2014 m. gruodžio 21 d., sekmadienis

Jei rašyčiau laišką Kalėdų seneliui.....


     Pakuodama dovanas savo artimiesiems ir draugams, susimąsčiau. Tiesiog apimta kalėdinės nuotaikos pasvajojau, kokie mano norai būtų įrašyti į Kalėdų Seneliui skirtą laišką. Žinoma, didelėms mergaitėms dovanas neša jau nebe šis raudonu kostiumu pasipuošęs senukas, o sulaukiame iš mums brangių žmonių. 
    Mano sekančių metų norų sąrašas atrodytų taip:


  • Epiliatorius. Mano senukas man tarnauja jau apie šešerius metus, todėl ne tik morališkai, bet ir techniškai paseno. Todėl mano noras numeris vienas dabar yra naujas epiliatorius. Mano reikalavimus tenkintų Phillips firmos priemonė. Svarbu, kad būtų daugiau pincetų (šis modelis turi 32 vnt.), būtų integruota lemputė ir į komplektaciją papildomai įeitų skustukas.
  • Nauja augalinė lufa.
  • Nauja piniginė. Vieną dieną turėdama laisvo laiko naršiau po internetą ieškodama naujos piniginės. Nors maniškė dar ilgai man tarnautų, deja, rankinuke įvyko avarija ir ji buvo išterliota tušinuko rašalu. Radusi savo svajonių variantą ("Harvey Miller") nustebau, ji beveik identiška mano turimai piniginei..... Regis, kai kurie dalykai nesikeičia.
  • Naujas akių pieštukų drožtukas.
  • Noriu ekologiškų aromatinių žvakių! Mano akį patraukė "Yunkee Candle" kvepiančios žvakės. Mėlynos spalvos žvakė "Garden sweet pea" kvepia subtiliu žiedlapių aromatu: persipina kriaušių, persikų, frezijų ir raudonmedžio kvapai. Žalsvos spalvos "A Child's Wish" turi nustebinti švelniu gėlių ir vasaros pievų kvapu. Lengvas švelnių gėlių ir gaivių žalių laukų dvelksmas primena mielą vaikystės dienų naivumą ir smagius žaidimus lauke!




     Mano pažintis su ekologiškomis kosmetikos priemonėmis prasidėjo nuo internetinės parduotuvės "Naturata". Jau senokai iš jos pirkau, tačiau naujiems metams jau turiu norų sąrašą:
  • Bent vieną šampūną tai tikrai įsigysiu, tereikia išsirinkti tarp kelių variantų. Dešinėje yra juodųjų ricinų aliejaus šampūnas, baltame buteliuke argano ir  kakavos sviesto šampūnas, kairėje taukmedžio sviesto šampūnas. Jie visi skirti sausiems, pažeistiems plaukams. Jei tokio tipo šampūnai yra per riebūs plaukams, juos reikia maišyti su įprastais šampūnais arba naudoti kaip plaukų kaukes.
  • Juodųjų ricinų aliejaus kondicioneirius (šviesiai melsva etiketė). 
  • "Naturatos" naujiena - sausasis nerolio ir rožių aliejus. Novatoriška receptūros versija, dėl kurios aliejus itin gerai įsigeria į veido odą. Aliejus stimuliuoja, jaunina odą, gydo nuo spuogelių. Galima naudoti plaukų galiukų priežiūrai, darytis atpalaiduojančias vonias.











  • VIVI naujiena - šampūnas su argano ir kanapių aliejais. Pažintis su šia kompanija prasidėjo būtent nuo šampūno, įspūdžiai labai teigiami. Todėl ir vėl noriu žiemai jų šampūno. 
  • Dar vienas VIVI produktas - prausimosi putos su alijošiumi ir šilko peptidais. "Priemonė švelniai nuprausia veido odą ir makiažą, išvalo poras, negraužia akių, nedirgina odos. Šilko peptidai ir alijošiaus ekstraktas daro odą ypatingai švelnią ir minkštą, ramunėlės ir avietės valo, tonizuoja, suteikia antibakterinį poveikį. Pieno rūgštis ir natrio laktatas valo, minkština ir drėkina."
  • "Bioderma Sebium" linija. Tikrai kartosiu micelinį vandenį, tačiau šįkart norėčiau išbandyti ir kitus šios linijos gaminius - kremukus, matizuojančius, mažinančius raudonį ir gydančius spuogus.
  • VIVI dantų pasta su kalidentu, miros ir gvazdikėlių aliejais. Esu bandžiusi mangų skonio dantų pastą, tačiau ji man per švelnaus skonio, todėl šįkart imčiau kitą. O taip pat į porą prigriebčiau naują dantų šepetuką.






