2014 m. gruodžio 7 d., sekmadienis

Nimfė medetkų šampūnas


      Šio sekmadienio popietei pasirinkau aptarti galbūt mažai kam žinomą "Nimfės" produktą - šampūną. Man pačiai šie gamintojai buvo nežinomi, kol vienos mugės metu neįsigijau jų muilo kūnui. Muilų asortimentas išties didelis, o kvapai kokie ! 

      Visada ateina toks laikas, kai reikia kažką keisti. Visai neseniai šiek tiek pakeičiau veido odos priežiūros rutiną (t.y. įsigijau naujų produktų, kurie jau stovi eilutėje prie aptarimo), nusprendžiau išbandyti ir naują šampūną. Kaip tik tuo pat metu baigėsi ir mano nusipirktas muilas, tad pagalvojau, kodėl gi neišbandžius naujo muilo ir naujo šampūno. Iš tiesų internete labai mažai atsiliepimų apie šiuos gamintojus. Praktiškai tuščia. Tiksliau - visai tuščia. O man tuomet pasidaro kiek baisu pirkti, tačiau nusprendžiau surizikuoti. Kadangi vakar nusipirkau antrą šio šampūno vienetą, galima daryti išvadą, kad jis man labai patiko. 

      Visada turiu sveiką paranoją, kad tik šampūnas nesausintų plaukų ir kad tik -atvirkščiai - neriebintų. Iš tiesų "Nimfė" siūlo trijų tipų šampūnus : beržų, dilgėlių ir medetkų. Išsirinkti buvo labai sunku, kadangi nei pačioje elektroninėje parduotuvėje, nei jų oficialiame Facebook profilyje nėra jokios nuorodos, kokio tipo plaukams skirtas kiekvienas šampūnas. Pati išsirinkau medetkas tiesiog impulsyviai žinodama, jog šviesių plaukų jos tikrai nenuspalvins. Taigi, dalinuosi atsiliepimu :
  • Didelis kiekis, kuris tikrai džiugins, jeigu šampūnas jums tiks ;
  • Tirštos konsistencijos, tad labai taupus ;
  • Neblogai putoja (tai svarbu toms, kurios be putų neįsivaizduoja švarios galvos :)) ;
  • Šampūnas labai švelnus, minkština plauką ;
  • Nesausina plaukų. Mano galvos oda riebi, o plaukai apskritai sausoki. Plaukai tikrai nebūna panašūs į sausą šieną ;
  • Puikiai išplauna plaukus. Iki vakaro plaukai nesusiriebaluoja, todėl galima sakyti, jog šiek tiek reguliuoja sebumo išskyrimą ;
  • Plaukus iššukuoti lengva, nereikia nei kondicionieriaus (nors savo asortimente jie tokių turi). Man kondicionierių atstoja aliejinės kaukės, kurias pasidarau bent kartą į savaitę, todėl jeigu randu puikų šampūną - tiesiog apsieinu be kondicionieriaus ;
  • Plaukų būklė žvilganti, lengvai krentanti, įgavo lengvą auksinį atspalvį ;
  • Po plovimo šukuojant plaukus jie nesielektrina. 
      Nepaisant šių minusų, nepatiko man keli dalykai. Tai nepermatoma pakuotė, dėl kurios labai sunku pasakyti, kiek dar liko šampūno, kai buteliukas jau lengvas ir tas faktas, jog nei ant pakuotės, nei niekur kitur nerašoma, kokio tipo plaukams tinka vienas ar kitas šampūnas. Prielaidą gali daryti tik pati, perskaičiusi pagrindinius ingredientus. Medetka ir medus pats tas šviesiaplaukėms !

      Bendrai paėmus šampūną rekomenduoju. Plaukai atrodo sveikesni, labiau žvilga, nesielektrina ir bent jau greitai nesusiriebaluoja :) 

Laura

2 komentarai:

  1. Aš savo riebiai galvos odai ir susiems plaukams renkuosi šampūną su dilgelėm, nes jos drėkina ir stabdo plaukų slinkimą (plaukai dažnai slenka dėl per didelio riebalų kiekio, nes tada užsikemša plauko folikulai ir negauna deguonies), medetkos turi antibakterinį poveikį, kovoja su uždegimu, tai šitokį šampūną siūlyčiau toms, kurios skundžiasi niežtinčia galvos oda :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas :)

    Su dilgelėmis nesirinkau tik todėl, kad jos gali kiek patamsinti plaukus (tikiu, kad visiškai neryškiai) , ko aš nelabai noriu :)

    Tiesa, medetkos turi gydančių ir raminančių savybių :)

    AtsakytiPanaikinti