2015 m. birželio 2 d., antradienis

Blogerių pusryčiai su "LaMav" ir "Inika" kosmetikos naujovėmis

     Eilinis trečiadienis man prasidėjo kitaip nei visada. Mūsų blogas susilaukė kvietimo sudalyvauti blogerių pusryčiuose, susipažinti su "LaMav" ir "Inikos"kosmetikos naujovėmis jaukioje Ali šokoladinėje. Susitikimą organizavo oficialus šios kosmetikos distributorius Lietuvoje UAB "Ekonatūra" (internetinė parduotuvė "BioEco"). 
     Per savo žioplumą vos nepavėlavau į susitikimą, nes maniau, jog pradžia valanda vėliau. O paskubomis išbėgusi į lauką susivokiau, jog LYJA. Nutarusi, jog keli lašai manęs neištirpdys, skėčio taip ir negrįžau. O deja.... Taigi, vietoje atsiradau nors su gera nuotaika, tačiau nuo lietaus sušlapusiais plaukais. 
   Iš karto noriu atsiprašyti už galbūt ne itin geros kokybės nuotraukas, nes šokoladinėje tvyrojo pritemdytas apšvietimas, o mano telefonas nėra pats moderniausias.  
    Skambant muzikos garsams ir ore tvyrant šviežios kavos aromatui blogerės susitiko susipažinti su prabangios kosmetikos naujienomis. Mūsų ratelis nebuvo itin didelis, tik šešios merginos ir susitikimo organizatorė. Su kai kuriomis merginomis jau buvau anksčiau pažįstama, o kitas pirmą kartą pamačiau "gyvai". 
    O dabar apie pačią kosmetiką. "LaMav" ir "Inika" yra prabangi australų kosmetika, pažvelgus į gaminių sudėtį, kainą ir turimus sertifikatus kitaip ir nepagalvotum. Gaila, bet visgi ne studentiškai kišenei prieinama kosmetika. Visos mano įsigytos priemonės buvo pirktos su didesne ar mažesne nuolaida. Pati asmetiškai buvau išbandžiusi:

  • "LaMav"  drėkinantį veido kremą su hialuronu (skaityti čia);
  • "LaMav" mineralinę kosmetiką (skaityti čia); 
  • "LaMav" BB kremą (skaityti čia);
  • "Inika" skystą makiažo pagrindo (skaityti čia) miniukas, kurį padovanojo BioEco;
  • Naturisimo grožio dėžutėje gavau "Inika" lūpų blizgį, kurį apžvelgsiu ateityje.
 
    Prie kavos puodelio mums buvo pristatyta naujoji kūno linija, kurią sudaro kūno šveitiklis su kava, kūno losjonas ir rankų kremas su hialuronu. Labai trumpai pabandysiu šiuos gaminius apibūdinti. 
  • Kūno šveitiklis su malta kava skirtas nušveisti negyvas odos ląsteles, net tinka celiulito prevencijai. Sudėtis taip pat praturtinta kokosų, makadamijų ir kamelijų aliejais, todėl oda po šveitimo procedūros turėtų būti minkštesnė, glotnesnė ir sudrėkinta. Man ypač patiko šveitiklio kvapas, kavos ir kamelijų. 250 ml kainuoja 43 eurus.
  • Maitinantis kūno losjonas lengvos konsistencijos. Tinka visiems odos tipams, tačiau ypatingai sausai, jautriai ir dehidraduotai. Buvo siekta sukurti tokį gaminį, kuris drėkintų ir gilesnius odos sluoksnius ir "užrakinti" ją viduje. Kaip ir visa "LaMav" produkcija, praturtinta gausybe aliejų ir kitų odai naudingų medžiagų. Nors losjoną buvo malonu tepti ant odos, tačiau levandų kvapu niekada nesižavėjau, nors ir nesikratau. Patogi pakuotė su dozatoriumi. 250 ml kaina 43 eurai. 
  • Maitinantis rankų kremas su hialuronu man patiko labiau nei kūno losjonas, nes turėjo citrusų kvapą. Lengvos tekstūros giliai drėkina rankų odą ir nepalieka riebumo pojūčio. Kremo sudėtyje yra hialurono rūgšties, koenzimo Q10, vitamino E ir svietmedžio. Rankoms taip pat reikia priemonių, kovojančių su pirmaisiais senėjimo požymiais, nes būtent rankų ir kaklo oda išduoda mūsų tikrajį amžių, o veidą dar galime "pataisyti" įvairiomis procedūromis, plastinėmis operacijomis ar makiažu. 50 ml kainuoja 26 eurus.