  • Su "ZUII" gėlių kosmetika jau susipažinau ir žinau, jog labai labai norių jų puikios kokybės pieštukų. Imčiau juodą akių pieštuką.
  • "ZUII" maskuojantis pieštukas, paakių maskavimui. Spalva "Fair".
  • "ZUII" skystas makiažo pagrindas. Spalva "Natural Fair".
  • Skystas akių pravedimas.
  • "Faerie Organics" birus mineralinis makiažo pagrindas. Turiu mėginukus ir dabar jau norėčiau pilno kiekio pakuotės. Žiemai man tiktų "Fairly Light", vasarai - "Light".
  • "Ambroozijos" paakių kremas VAIVORA. Pats metas pasirūpinti savo paakių zona.
  • Nors nuotraukos nėra, tačiau man reikia naujo blakstienų tušo.
     Pabaigai, mano pažadas kitiems metams - prisijaukinti raudoną lūpdažį. Tereikia išsirinktį tinkamą atspalvį. Intuityviai žinau, jog man turi tikti šalta raudona spalva (su rožiniais ar mėlynais pustoniais). 


Nuotrauka iš http://blog.skinowl.com/tag/lipstick/

    Tikiuosi bent jau didžiąją dalį išvardintų priemonių įsigyti sekančiais metais ir išbandyti dar daugiau įdomių dalykėlių.
    O ar jūs jau turite savo norų sąrašą?
Jurgita

6 komentarai:

  1. Norų sąrašo nėra :) Bet ar ne per klaidą čia į sąrašą pateko žvakės iš parafino ir „Bioderma“?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mane tikriausiai suklaidino užrašas "natūralūs kvapai", ačiū, kad atkreipėte dėmesį:) dar žiūrėjau jau tikrai ekologiškas "Nuit D'Ivoire" žvakes, kvapas Alpių gėlės skamba viliojančiai:) o dėl Biodermos.... Taip, jos nepavadinsime ekologiška ar natūralia priemone, bet visgi veiksminga. O ir mano perėjimas nuo įprastos kosmetikos prie ekologiškos trunka jau 2 metus. Nemečiau visų priemonių į šiukšlių dėžę, bet sunaudojau iki galo ir tik tada naują priemonę pirkau jau ekologišką:) tad dar įmanoma rasti vieną kitą užsilikusią šio blogo standartų neatitinkančią priemonę:) Svarbu judu teigiama linkme:)

      Panaikinti
  2. nesijūsinkime, bendraukime paprasčiau :) Paieškojau, kas per negirdėtos žvakės ir pasirodė, kad už tokią sudėtį labai net per didelė jų kaina. Su kvapais taip yra, kad tarsi ir iš natūralių kvapų sukuriamos labai net chemija kvepiančios kompozicijos a la „Rojaus obuolys“, „Vasaros pieva“, „Jūros dvelksmas“.

    taip, kryptis svarbiausia, tiesiog buvo netikėta pamatyti šį gamintoją :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o gal žinai ar gali rekomenduoti kokių ekologiškų žvakių gamintojų?:) mano kambarys labai tamsus, net ir vasarą, todėl taip trūksta jaukumo, taip norų sąraše ir atsirado žvakės:)

      Panaikinti
  3. Jau turiu pas save:
    1. Epiliatorius
    2. VIVI šampūnas su argano aliejumi
    3. Faerie organic mineralinis makiažo pagrindas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 4. Kempinė
      5. Drožtukas
      6. VIVI prausimosi putos
      7. Avril blakstienų tušas

      Panaikinti