2015 m. balandžio 11 d., šeštadienis

Įspūdžiai iš grožio parodos "Pelenė"


    Šiais metais "Pelenė" paroda pasidabino šūkiu "Žūtbūt graži". Ir tikrai... Nuėjusi į šią parodą taip ir pasijaučiau, jog moterys trokšta būti žūtbūt gražios: vietoje tau išbalins dantis, sušukuos,  padarys makiažą, net atliks įvairias SPA procedūras (mačiau ant gultų gulinčias moterys). Paroda - tikra grožio oazė ir rojus grožio trokštančioms moterims ir kančia jas lydintiems vyrams :D 
    Šiais metais labai abejojau ar keliauti į parodą, tiesiai šviesiai pasakysiu, gailėjau pinigų. Bet kadangi bilietą į parodą gavau dovanų, tai apsisprendžiau apsilankyti. Kad nereiktų be reikalo blaškytis po sales, iš anksto susidariau sau natūralios kosmetikos gamintojų sąrašiuką. Ne visus dalyvius radau ir ne visus rastus aplankiau. Šįkart stengiausi labiau pasidomėti man mažiau pažįstamais ženklais. 
    Į parodą iškeliavau iš pat ryto, kad spėčiau apeiti visus nesistumdant minioje tarp smalsuolių. Mano pats pirmas įspūdis buvo, kad šiais metais atvažiavo daug dalyvių iš Izraelio ir visi jie siūlo įvairią kosmetiką iš Negyvosios jūros mineralų. Arba tai vienas ir tas pats platintojas, kuris pristato kelių gamintojų produkciją. Visko juk neprisirinksiu, todėl nusipirkau tik "Mersea Dead Sea" kompanijos paakių kremo mėginėlį, nes apskritai neturiu jokio produkto savo paakiams. 5 ml mėginukas kainavo 1,5 €. 



   Sekanti stotelė - "Uoga Uoga". Pati tik dar nedaug jų produkcijos esu bandžiusi, todėl šįkart pasisukiojau prie stendo su didneteliu smalsumu. Labai norėjau gauti jų naujojo  BB kremo mėginuko, bet, deja, neturėjo kur supilti. Vietoj to gavau kuponą, kurį nunešusi į bet kurią Uogų salelę gausiu paslaptingą dovaną. Nekantrauju:) Taip pat turėjau progą išbandyti "Uoga Uoga" mineralinę kosmetiką. Jų konsultantė parinko man labiausiai tinkančią mineralinę pudrą, skaistalus ir blizgesį ir padažė. Liuks :) Kai baigsiu savo mineralinės kosmetikos atsargas, eisiu pirkti pati pirkti. Jau žinau, kad man labiausiai tinka "Šampanas", šviesi pudra su geltonu atspalviu. 


     Tradiciškai parodoje visada dalyvauja ir kiti lietuviški kosmetikos gamintojai kaip "Ambroozija", "VIVI". Bet prie jų stendų nėjau ir nefotografavau, kadangi esu pakankamai gerai susipažinusi su jų asortimentu. Ir taip žadu ateityje pas juos apsilankyti. Kai pabaigsiu savo akių makiažo valiklį, keliausiu pas "Ambrooziją" pirkti savo mėgstamiausio valiklio "Brėkšta", o be to, pas mane šiuo metu yra bent kokie šeši tušti jų indeliai, kuriuos pridavusi gausiu nuolaidą priemonei. Kitą mėnesį bus mano gimtadienis, todėl ta proga bus papildomų nuolaidų. Būtinai imsiu jų dantų pastą su kalidentu ir avodavo kremą, taip pat domina BB kremas ir plaukų kaukė su argano aliejumi. 


     Praėjau "Marmozel" stendą, bet taip nieku ir nesusigundžiau. Kažkaip nesužadino mano smalsumo, nors nesu nieko bandžiusi. Dar vienas lietuviškas gamintojas "Elais". Jau bloge spėjau pasidalinti citrininės mirtos veido kremo trumpa apžvalga. Turiu jų maitinantį levandų kremą bei lūpų balzamą, bet pakalbėsiu apie juos dar negreit. Nieko nepirkau, bet žinau jau ko noriu :) Kai pabaigsiu savo kūno kremą, eisiu pirkti jų kūno sviestą "MONOI Tiare" arba "MONOI Frangipani". Labai gardžiai kvepia. 



     "YOU&OIL" produkcija prekiauja UAB "Biokosmetikos manufaktūra". Prie šio stendo galima rasti įvairių aliejų veidui, kūnui, plaukams, taip pat hidrolatų bei muilų.


