2015 m. balandžio 25 d., šeštadienis

VIVI prausimosi putos su rožių ataru ir rožių hidrolatu


    Tai turbūt vienas iš labiausiai perkamų "VIVI" gaminių. Bent jau į penketuką, garantuoju, tikrai patenka. "VIVI" pažįstu ir jos gaminius naudoju jau daugiau nei metus, bet tik prieš mėnesį galiausiai įsigijau jų garsiąsias prausimosi putas. Anksčiau naudojau įvairius valiklius, pienelius ir panašiai, tad šįkart labai entuziastingai ėmiau į rankas putų pavidalo prausiklį. 

    Tai yra nauja patobulinta šilko prausimosi putų versija. Kosmetikos DNR labai gerai įvertino pirmąsias prausimosi putas, o šios gal sulauktų dar geresnio įvertinimo, nes  sudėtis pasipildė rožių ataru ir rožių hidrolatu. Džiugina, kad patobulintoje formulėje nebeliko ne itin saugaus konservanto Benzilo alkoholio. 
    Damaskinių rožių hidrolatas neutralizuoja kieto vandens nuosėdas ant veido, drėkina, ramina ir puoselėja mūsų odą. Kaip drėkiklis atgaivina ir tonizuoja. Žaliosios arbatos ir apynių vandenys valo, tonizuoja ir turi antibakterinį poveikį. Betainas, pieno rūgštis ir natrio laktatas minkština ir drėkina odą.

INCI: Rose Damascena Flower Water (Damaskinių rožių vanduo), Humulus Lupulus Flower Water (paprastųjų apynių vanduo), Camelia Sinensis Flower Water (žaliosios arbatos vanduo), Aqua, Sodium Cocoamphoacetate* (PAM, sudaro putas), Cocamidopropyl Betaine* (PAM, sudaro putas), Olea Europaea Fruit Oil (alyvuogių aliejus), Lactic Acid (reguliuja pH), Betaine* (antistatikas), Sodium Lactate (drėkiklis), D-panthenol (provitaminas B5, drėkiklis), Sodium Benzoate (konservantas), Potassium Sorbate (konservantas), Benzyl Alcoholaroma (rose). 
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai

   Ant parduotuvių lentynų išvysite du skirtingus prausiklius: mano minėtas su rožių ataru, bei kitas su alijošiumi bei šilku. Kuo jos skiriasi neskaitant ingredientų sąrašo? Konsultantė man paaiškino, jog šilko putos labiau tinkamos riebiai odai, nes prausia stipriau, o rožių putos švelnesnės. Nors turiu mišrią-riebią odą, bet visgi nusipirkau švelnesnes putas. Nesinorėjo per daug varginti savo odos, nors ji riebaluojasi, tačiau skundžiasi drėgmės trūkumu. 
   Kaip nuotraukoje matote, tai vandenuko konsistencijos prausiklis, kuris praėjęs pro pompą-dozatorių virsta puriomis putomis. Labai patogu. Puft ir yra :) Vienas paspaudimas ir rankoje turite maždaug abrikoso dydžio putų rutuliuką, kurio visiškai pakanka veidui ir kaklui. Kvapą turi silpną, primenantį rožes. 
    Putos skirtos veido prausimui, bet susitvarko ir su akių makiažu. Nors gamintojas teigia, kad putos negraužia akių, bet man nepatiko jomis valytis makiažo, nes akis visgi šiek tiek perštėjo, todėl joms palikau akių makiažo valiklį, o likusią veido dalį prausiu su šiomis putomis. Vakare man pakanka vieno pilno paspaudimo nusivalyti veidui, o rytais perpus mažiau, nes tereikia pašalinti po nakties atsiradusį sebiumą. Nešvarumus nuo veido nuvalo be priekaištų, tačiau nupraustą veido odą šiek tiek tempia ir jaučiu diskomfortą. Todėl duete su prausimosi putomis privalau naudoti ir kremą veidui, vakare labiau maitinantį, o ryte drėkinantį. Kitu atveju mano oda pradėtų šerpetoti. 
    Putas naudoju apie du mėnesius ir pastebėjau, jog atsiranda mažiau spuogų ant veido. Niekada jais ypatingai nesiskundžiau, bet periodiškai spuogeliai vis aplankydavo mane. O dabar vos vieną kitą pastebiu. Spėju, ir tikiuosi, jog tai prausimosi putose esančių žaliosios arbatos ir apynių hidrolatų dezinfekuojantis poveikis. 
    Man asmeniškai "VIVI" putos labai patiko nepaisant to, kad po prausimo mano odą šiek tempia. Bet kokiu atveju kremą visuomet naudoju ir naudosiu. Suprantu, kodėl šis gaminys taip patinka kitoms merginoms ir jos vis grįžta prie pakartojimo. Tačiau reikia visada atsiminti, jog kas tinka vienai, nebūtinai tiks ir kitai. Skaičiau forumuose merginų atsiliepimus, vienos prausimosi putas vadino vos ne stebuklu, kitoms jos paliko vidutinį įspūdį, bet atsirado ir visiškai neigiamų atsiliepimų. Štai Laurai prausiklis net sukėlė alerginę reakciją, todėl teko gaminį grąžinti parduotuvei. Tfu tfu tfu... Gerai, jog manęs tokia nelaimė neištiko. Ir dar noriu pasakyti, jog man itin patiko tokio tipo prausiklis, dabar visada mano vonios lentynoje rasite vieno ar kito gamintojo putas. 



Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą