2015 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

Natur boutique: rožių ir ramunėlių drėkinamasis kremas, arba kai odą "troškina"


      Sveiki ! Radau progą susisukti į pleduką, ištiesti kojas ir parašyti jums straipsnį. Nauji kremai pas mane retas svečias, kadangi laikausi politikos nepirkti, kol nepabaigiau, o kai pabaigiu - dažniausiai kartoju. Šįkart nusižengiau taisyklei dėl to, kad reikia kažko naujo ir dėl įjungto šildymo. Ir dar netgi anksčiau, kuomet prasidėjo beprotiškas šildytuvų naudojimas. Mano oda pasidarė sausa kaip popierius, ėmė pleiskanoti, šerpetoti, "čežėti" liečiant. Pažįstamas jausmas ? Ir dar dėl kažkokios priežasties išberta vos matomais spuogeliais. Būklė ne pati idealiausia. Ta proga nuskubėjau prigriebti drėkinamąjį kremą, kol Rimi dar buvo nebloga akcija būtent Natur Boutique prekėms. Kartas nuo karto Rimi nudžiugina nuolaidomis kosmetikai - naudokitės proga !

    Natur Boutique gaminiai lietuviški, natūralūs ir - nepameluosiu sakydama - beveik nepriekaištingos sudėties. Jaučiasi, jog ingredientai atrinkti kruopščiai, o gaminama su meile klientui. Neįmantrūs įpakavimai dar nereiškia, jog produktas neypatingas. Kiek esu turėjusi ir dar tebeturiu - viskas man labai patinka. Šiuo metu naudoju jau n-tąjį pienelį makiažui valyti, kūno prausiklį, paakių gelį bei šampūną su kokosais, kurio nesu aprašiusi ir, ko gero, neaprašysiu, kadangi nors jis manęs ir nenuvylė, tačiau kažkuo ypatingas man nepasirodė. Naudoju pakaitomis su kitu šampūnu. Ateityje planuoju išbandyti balansuojantį šampūną. Bus matyti, ar vertas dėmesio. 

       Taigi, šįkart apie drėkinamąjį kremą, kuris man labai patinka. Ar daug žinote aliejinių kremų, kurie įsigertų taip tobulai, kad nepaliktų nei pėdsako ? Taip, šis būtent toks, dėl to man jis ir patinka. Ir dar ;
  • Yra pakankamai lengvas;
  • Greitai įsigeria. Po maždaug 7 minučių jau galiu dažytis mineraline pudra;
  • Nekemša odos;
  • Nepalieka jokių plėvelių, riebumo pojūčio. Pertekliaus nei nereikia nusausinti servetėle - jo tiesiog nebūna;
  • Labai gerai drėkina. Aišku, šerpetojantį smarką suvaldžiau nei iš karto. Reikėjo prijungti ir reguliarų veido šveitimą, drėkinamąsias kaukes. Bet bendras vaizdas labai malonus. Vakare oda vis dar atrodo taip, tarsi jai drėgmės visai netrūktų. Didžiulis pliusas;
  • Atgavęs drėgmę (bent jau išoriškai) veidas tapo "normalesnis": gyvesnis, skaistesnis, ne toks pilkas, pavargęs, netgi lygesnis. Dėl pastarojo efekto sunku ką nors komentuoti, kadangi dabar naudoju ir rožių hidrolatą. O rožės tikrai galingos !
  • Nebe taip beria. Sunku pasakyti, kas tai, kadangi nei tai raudoni spuogeliai, nei tai inkštirai. Jie vos matomi ir "bespalviai" :)) ir matosi tik prieš šviesą pasukinėjus veidą natūraliame apšvietime. Tikiuosi sudėtyje esantys įvairių branduolių aliejai sukontroliavo tai !
      Reziumė - labai rekomenduoju toms, kurių odai trūksta drėgmės. Patiks ! 

Laura

2 komentarai:

  1. Siuo metu man labai reikia tokio produkto, nes oda tiesiog saukiasi dregmes! Man labai patinka sio produkto pakuote. Atrodo labai brangiai ir prabangiai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Judita, pabandyk :) kainuoja jis tikrai ne per brangiausiai :)

    AtsakytiPanaikinti