Nuotrauka iš www.lamav.com
    Kūno priežiūros linija ne tik skirta asmeniniam naudojimui, bet įtiktų ir SPA salonų reikalavimams. Tiesa, negaliu pasakyti koks realus šių priemonių poveikis, nes kol kas remiuosi tik gamintojo pažadais. 
   Toliau trumpai aptarėme, ką naujo "Inika" siūlo savo gerbėjoms. Jei "LaMav" pristatė kūno priežiūros liniją, tai "Inika" papildė dekoratyvinės mineralinės kosmetikos asortimentą. 



  • Mineralinės kosmetikos rinkinys "Discovery Kit". Visi rinkinyje esantys gaminiai jau seniai nebe naujiena, tačiau "Inika" pristato savo kosmetikos mėginių rinkinį. Labai patogu jei dar nesate bandžiusi šios kosmetikos. Rinkinį sudaro kabuki šepetėlis (atskiro kaina 35 Eur),  makiažo pagrindas 3 g, makiažo gruntas 4 ml, skystas makiažo pagrindas 6 ml. Viso rinkinio kaina 38 eurai, pigiau nei perkant kiekvieną produktą atskirai. Pati susigundyčiau įsigyti, bet antras kabuki tipo šepetėlis man nereikalingas. Beje, mėginukų galima įsigyti ir atskirai, išskyrus birią pudrą. 
  • Šviesą atspindintis kremas. Tai visiškai natūrali, šviesą atspindinti,veido bruožus paryškinanti priemonė. Skysto pavidalo priemonė savo sudėtyje turi pigmentų ir žėručio, kurie suteikia švytėjimo efektą. Priemonė tinkama naudoti norint akcentuoti skruostus, sritį po antakiais, kaip vokų šešėlius, lūpoms vizualiai padidinti. 8 g pakuotė kainuoja 22 eurų.  
  • Kreminiai lūpų dažai. Nors susitikimo metu realiai pačiupinėti neteko, bet vieną egzempliorių gavau nusipirkusi Naturisimo grožio dėžutę. Galima rinktis iš trijų skirtingų spalvų: švelni pastelinė "Candy", raudonas "Cosmic" ir violetinis "Cherish" (labai įdomi spalva), tačiau lūpų dažai suteikia švelnų atspalvį, o sudėtyje esantys aliejai pamaitins ir sudrėkins lūpas. Lūpdažio kaina 20 eurų.


       Labai smagu kai tave įvertina ir pasikviečia į tokio pobūdžio renginius, supranti, jog tokia veikla nėra tiesiog  "rašliava", kažkam rūpi tavo nuomonė. Tiesa, kiekviena tinklaraštininkė gavo dovanų: tą nuostabiai kvepiantį kavos šveitiklį ir šviesą atspindintį kremą. Šį mėnesį tikrai spėsiu ir aprašysiu šveitiklį, o dėl "Inikos" priemonės dar nežinau. Visgi vasara, mažiau laiko praleisiu priešais kompiuterio ekraną rinkdama savo rimtis apie naujai išbandytas priemones. 
       Na, o blogerių pusryčiai pasibaigė smagiu mergaitišku pasišnekėjimu apie tinklaraščių rašymą,  perspektyvas Lietuvoje, asmenines veiklas ir laisvalaikio užsiėmimus. 


Jurgita

1 komentaras:

  1. Aš įsivaizduoju, kokie smagūs susitikimai turėtų būti... :) Labai lauksiu atsiliepimų apie produktus!
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti