2015 m. gegužės 31 d., sekmadienis

Real Teachniques šepetėlių kolekcijos papildymas

    

    Ant mano kosmetinės stalelio jau seniai puikuojasi "Real Teachniques" šepetėliai, kurie man labai patinka. Mano vienas iš pirmųjų straipsnių buvo būtent apie šiuos šepetėlius, todėl nesikartosiu kokie jie švelnūs, "smagūs" ir bla bla bla. Smulkų jų aprašymą galima rasti čia.  Tačiau vėliau atsirado poreikis įsigyti ir daugiau priemonių, todėl pradėjau sekti iHerb internetinės parduotuvės akcijas, nes tik iš čia įmanoma nusipirkti šį gėrį už mažiausią kainą. 
   Taigi, šįkart save apdovanojau trimis šepetėliais, kurie yra parduodami po vieną ir kempinėle skystam makiažo pagrindui. Žiūrint iš kairės pusės rožinis makiažo šepetėlis "Setting Brush" yra skirtas makiažo užbaigimui: užtvirtinti makiažą paakių zonose biria pudra, "highlighter'io" (spindesio suteikianti pudra) uždėjimui, taip pat įmanoma jį naudoti ir veido kontūravimui, nedidelių zonų padengimui pudra. Šėreliai labai švelnūs, kaip ir visų "Real Techniques" šepetėlių ir labai malonu, patogu juo darbuotis. Vidurinis violetinis "Lash-brown groomer" skirtas antakių ir blakstienų tvarkymui. Jei ieškote priemonės atskirti nuo tušo sulipusias blakstienas, rekomenduoju žiūrėti tik į "šukeles" turinčias metalines adatėles. Visi kiti šepetėliai su plastikiniais dantukais man atrodo visiška nesąmonė, nes neįmanoma tinkamai sutvarkyti blasktienas. Kiek žinau dar "Inglot" kompanija turi tokį gaminį. Kitoje šepetėlio pusėje yra kieti šėreliai antakių tvarkymui. Sušukuoti antakių plaukelius įmanoma, tačiau nesuprantu kam jie turi būti tokie ilgi.... Nebent  antakiai kaip Brežnevo:) Na, ir dešinėje beliko skysto akių kontūro šepetėlis "Silicone Liner Brush". Jei įžiūrite nuotraukoje, tai silikoninė plunksnelė. Kadangi būtent akių kontūras yra mano "arkliukas", tiesiog privalėjau turėti šį šepetėlį. Jei nesate įgudusi brėžti precizišką akių kontūro liniją, tai iš pradžių teks gerokai paplušėti. Pirmiausia išbandžiau naudoti su biriais akių šešėliais, taip taip su biriais. Jei po ranka nėra akių pieštuko ar kito šepetėlio, galima išsiversti ir taip, efektas panašus. Paskui pasižaidžiau su skystu kontūru. Dėl smailaus šepetėlio galiuko galima nubrėžti ploną vos ne idealią liniją. Sunkiausias darbas - kaip įgusti nubrėžti identišką kairės ir dešinės akies kontūrą?:)

Nuotrauka paimta iš http://paulinaspassions.com/real-techniques-miracle-complexion-sponge/
    Na o sekančioje nuotraukoje matote "Miracle complexion sponge". Nuotrauką pasiskolinau iš kitos merginos blogo, nes savosios nespėjau nufotografuoti. Tiesiog vieną dieną grįžusi iš darbo darbo radau kempinėlę ant grindų. Mano katė sumąstė, kad ji geriau tinka žaidimams, o be makiažo darymui ir spėjo gerai suleisti savo aštrius nagučius. Spėju, jog žaidimas truko gerą valandą, nes kempinėlę teko mesti lauk ir šiuo metu laukiu atkeliaujant naujos. Kempinė yra pailgos formos su vienu nuožulniu galu. Apvalūs kraštai tinka skystu makiažo pagrindu padengti veidą, o smailesnis galas sunkiau prieinamoms veido zonoms, kaip paakiai ir pan. Man ši kempinėlė idealiai tiko naudoti su LaMav BB kremu, tiesiog sudrėkinu ją ir kremą įtapšnoju į veido odą. Nei šepetėliais, nei kitaip (rankomis nemėgstu tepti priemonių) nepavyko išgauti natūraliausio efekto. 
    Galutinė išvada tokia. Dar kartą įsitikinau "Real Teachnigues" kokybe ir priimtina kaina. Man, paprastai makiažo naudotojai, tai tinkamas pasirinkimas. 




Jurgita

2 komentarai:

  1. Neteko bandyti šių šepetėlių, bet skamba neblogai :) mano visų laikų mylimiausi - Everyday Minerals šepetėliai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiu, kad ir Everyday Minerals šepetėliai pateisina savo vardą:) bet taip gavosi, jog į rankas man pirmiausia papuolė būtent Real Teachniques, kurių man visiškai pakanka:)

      Panaikinti