2015 m. sausio 27 d., antradienis

Logona lūpų pieštukas : įdomus, bet ar vertas išleistų pinigų ?


      Jau seniai paslapčiomis žvilgčiojau į lūpų pieštukus, kurie man buvo toks neaiškus dalykas. Ar jie kieti, ar ryškūs ? Koks įdomus pavidalas ! Taip susidūriau su "Logona" produktu - sodrios, itin pavasariškos spalvos lūpų pieštuku. 

      Šią priemonę desperatiškai pasidovanojau sau paskutinės sesijos baigimo proga. Kitaip sakant, ėjau-užmačiau-sugalvojau priežastį-nusipirkau. Kaip moteriška :) 

      Logona yra vadinama natūralios kosmetikos Vokietijoje pradininkė, dirbanti ir gaminanti mūsų grožį puoselėjančius produktus jau daugybę metų. Kosmetikos priemonės yra sertifikuojamos, o tai užtikrina jų kokybę ir saugumą (na, bent jau turėtų). Be to, gaminių paletė itin plati - nuo kremų iki dantų pastų. Tiesa, Logonos produktas pas mane atsidūrė pirmą kartą gyvenime. 

      Rinkausi kaip visada ir visur man tinkančią švelnią rožinę spalvą. Spalvų paletėje galite rasti tiek šiltų, tiek šaltesnių atspalvių, ši spalva buvo ryškiausia iš rausvų. Dabar pasakyčiau : negaliu gailėtis, kad pirkau, nes pirkau akcijos metu, tačiau 13.32 eurų (pilna ne akcijos metu taikoma kaina) už šį produktą man atrodo kiek didoka. Dabar kodėl ? 

      Stipriausios produkto pusės
  • Dvi tarpusavyje derančios spalvos ir galimybė jas pasirinkti priklausomai nuo norimo efekto. Šiaip tamsesnioji pusė labiau skirta lūpų kontūrui apvesti, tačiau drąsiai galima lūpas spalvinti ir ja. Ši spalva suteikia matinį efektą. Šviesiausioji - priešingai - labiau drėgnesnį, ne matinį efektą ;
  • Nedžiovina lūpų, šauniai drėkina. Tiesa, prieš dažantis visuomet esu linkusi pervesti lūpas balzamu (išskyrus jeigu dažausi blizgesiu, kuris ir taip pats iš savęs drėgnas) ; 
  • Ryški, gaivi spalva ;
  • Nepabėga iš lūpų kontūro ;
  • Pieštukas minkštas, palieka spalvą vos prilietus.
      Silpnesnės pusės
  • Išlieka tikrai pakankamai trumpai. Vienas valgymas, kavos gėrimas ir telieka blanki spalva. Žinoma, iš natūralaus produkto stebuklo tikėtis negalime, tačiau per ilgą laiką jau esu atradusi kur kas ilgiau išsilaikančių dažų/blizgesių ;
  • Pakankamai aukšta kaina kaip už trumpalaikį efektą.
      Pieštukas man labiau primena ne lūpų dažus, o balzamą su spalva. Sudėtis, tikiu, gydanti ir puoselėjanti - tai nuostabu ! Tačiau geriau pagalvojusi, jeigu ir pirkčiau, tai sekantį kartą tikrai pasinaudočiau akcija ;) 

      Impulsyvus pirkinys pasiteisino (vien dėl gražios spalvos ir mielo drėkinančio efekto), tačiau ne visu 100 procentų !

      Beje, mane visai sudomino Logona firma. Gal esate ką nors bandžiusi ? O gal turite kitokią nuomonę apie šį pieštuką ? :) 



Laura

5 komentarai:

  1. Graži spalva! Na, man niekada neteko atrasti tokio lūpų pieštuko, kuris būtų itin ilgai laikantis, tad dažniausiai renkuosi pagal spalvą ir pojūtį ant lūpų (ar nesausina, ar ne per kietai brėžia liniją).
    Tarp kitko, labai gražūs auskariukai :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas, Živile. Tu teisi, kai kurie produktai gali būti vertinami pagal visai kitus aspektus, kurie gali atsverti neigiamą vertinimą :)

    Dėkui už komplimentą auskarams :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikus tinklaraštis! Apsilankykite ir maniškiame http://porcelianinelele.wordpress.com/

    AtsakytiPanaikinti
  4. Spalvos labai gražios. Ir turbūt pirkčiau, net kai taip trumpai laikosi ant lūpų... Minusas - šiuos pieštuku reikia drožti... O man kaip tyčia, kai reikia drožtuko, jo nėra. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Judita, aš irgi neturiu....:D bet gal kažką rasiu !

    AtsakytiPanaikinti