2015 m. liepos 3 d., penktadienis

Madara drėkinantis gelis mišriai/riebiai odai (Sample size)


    Pas mane labai daug įvairių kosmetikos gaminių mėginukų ir juos turiu būtinai sunaudoti, todėl tokio tipo apžvalgų net padaugės. Bet prižadu kartas nuo karto įterpti ir pilno dydžio produktų įvertinimų. O bus tikrai įdomių.
    "Madara" kosmetiką jums jau pristačiau anksčiau. Tai latvių natūrali kosmetika ir taip pat bene žymiausia Pabaltijo kosmetika Europoje, sertifikuota pagal ECOCERT standartą. Prekiaujama daugelyje Europos šalių ir pasirodo net Australijoje. O Lietuvoje ją galite rasti "BioSala" parduotuvėse.
    Pati jau spėjau išbandyti jų toninius kremus su atspalviu, kurie turi nepakartojamą švytėjimo efektą, bei vedina gerų įspūdžių įsigijau dar kelias jų kosmetikos priemones: prausimosi putas, toniką veidui, dieninį ir naktinį kremą (mažesnės pakuotės po 25 ml). O šios kosmetikos platintojas Lietuvoje "Madara Skincare Organic LT" man padovanojo testavimui keleta veido kremų sausai, normaliai ir mišriai/riebiai odai. Taigi skelbiu, jog liepa pas mane "Madaros" mėnuo.
     Dabar naudoju intensyviai drėkinantį gelį, skirtą riebiai ar mišriai odai. Kaip tik man. Tai neriebus drėkinantis gelis, kuris turi sumažinti poras, raminti sudirgusią odą ir subalansuoti odos drėgmę. Taip pat kontroliuoti riebalų išsiskyrimą ir mažinti odos blizgesį.
   Labai trumpai apie sudėtį. "Madara" kosmetika išsiskiria tuo, jog produktų gamybai naudoja vietines žaliavas, tai yra, augaliukus iš savo gimtojo kiemo. Dilgėlės, gysločiai, ąžuolo žievė, šalavijas - viskas taip sava. O mes jau įpratome prie argano aliejaus, Damaskinių rožių ar levandų vandens ir kitų egzotinių stebuklų. Vienintelis mano priekaištas tik sausinantį poveikį turinčiam alkoholiui. Na, riebiai odai tai gal ne taip blogai kaip jautriai ar sausai. Sudėtyje vien ekstraktai, jokių aliejų.

INCI: Agua, Hamamelis Virginiana (hamamelio vanduo) Leaf Water*, Alcohol, Glycerin, Urtica Dioica Leaf Extract* (dilgėlių ekstraktas), Sodium Magnesium Silicate (tirštiklis), Plantago Major Leaf Extract* (gysločių ekstraktas), Quercus Robur Bark Extract* (ąžuolo žievės ekstraktas), Salvia Officinalis Leaf Extract* (šalavijo ekstraktas), Sodium Levulinate (kondicionuoja odą), Sodium Hyaluronate (hialurono rūgštis), Sodium Anisate Lactic Acid, Sodium Phytate (chelatorius),  Aroma**.
* ekologiškas
**natūralus eterinių aliejų komponentas

    Mėginukai yra 2 ml talpos. Kadangi nelabai mėgstu tokio įpakavimo, nepatogu, praplėšus turi sąlytį su oru, o kokios kaukės dar būna, kad sudžiūsta, tai visą turinį supyliau į nedidelį plastinį užsukamą indelį. Gelis yra skaidrus ir turi labai gaivų ir ryškų aromatą. Taip, kvepia žolelėmis, tačiau taip saldžiai. Vat toniniai kremai kvepėjo lyg nupjauta žole, o čia visiškai kitoks kvapas. Gelis labai greitai susigeria į odą, tik spėk tepti. Kiek tepi, tiek ir geriasi į odą. O po to oda lieka matinė ir jokio lipnumo jausmo ant veido. Dar galiu pasakyti, jog suteikia gaivumo jausmą naudojant, kaip tik kai stovi apsimiegojusi prieš veidrodį ir bandai atmerkti antrą akį. Va tokius gaminius aš mėgstu naudoti rytais. Staigiai susigeria ir drėkina odą. Nereikia laukti 5 ar 10 minučių kol susigers, iškart galima į rankas griebti kosmetikos šepetėlius ir atlikti makiažą. Ar sugeba sukontroliuoti riebalų - sunku pasakyti, tam reikia laiko ir  sunaudoti pilno dydžio gaminį. O kai už lango beveik 30 laipsnių karščio, greičiausiai nieks neapsaugos nuo prakaito ar sebiumo kaprizų.
    Pilno dydžio produktai pardavinėjami hermetiškai sandariose pakuotėse su dozatoriumi (dar vienas pliusas). 50 ml gaminys "BioSala" parduotuvėje kainuoja 21,02 €.
    Mano verdiktas: išteisinta. Labai maloni ir patogi rytais naudoti priemonė. Ar pirkčiau? Dar nežinau, po šio gelio ketinu išbandyti normaliai/mišriai odai skirtą drėkinantį fluidą ir pasižiūrėsiu, kuris man patiks labiau. Bet kol kas mano nuomonė labai teigiama.

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą