2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

JOIK veido tonikas su šaltalankių aliejumi ir alijošiumi : pamėgtas iškart


      Ar girdėjote JOIK firmą ? Aš išgirdau gal prieš gerą mėnesį ar kiek daugiau, kai netikėtai gavau laiškelį su pasiūlymu išsirinkti būtent šių gamintojų produktą. Ačiū JOIK atstovams Lietuvoje už šią puikią dovanėlę. Pakuotės liko lygiai pusė, todėl jau galiu tvirtai reikšti savo nuomonę. 

      JOIK įmonė atsirado ir veikia Estijoje. Viskas prasidėjo nuo hobio ir netgi ne kosmetikos, o žvakių gamybos. Kaip teigiama gamintojų puslapyje, visa tai žingsnis po žingsnio išsirutuliojo į verslą, o bėgant laikui buvo praplėstas ir asortimentas. Dabar firma prekiauja jau nebe tik žvakėmis, bet ir kosmetika. Kaip ir praktiškai visi natūralios kosmetikos gamintojai, JOIK yra ištikimi kokybei ir tradicijoms. 

      Į mano rankas papuolė veido tonikas su šaltalankių aliejumi ir alijošiumi. Tikriausiai jau nei nereikia kalbėti apie puikiąsias alijošiaus sąvybes, apie vitaminų gausius šaltalankius. Dėka šių ir kitų ingredientų, produktas pasižymi dideliu kiekiu vitaminų, smagiai gaivinančiu poveikiu. Tiesą sakant dėl šaltalankių ir paėmiau šį toniką, nes man dar neteko naudoti tokio gaminio, kuriame taip stipriai būtų "išreikšta" ši uogytė (komponentų sąraše aliejus stovi antroje vietoje). 

      Kai gavau šį produktą į savo rankas, šiek tiek nusigandau - o jis tikrai labai oranžinis. Todėl beveik iškart nusprendžiau, kad naudosiu tik vakarais :)) Dideliai mano nuostabai, veido jis nedažo, nebent suteikia tik švelnų atspalvį nelygu kokį kiekį gryno aliejaus išspausite ant vatos diskelio veidui valyti. Produktas susisluoksniavęs, labai aiškiai atskirta aliejinė (kuri ir suteikia tą tamsiai oranžinę spalvą) dalis.


      O štai tolimesni mano įspūdžiai : 
  • Kvapas iš tiesų nuostabus. Toms, kas mėgsta mentolį, apsisuks galva. Iš tiesų labai gaiviai kvepia. Daugelis rauko nosį pauostę kokį natūralų kremą ar kitą produktą, tačiau šitas, manyčiau dėka eterinių aliejų derinio, kvepia labai maloniai. Maža to, dėka mentolio, kurio ir yra sudėtyje, atsiranda toks šviežumo, gaivumo jausmas ;
  • Labai gerai surenka pieneliu nenuvalyto makiažo likučius. Nebeturiu tų mažų spuogelių ant kaktos ar ant skruostų, kurie, įtariu, atsirasdavo po nakties dėl to, kad mano turėtas tonikas nenuvalydavo taip gerai. Galbūt čia dar ir šaltalankių indėlis nemažas prieš tuos spuogelius ;
  • Nepalieka jokios plėvelės ant odos. Tiesa, nudžiuvus veidui jis gali blizgėti, tačiau liečiant ranka veidą jis nėra niekuo padengtas, nejaučiu jokios aliejingos plėvelės, veidas nėra lipnus. Tiesiog lygus, ir tiek ;
  • Nedžiovina ir džiūdamas netraukia, tinka sausai veido odai ; 
  • Nebejaučiu poreikio prieš miegą purkštis hidrolatu, nes oda jaučiasi netgi padrėkinta ;
  • Gana taupus.
      Vienintelis dalykas, kurį norėtųsi, jog pakeistų gamintojai, tai toniko dangtelį. Ilgainiui jis pasidarė nebepatvarus, praleidžia patį toniką (kiekvieną kartą prieš naudojant turinį reikia suplakti). Rizikuojate išsitepti arba ką nors ištepti :) 

      
      Šį JOIK gaminį vertinu labai palankiai ir žinau, kad su malonumu kartosiu :) Mane sužavėjo nedidelė, bet vertinga sudėtis bei poveikis. Veidas švarus, gaivus ir ilgiau panaudojus toks lyg atsigavęs. 

Laura

2 komentarai: