2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Uoga Uoga makiažo valiklis

    Pirmą kartą šį "Uoga Uoga" gaminį man pavyko išbandyti grožio parodos "Pelenė" metu. Tuomet ir apsisprendžiau, jog tikrai verta nusipirkti. Taigi patykojusi akcijų prekybos centruose, makiažo valiklį įsigijau su 40 proc. nuolaida. 
    Šaunu, jog "Uoga Uoga" kolektyvas nestovi vietoje ir nuolat tobulėja, tapo pirmąja sertifikuota kosmetikos gamintoja Lietuvoje, atidarė grožio namus Kaune, organizuoja grožio seminarus bei toliau tobulina savo produkciją. Tai skatina vis įdėmiau ir su didesniu pasitikėjimu apžvelgti kitus kosmetikos gaminius.
      Bet kol kas grįžkime prie būtinų priemonių. Jeigu jau naudoji dekoratyvinę kosmetiką, tai makiažo valiklis/prausiklis tampa neatskiriamu palydovu. Būtent valymas yra svarbiausias mūsų odos priežiūros etapas. Kas iš to, jog sugebame dailiai pasidažyti, o mūsų oda tuo metu vargsta ir vakare trokšta nusimesti visus makiažo, nešvarumų ir rūpesčių likučius. O negavusi pakankamai mūsų užuojautos (tai yra švaros), pratrūksta skųstis spuogais ar papilkėjusiu atspalviu. Tad nepagailėkime laiko ir pastangų švariai nusivalyti savo veidukus.
    Šis natūralus valymo pienelis yra su levandomis ir avižų ekstraktu, kurie, kaip žada gamintojas, rūpestingai nuvalys nuo veido visus nešvarumus, net ir akių makiažą. Iš tiesų jaučiasi neįkyrus levandų kvapas, bet jis manęs neerzina, nors ir nesu levandų gerbėja. Taip pat smagu sudėtyje matyti ir kitus naudingus ingredientus, tokius kaip rožių vanduo, migdolų aliejus, simondsijų aliejus, kaolinas, alantoinas, kurie drėkins ir kitaip puosėlės odą. 


INCI: Aqua (vanduo), Avena Sativa Extract (avižų nuoviras)*, Rosa Damascena Flower Water (rožių vanduo)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saldžiųjų migdolų aliejus)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Vegetable Glycerin (augalinis glicerinas), Cetyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Kaolin (baltasis molis), Tocopherol (vitaminas E), Allantoin (Allantoinas), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Lavandula Angustifolia Oil (levandų eterinis aliejus)*, Geraniol**, Limonene**, Linalool** 
*išauginta ekologiškame ūkyje 
**įeina į eterinių aliejų sudėtį

    Pienelio pavidalo valiklis patogus naudoti, nes yra hermetiškoje pakuotėje su dozatoriumi. Vienas paspaudimas ant sudrėkinto vatos tamponėlio ir viskas. Labai gerai nuvalo veidą, tačiau aš jį naudoju pagrinde tik akių makiažo valymui, nes kitaip greitai naudojasi. Jei mėgstate naudoti daug įvairių makiažo priemonių, tai 50 ml kiekis greitai išgaruos. Todėl veidui man pakanka prausimosi putų, o akims tenka šis pienelis. Vieno paspausimo pilnai pakanka nusivalyti vienos akies makiažą, aš visuomet naudoju blakstienų tuša ir akių pieštuką bei antakių šešėlius. Ar šis valiklis įveiktų ir vandeniui atsparų blakstienų tušą? Geras klausimas. Nesu turėjusi būtent tokio, todėl patikrinti negaliu, bet gal kitos merginos galėtų atsakyti į šį klausimą?
   Norint pasiekti visiškos švaros pojūtį, po to visgi tenka veidą dar pavalyti kokiu miceliniu vandeniu ar panašiu produktu. Nors akis jau nebeįžiūri nešvarumų, bet likučių dar yra. Valiklis neturi jokio sausinančio poveikio odai, todėl tiks kiekvienai.
   Pabaigai, nesakysiu WOW, bet valiklis tikrai dėmesio vertas produktas. Gal būtų galima prikibti prie to, jog greitai baigiasi, bet tai tik įrodo, kaip intensyviai jis naudojamas. Kol kas jo nekartosiu, nes įsigijau išbandymui kitos kompanijos prausiklį ir vis dar su nostalgija prisimenu "Ambroozijos" pamėgtą valiklį Brėkštą, kuriam vis dar puoselėju šilčiausius jausmus. Bet tik kol kas.

Jurgita

2 komentarai:

  1. Turėjau šį valiklį. Vandeniui atsparaus blakstienų tušo deja neįveikdavo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū už komentarą, kadangi pati neturėjau galimybės išbandyti, tai dabar ir kitos panelės žinos:)

      Panaikinti