2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

7 juodojo Afrikos muilo savybės

Foto: http://dailymounia.com/photos-articles/produits/savon-noir6.jpg

      Juodasis Afrikos muilas yra natūrali grožio priemonė, kilusi iš Maroko. Anksčiau moterys naudodavo šį muilą kaip kūno šveitiklį, tačiau šiandien jis daugiausia pritaikytas prausimui. Visa produkto paslaptis - sudėtyje esantis alyvuogių aliejus. Tai 100% natūralus produktas, kurio pH artimiausias mūsų odai (pH 5), kitaip nei įprastų muilų, kurie parduodami prekybos centruose; pastarųjų pH yra vidutiniškai 14.

       Apsaugo odą

      Dėka vitamino E, muilas regeneruoja odą ir apsaugo ją nuo žalingo aplinkos poveikio. Taip pat drėkina, valo, ramina bei, kitaip nei industriniai muilai, nesausina odos.

      Nušveičia negyvas odos ląsteles

      Sudėtyje esanti mineralinė druska turi lengvai šveičiamą poveikį, o tai padeda pašalinti negyvą odos sluoksnį. Užtenka tik įtrinti odą, palaukti 10 minučių ir nuprausti masažuojant specialia šveičiamąja pirštine ar kempine.

      Prausia galvos odą

      Įprasti šampūnai savo sudėtyje turi nemažai cheminių sudėtinių dalių, kurios pažeidžia galvos odą, o taip pat ir plaukus. Juodasis Afrikos muilas tinkamas ir galvos odai plauti. Tereikia 50g muilo sumaišyti su 50g soda viename litre vandens. Palikite visa tai dviems valandoms šaldytuve, o paskui nukoškite per sietelį. Likusią masę supilkite į buteliuką ir naudokite kaip šampūną!

      Kovoja prieš aknę

      Dėka puikių antibakterinių savybių, juodasis Afrikos muilas puikiai kovoja su akne, inkštirais. Veidą prausti rekomenduojama ryte ir vakare, tik venkite paakių zonos.

      Kovoja prieš raukšles

      Jeigu norite nutolinti senėjimą, prauskitės šiuo muilu. Sudėtyje esantis vitaminas E būtent ir padeda odai atitolinti šį procesą.

      Minkština rankų odą

      Reguliariai plaunant rankas šiuo muilu pastebėsite, jog rankų oda tampa minkštesnė bei švelnesnė. Be to, sustiprės jūsų nagai.

Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą