2016 m. birželio 15 d., trečiadienis

VIVI dušo želė


   Ne kartą gyriau VIVI plaukų priemones, o šįkart pagirsiu ir dušo želė. Laura yra pamėgusi greipfrutų prausiklį, o pas mane vaisinis. Prausimas yra esminė odos priežiūros dalis, todėl išsirinkti tinkamą dušo želė taip pat svarbu. Paradoksalu, tačiau vanduo išoriškai tik kenkia mūsų odai ją sausindamas, todėl prausimo priemonės turėtų tą neigiamą efektą eliminuoti, o ne dar paskatinti.
    Pirmiausia norėčiau paminėti prausiklio kvapą. Koks jis saldus. Tarpusavyje pinasi egzotiški vaisių aromatai: ananasas, papaja, acerolos vyšnios ir dar kažkas, o po žodžiais Aroma Natural slepiasi žemuogių ir spanguolių natos. Kvapas gal netgi per saldus, bent jau mano prie natūralių kvapų įpratusiai uoslei, tačiau kai kam tikrai patiks. Konsistencija įprasta, tai rudos spalvos gelis. 

Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine*, Coco-glucoside*, Sodium Cocoamphoacetate*, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lactate, Glycerin*, Betaine*, Aroma (Natural), D-panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Acacia Gum, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Solanum Lycopersicum Extract, Malpighia Punicifolia Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Ananas Sativus (PineapplAe) Fruit Extract, Curcuma Longa Powder. 
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.

    Dušo gelis pagamintas iš ekologiškų putojančių medžiagų, kurios išgautos iš kokosų. Tai natūrali Natrio Lauryl Sulfato alternatyva ir ne ką prasčiau putoja nei šis agresyvus putokšlis. Taip pat sudėtyje randama natūrali aminorūgštis Betainas, augalinis glicerinas, natrio laktatas ir D-pantenolis, kurie geliui suteikia drėkinančių savybių.   
   Ko mes dažniausiai tikimės iš prausiklių? Gero prausimo efekto, malonaus kvapo, pakankamo putojimo ir drėkinančių savybių. Ne visos savybės būtinos, tačiau jos visos užtikrina malonią, atpalaiduojančią ir komfortišką dušo procedūrą. Pilną komplektą mes ir gauname. Taip pat priemonė skalsiai naudojasi, tačiau mano antroji pusė nelabai žino, kas yra taupymas ir drąsiai pilasi dvigubai ar  net trigubai daugiau gelio nei reikia. Kuo daugiau putų, tuo geriau. Dar kas patogu, tai didelis kiekis. Užteks ilgam arba šeimos pakuotė.
    Jei dar nebandėte VIVI kosmetikos, labai rekomenduoju pradėti būtent nuo dušo gelių. Saugus pasirinkimas, nes tokios priemonės visada susinaudoja, o jos tikrai kokybiškos. Kvapų mėgėjos irgi liks labai patenkintos. Nedvejodama pirkčiau dar kartą.

Jurgita



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą