2013 m. birželio 5 d., trečiadienis

Vienas didelis gėris plaukams.



Labas labas dar kartą.

      Kompiuterio ekrane matot tai, ką aš vadinu kosminiu atradimu. Arba kaip nors kitaip. Nesvarbu. Svarbu atradimas. Ir jis kosminis.
      Tai "unikalaus dizaino šepetys besiveliantiems plaukams su lanksčiais spygliukais švelniai, saugiai ir be skausmo iššukuoja susivėlusius plaukus ar net susidariusius jų mazgelius, nepešdamas, nepažeisdamas plaukų ar išsišakojusių galiukų". Taip šį gaminį pristato padavėjos man įbruktas lankstinukas. Prisipažinsiu, Macadamios priemonėmis nesu nei patenkinta, nei nepatenkinta. Na, iš tiesų bandžiau tik šampūną. Ir šiaip jau ilgai galvojau, pirkti ar nepirkti tą unikalaus dizaino šepetį. Matyt mano smalsumas nugalėjo, nes dabar jau turiu jį namuose.
      Kodėl aš jį vadinu stebuklu? Tikrai ne dėl to, kad taip čia aprašytas gražiai jis. Ir tikrai, kad tai ne reklaminis triukas, jau spėjau įsitikinti. Dažnai etiketės skamba itin gundomai, tiesiog netgi paveikiančiai, kad va šitą daiktą nusipirkus pavirsi Pelene. Žinoma, čia perkeltine prasme kalbu. Tačiau tikrai reta produktų, kurie atitiktų savo aprašymą. O aš štai radau dar vieną - No Tangle šepetį.
      Bandydama jį ir dar šukuodamasi juo iki šiol galiu pasakyti, kad jis yra daiktas, kuris neturi minusų. Jo šereliai guminiai, todėl labai švelnūs. Netgi labai maloniai masažuoja galvos odą. O tai juk svarbu, jeigu mes norime, kad mūsų plaukai augtų greičiau? Ir jis tikrai šukuojant nepeša! Žinoma, šepety lieka plaukų, tačiau net nepajauti, kaip jie išsipeša. Šukavimosi procesas tampa labai malonus: oda masažuojama, mazgeliai iššukuojami be jokio skausmo. Be to, tinka jis šukuoti tiek sausus, tiek drėgnus/šlapius plaukus. Tad sakyčiau, kad tai dar vienas iš mano metų atradimų. Ko gero, šio šepečio nekeisiu į jokį kitą! :)

Kaina: 39,00 Lt
                                                                            Laura

3 komentarai:

  1. Laba diena, labai sudomina sitas plauku sepetys. Kur butu galima ji isigyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, jeigu reikia čia ir dabar, tai Krinona parduotuvėse :)
      http://www.krinona.lt/index.php?s_id=4

      Panaikinti