2015 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Bio2You giliai valantis veido šveitiklis


      Labai labai trumpai (tik vienai dienai) sugrįžau į gyvenimą ir todėl skubu dalintis įrašu. Bakalauras ir kiti gyvenimo džiaugsmai dabar užima didžiausią paros laiką, bet užtat kiek sugrįžusi visam turėsiu jums papasakoti ir pristatyti ! ;)

      Šįkart papasakosiu apie Bio2You veido šveitiklį. Tas veido šveitimas niekaip man netampa kassavaitine procedūra, niekaip nesugebu to atlikti reguliariai bent kartą per savaitę (tikiuosi aš tokia ne viena, ar ne ?), todėl tokio tipo produkto "testavimas" yra man begaliniai ilgas procesas :) Kartais prisimenu, kartais prisiminusi tuoj pamirštu, o dar rečiau prisiminusi panaudoju ! :)

     Visai neseniai susidomėjau produktais su šaltalankių aliejumi sudėtyje. Prieš keletą savaičių baigiau taip savo pamėgtą JOIK veido toniką, kuriame buvo gausu minėto aliejaus. Mano veidui jis tiko idealiai - sunaudojusi viską pastebėjau, kaip atsigavo oda, kaip nebeliko smulkių spuogelių ir panašių nedidelių dalykų, kaip oda atsigauna po kiekvieno naudojimo. O kur dar tas gaivumo jausmas :)

      Taigi, sugrįžtant prie šveitiklio, papasakosiu savo įspūdžius. Iš tikrųjų gana sunku kalbėti apie tokį produktą. Kur kas lengviau šnekėti apie šampūnus, dekoratyvinę kosmetiką, bet šveitiklis? Bet pabandykime :)
  • Patinka, kad nesausina odos ir, priešingai nei Natura Siberica šveitiklis, po naudojimo nepalieka jokios keistos plėvelės ;
  • Šveičiamosios granulės iš tiesų jaučiasi gana stipriai. Jos yra smulkios, tačiau duoda stipresnį šveitimo efektą kas natūraliai duoda ir geresnį rezultatą ;
  • Neturi intensyvaus kvapo, kas man jau darosi savotiškas privalumas renkantis kosmetikos gaminį. Stipriai kvapu "duodantis" produktas man natūraliai iškart signalizuoja apie keistas sudėtines medžiagas. Žinoma, tai gali būti ir visiškai klaidinga !
  • Patogi pakuotė. Išspaudi, ir viskas. Nereikia nieko maišyti, pilstyti, matuoti kiekybiškai ir t.t.
  • Akį džiugina sudėtyje esantys sveikieji/maistingieji ingredientai. 
Trūkumas : nors sudėtis ir tikrai saugi (bent jau didžiausioji eilė ingredientų moksliškai yra saugūs naudoti) tačiau gale puikuojasi Benzyl alcohol bei keletas vidutinio saugumo komponentų (kosmetikosdnr.lt puslapyje galite nesunkiai susirasti sudėtines dalis ir jų analizes ar vertinimus). Pilna sudėtis : 

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis (Organic Leaf) extract, Helianthus annus (Organic Sunflower) oil, Cosos nucifera (Organic coconut) oil, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Glycerin, Chamomilla recutita flower extract, Prunus amygdalus dulcis shell powder, Phenoxyethalon Ethylhexylglyxerin, Cetyl Alcohol, Cocos glucosides, Hippophae Rhamnoides extract, Sodium Cocoamphoacetate, Tocopherol, Phytic acid, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum

      Reziumė tokia : gal ir kartočiau, gana neblogas produktas. Man patinka tai, kad pati šveitimo procedūra kiek stipresnė, efektyvesnė ir svarbiausia patinka mano odai. 

Ačiū Bio2You už suteiktą galimybę išbandyti produktą ;) 

Laura

2 komentarai: