2014 m. lapkričio 11 d., antradienis

Jūsų dėmesiui saugiausi nagų lakai!



      Visai neseniai aprašiau Avril nagų laką, kuris yra priskiriamas prie bent kiek sveikesnių. Taip jūs sužinojote, kad ekologiški nagų lakai neegzistuoja niekur pasaulyje. Dekoratyvinės kosmetikos ir kūno/plaukų priežiūros priemonių galime rasti, tačiau tokio nagų lako kol kas dar niekas nesukūrė.

      Jeigu kiek anksčiau sveikesnių (vartosiu šį žodį vietoje "natūralių") lakų gamintojai dar negalėjo pasiūlyti moterims plačios spalvų paletės, tai šiandien jie jau gali tai padaryti. Randame nebe kelias spalvas, o kai kada netgi visą gamą!

      Valérie Vanier prancūzaitėms sudarė keturiolikos brandų sąrašą, galinčių didžiuotis tuo, jog gamina sveikesnius nagų lakus. Kai kuriuos galima įsigyti Lietuvoje, o visus kitus siūlo internetinės užsienio parduotuvės. Šiuos nagų lakus galite pirkti nesukdamos sau galvos ir neužduodamos komplikuotų klausimų konsultantams :) 

Taigi, pradedame!

1. Kure Bazaar nagų lakas :



Nepaprastai plati spalvų paletė ir iki 85% natūralios kilmės medžiagų garantuoja, jog jūsų nagai bus spalvingi ir puoselėjami turtingomis medžiagomis.




2. UNE nagų lakas :



Ši firma siūlo ne tik 3 in 1 nagų lakų tipą (bazė + spalva + blizgesys), bet ir gali pasigirti ingredientais, kurie yra nuo 72,1 iki 85% natūralios kilmės.





3. Scotch naturals nagų lakas :



Nagų lakai, gaminami vandens pagrindu ir netgi veganiški! Be tolueno, ftalatų, dibutilo, formaldehido, acetono ir netgi be sunkiųjų metalų. Ar dar reikia kalbėti? Šių lakų gamintojai yra įsipareigoję gaminti sveikatai nepavojingus produktus. 




4. Hopscotch Kids nagų lakas :



Tai pirmasis nagų lakas vaikams. Kaip ir aukščiau minėtasis, pagamintas vandens pagrindu ir nenaudojant tolueno, ftalatų, dibutilo, formaldehido, acetono ir bei sunkiųjų metalų. Šių nagų lakų gamintojai yra taip pat įsipareigoję gaminti sveikatai nepavojingus produktus. Lakuokite savo mažųjų princesių nagus be baimės!
5. Couleur Caramel nagų lakas :



Puiki spalvų gama ir jokių sunkiai ištariamų ir įsimenamų ingredientų.






6. Vapour Organic Beauty nagų lakas : 



70% ingredientų sertifikuoti, o likusius 30% sudaro mineralai bei vitaminai. Kaip jau supratote, tai itin sveikas pasirinkimas ne tik jūsų nagams, bet ir sveikatai.





7. Santé nagų lakas :



Ši firma mums siūlo per 20 skirtingų nagų lakų : nuo kuklaus iki stulbinamo žėrėjimo. Jie ypatingi tuo, jog džiūsta greitai, laikosi ilgai ir yra atsparūs. Dėmesio : veganiški, be gliuteno ir be kitų toksinių medžiagų.




8. Zoya nagų lakas :


Kas matė, o kas nematė, kas žino,  o kas ne - turime įspūdingų stendų Lietuvoje. Tikrai plati paletė, atspalvių tiek daug, kad net sunku išsirinkti! Tai ekologiškų ir veganiškų pažiūrų gamintojai, turintys daugiau kaip 400 skirtingų nagų lakų spalvų paletę ir žinomi dėl formulės 5 Free (be penkių pačių toksiškiausių ingredientų)




9. Priti NYC nagų lakas : 




Sudėtyje puikuojasi ekologiški ingredientai - įvairių vaisių sėklos. Išdžiūsta greitai, yra patvarūs ir ilgai išliekantys. O kur dar veidrodinis blizgesys!






10. Acquarella nagų lakas :



Vandens pagrindu gaminami nagų lakai, kurie pasižymi ne tik tuo, jog neturi toksinių medžiagų, bet ir tuo, jog yra beveik bekvapiai. Jie drėkina nago plokštelę ir neleidžia jai sluoksniuotis. 




11. ZaoMakeUp nagų lakas :



Firma gamina ilgalaikius, atsinaujinančius ir natūralius kosmetikos produktus. Jokių pačių kenksmingiausių ingredientų, nebandyta su gyvūnais ir, žinoma, jokių gyvūninės kilmės sudėtinių dalių.





12. Avril nagų lakas :




Išsamiai aprašytas čia.







13. Benecos nagų lakas : 




Be kenksmingų medžiagų ir sertifikuoti BDIH sertifikatu.







14. SunCoat Girl nagų lakas :



Tai vandens pagrindu gaminami nagų lakai, taip pat ir veganiški. Be ftalatų, toueno, formaldelhido, alkoholio, acetono ir kitų nedraugiškų ingredientų.






      Dabar tikrai turite iš ko rinktis! :)

Laura

7 komentarai:

  1. Labai smagu, jog atsiranda saugių nagų lakų, tačiau kažin, koks jų kvapas? Juk teigiama, jog labiausiai kenkia nuo nagų lako sklindantys garai, o kaip tik dėl to ir nustojau lakuotis nagus, kadangi pasidariau jautri tam baisiam kvapui, kuris, atrodytų, niekada nedingdavo nuo mano nulakuotų nagų. :/ Kartą naktį kėliausi nusivalyti nagus, nes negalėjau per tą kvapą užmigti...

    http://cuteandfeisty.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas, Ieva. Malonu, kad parašei :)

    iš tiesų nepradarius pakuotės sunku ir pasakyti. Pati turiu Avril nagų laką. Šis kvapą turi, tačiau jis negaruoja (nors, jeigu įdomu ir tikrai reikalinga, galėčiau tai patikslinti kito lakavimo metu), t.y. neužsiuodžia būdamas jau ant nagų. Tuo tarpu kiti taip - garuoja net ir kelioms dienoms praėjus. Tai jau pati esu pastebėjusi. Acquarella nagų lakas yra bekvapis (kai verčiau tekstą, buvo parašyta, jog lakas be kvapo, tačiau pabijojau versti taip tiesmukai ir išverčiau kaip "beveik bekvapis", nors aiškiai buvo parašyta, kad be kvapo).

    AtsakytiPanaikinti
  3. Komplikuotu klausimu konsultantems :)) tiesa tiesa, kartais jauciuosi daugiau zinanti nei kai kurios konsultantes, kurios, paklausus patarimo, labai daznai megsta tiesiog perskaityti etikete, na as ir pati moku skaityti gi :)) Ok, griztu prie nagu laku :) dekui, labai naudingas sarasas!!!! Is tiesu, is sio saraso zinojau tik Zoya, bet ir tai nemaniau, kad ji ekologiska, ir jau aprasyta Avril. Dekui dar karteli uz pasidalinima informacijos!! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Monika, nėra už ką :)

    Stengiuosi, kad būtų įdomu ir naudinga :)

    Dėl "komplikuotų klausimų konsultantėms" būtent tai ir turėjau omenyje. Mano mintį tiksliai iššifravai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kur galima rast Zoya nagu lako Lietuvoj? (konkreciau Kaune) ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki, bandžiau pagooglinti, tai Zoya nagų lakų, atrodo, turi Kauno Akropolio Baltic Hair parduotuvė. Jeigu ne, tai šių nagų lakų galima rasti internetiniame puslapyje : http://www.bahashop.eu/LT/shop/2/

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki. Kur Lietuvoje (kad ir internetu) galima isigyti nekenksmingu nagu laku? Radau tik Zoya internetu...
    Taip pat koki nagu lako pagrinda ir top coat pasiulytumete be tu visu kenksmingu medziagu?
    Aciu uz patarimus :)

    AtsakytiPanaikinti