai gerai nusisekė, jau svajoju apie švelniai rausvą pigmentuotą nagų laką bei auksinius blizgučius.
      Papasakosiu Jums, kaip gražiai ir kruopščiai papuošti nagus blizgučiais, ir tada jau fantazuokit į valias: klijuokit lipnią juostelę darydamos formeles, ornamentus, prancūzišką blizgų manikiūrą ir t.t.!
      Kairėje matote nuotrauką - mano darbo rezultatą. Tiesa, jis gan vaikiškas, niekuo neypatingas, bet galbūt jis kam nors padės? Juk viskas prasideda nuo pačių paprasčiausių dalykų.
      Jums reikės kelių priemonių:

bespalvio nagų lako;
blizgučių;
šepetėlio ar teptuko minkštais "plaukučiais"
top coat'o.

      Pirmiausią nagą nulakuojame bespalviu nagų laku ir leidžiame jam uždžiūti. Tuomet norimą nago plotą (šiuo atveju dengiau visą) kruopščiai padengiame dar vienu bespalvio nagų lako sluoksniu. Turite lakuoti kruopščiai, nes lakavimo klaidos labai gerai pasimatys įmerkus pirštą į blizgučius. Tad nieko nelaukdamos, kol nagų lakas neuždžiuvo, taip ir padarom: gražiai įsodinam nagą į blizgučius. Jeigu pasidengė nelygiai, apvoliokim nepasidengusius plotelius. Kai ištrauksime piršto galiuką, galime iškart lengvai nubraukti blizgučių perteklių šepetėliu. Na ir galiausiai užlakuokime viršutinį nagų lako sluoksnį :) 
      Labai paprasta, labai greita ir svarbiausia nebrangu! Dar, sakyčiau, ir kūrybiška, jeigu pasitelksite savo vaizduotę :)
Laura

1 komentaras: