2015 m. birželio 28 d., sekmadienis

Natur Boutique pienelis makiažui valyti : dar vienas geras produktas ieškančioms !


      Dar vienas visai neprastas atradimas į mano atradimų sąrašiuką. Natur Boutique gamintojais susidomėjau visiškai neseniai, o mano pažintis prasidėjo ypač sėkmingu pirkiniu - kūno prausikliu, kurio net antrą dublį jau neseniai pradėjau. Ir prisipažinsiu...prieš kelias dienas eidama jo pirkti, prigriebiau dar ir paakių gelį bei kremą veidui. Neplanavau.

       Vis labiau ir labiau linkstu į mažai kam žinomus gamintojus ir jų produktus, nes dažnai jie būna tikrai labai geri. Prisimenu įvykį per Kaziuko mugę, kuomet ėmiau ir impulsyviai nusipirkau šimtalapio erškėčio vandens iš kažkokios prancūzaitės. Neįmantri etiketė, jokios rėksmingos reklamos, o interneto platybėse praktiškai nepastebimi, tačiau būtent tas erškėčių vanduo buvo geriausias kada mano naudotas hidrolatas. Ir žinau tikrai, kad sekantį kartą griebsiu ne mažiau penkių buteliukų, jeigu tik ją dar rasiu.

      Taigi, sugrįžtu prie pienelio, kurį jau naudoju kurį laiką ir neturiu didesnių nusiskundimų. Niekuo neišsiskirianti pakuotė slepia turtingos (ir sveikos) sudėties gaminį, skirtą valyti jūsų makiažui. 

      Ingredients (INCI): Aqua, Aloe barbadensis, Sodium benzoate, Rosa damascena water*, Caprylic/capric triglyceride, Prunus armeniaca oil, Glyceryl stearate, Stearic acid, Glycerin, Cetyl alcohol, Carbomer, Pelargonium graveolens oil*, Rosa centifolia oil, Anthemis nobilis oil, Lavandula angustifolia oil*, Aniba rosaeodora oil, Citrus limonum oil*, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Sodium hydroxide, Tocopherol; citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool, eugenol, farnesol, benzyl benzoate (natūralios eterinių aliejų sudedamosios dalys) *sertifikuoti ekologiški ingredientai

       Beje, tikrinant šią sudėtį, kai kuriuos ingridientus Kosmetikosdnr puslapis įvardina kaip vidutiniškai saugius, tačiau visa kita - nepriekaištinga. Atrodo Natur Boutique iš tiesų stengiasi ir nuoširdžiai myli savo klientus (ar klientes), kadangi jau antrojo produkto sudėtis mane maloniai džiugina. Taigi, bendrieji įspūdžiai : 
  • Labai patogi pakuotė naudojimui. Išsispaudžia mažais kiekiais, todėl padauginti nedaug šansų, o ir sterilu, nes nereikia merkti pirštų ; 
  • Lengvas, visiškai neriebus, purios tekstūros ;
  • Įdomaus, bet juk natūralaus kvapo. Jokių keistų dirbtinių kvapų. Iš tiesų pienelis yra, kaip ir įvardinta pakuotės apraše - kokteilis. Pauosčius sunku nustatyti vieną kvapą. Jų tikrai ne vienas ! 
  • Idealiai atlieka savo darbą. Nuvalo mineralinę pudrą, tušą be jokių problemų. Tušas tuoj pat atkimba nuo blaksienų, keli judesiai vatos diskeliu ir nieko nebelieka. Beje, valant akių sritį, patarčiau neprasimerkti, nes prasimerkus gali pagraužti akis. Neprasimerkus niekas nieko negrauš. Išbandyta :) 
  • Man patinka, kad sudėtyje yra ramunėlių. Jos pasižymi raminančiomis sąvybėmis. Alaviją taip pat pradėjau dievinti, todėl jo buvimas mane taip pat džiugina ;
  • Nekemša jokių porų ; 
  • Padrėkina veidą, bet nepalieka plėvelių, nemalonaus riebalo ar kitokių dalykų. Kaip tik sakyčiau tai, kas lieka po valymo (nes nuplauti nereikia, nebent norite pati - taip teigia gamintojas), susigeria į odą ir ją maitina, drėkina, puoselėja. Tarsi itin lengvas kremas. 
      Nors kaina ir šiek tiek didoka kaip už šimto mililitrų pakuotę (9.26 €), bet sakyčiau, jog naudojasi pakankamai taupiai jau vien dėl to, kad pats produktas išsispaudžia mažais kiekiais, po žirnelio dydžio rutuliuką. Pakuotė taip pat galėtų būti čiut šviesesnė, kad matytųsi, kiek dar liko pienelio, bet visa kita tik aplodismentai ! Ar verta pirkti ? Taip :) 

Laura

2 komentarai:

  1. Tokio dalyko dabar apskritai neturiu, apsieinu su paprasčiausiu prausikliu, tačiau jei norėčiau kažko tokio pasilepinimui - irgi norėčiau „Natur Boutique“. Rožės ir ramunėlės, kas gali būti moteriškiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika :) o kokia tavoji veido priežiūros rutina ? :)

    AtsakytiPanaikinti