    Ilgokai stoviniavau ir akimis lentynas tyrinėjau "Eko Kolekcijos" stendą. Pirmąkart susidūriau akis į akį su jais. O pažiūrėti tikrai yra į ką: įvairūs kremai, aliejai, hidrolatai, eteriniai aliejai, šampūnai, kondicionieriai. Jie ne tik prekiauja savo produkciją, bet platina ir kitų: dekoratyvinę kosmetiką NVEY ECO; valiklius, skalbiklius, ploviklius EARTH FRIENDLY PRODUCTS; ir kūdikių kūno priežiūros priemones BEAMING BABY, vaistažoles, įvairius prieskonius. Labai domino jų kremai, bet ech.... Ir taip turiu pakankamai, nespėsiu sunaudoti po to. Iš jų nusipirkau tik nerolio hidrolatą mišriai/riebiai veido odai. Natūralių kremų poveikis būna geresnis juos tepant ant hidrolatu sudrėkinto veido.


    Patyrinėjau "Muilo namų" stendą. Mano akimis, jų asortimentas papilnėjęs. Esu pernai metais pirkusi kelis jų muiliukus dovanoms, bet pati dar nenaudojau. Pirma savo atsargas reikia pabaigti. Visi jie rankų darbo, gražios formos ir pritaikyti visiems odos tipams ir poreikiams: prausti, valyti, šveisti, kai kurie net plaukams prausti tinka. Prekiauja ne tik muilais, nuotraukoje matosi maišeliai, kuriuose žolelės namų aromaterapijai, o stiklainiukuose kvepiantys rutuliukai.


    Parodoje užtikau nematytą negirdėtą kosmetikos ženklą "Breathe Naturalmente". Regis tai itališka kosmetika. Kosmetika kūnui, veidui, plaukams, bei dekoratyvinė makiažo linija. Kadangi apie ją nieko negirdėjau anksčiau, tai net neįsivaizduoju kaip ją vertinti ir ko tikėtis. Pasirodo jie Lietuvoje ne naujokai, net kažkaip neužmačiau jų produkcijos. Nėra ko stebėtis, "Kristianoje" nesilankau, iš kirpyklų neperku jokių priemonių, tai ir neužsifiksavo galvoje. 
   Parodoje buvo ir daugiau natūralios kosmetikos gamintojų, bet nespėjau visko kruopščiai apeiti, nemėgstu žmonių minios, iškart dingsta noras toliau būti toje aplinkoje. Bei stengiausi per daug neišlaidauti, kam pirkti kosmetiką, kurios nespėsi sunaudoti. Pačioje pabaigoje dar nuėjau prie "Sleek" kosmetikos stendo. Ne ne, nieko ten nepirkau, tik mačiau, jog Parfumeria.lt pradėjo prekiauti makiažo šepetėliais "Nanshy". 

Nuotrauka iš http://www.online-instagram.com/media/946914298185443647_1441106337
    Pirmą kartą šiuos šepetėlius išvydau pas užsienio  blogeres ir nuo tos akimirkos jais taip susižavėjau, kad net seilės tįsta bežiūrint. Na žinot tą jausmą, kai pamatai kažką ir viskas, NORIU :) Įspūdingiausia jų man perlų baltumo linija, net nukonkuravo vokiečių "Zoeva" šepetėlius, kurie irgi kažkada masino mano smalsumą. Bet "Nanshy" yra veganiški sintetinio pluošto šepetėliai, šiek tiek pigesni nei "Zoeva". Bet jau geriau pasitaupysiu pinigėlius ir parsisiųsiu tiesiai iš UK pigiau nei pirksiu Lietuvoje. Internetas visagalis. 


Taigi toks kuklus mano laimikis iš parodos:
"Mersea Dead Sea" paakių kremo mėginukas - 1,5 €;
"Ekokolekcijos" nerolio hidrolatas 100 ml - apie 6,5 €;
"Uoga uoga" kuponas paslaptingai dovanai;
"Nook" plaukų balzamo ir šampūno mėginukai - 0 €;
informaciniai lankstinukai.



O ar jūs buvote parodoje ir ką įsigijote?

Jurgita

4 komentarai:

  1. Buvau ir kai ką nusipirkau :) Bet išsinešiau keistą įspūdį, kad didžiausia grūstis ir žmonių minios buvo 5-oje salėje, kuri tarsi skirta profesionalams. O mirtingiesiems numatyta 3-oji (šiaip ir pati įdomiausia man) buvo pustuštė. Jokių grūsčių, eilių - vaikščiok, sukinėkis, kad ir šok :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš ėjau į parodą nuo pat ryto, kai mažiausia žmonių, ir pradėjau nuo 3 salės, 5 salė liko pabaigai, bet nestoviniavau prie kiekvieno stendo, nebuvo noro stumdytis minioje todėl apsisukau labai greitai:)

      Panaikinti
  2. Buvo įdomu paskaityti, ką iš natūralios pusės pastebėjai tu :) aš irgi sudalyvavau, buvo įdomu pasidairyti, radau viską, ko ieškojau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ėjau su tikslu išleisti kuo mažiau pinigų:) Pirkti tik tai ko neturiu ir tikrai reikia:) tikrai nebūčiau ėjusi jei būtų tekę pačiai pirktis bilietą į parodą, bei ieškojau makiažo šepetėlių antakiams, bet visi tokie brangūs.... Ai, nusipirksiu internetu :)

      Panaikinti