2016 m. gegužės 16 d., pirmadienis

VIVI drėkinantis veido losjonas


   Tai priemonė, kurią turbūt išbandė beveik visi lojalūs VIVI pirkėjai, nes buvo dalijama nemokamai kaip naujiena. Ateini, parodai sms ir gauni. Pastaruoju metu nustojau gauti panašaus turinio žinutes. Įdomu kodėl... Greičiausiai, jog nebeateinu atsiimti. Persikrausčiau, o Šiauliuose jų parduotuvės nėra. Menkas nuostolis, tai verčia mane atsigręžti ir į kitus gamintojus.
    Atėjus pavasariui iš savo kosmetinės išsitraukiau žiemojusį losjoną.  Turiu įprotį, visada turiu pabaigti priemonę iki paskutinio lašo, o tik tada imu naują (ši taisyklė negalioja dekoratyvinei kosmetikai). Dėl šios priežasties labai vėlai išbandau VIVI "naujieną", kuri seniai jau nebe naujiena. 
     Iš aprašymo matau, jog tai tonikas veido odos drėkinimui ir tonizavimui. Dar sako, jog reguliuoja odos pH, gausu drėkinamųjų medžiagų (betainas, sorbitolis, natrio laktatas ir pieno rūgštis), antioksidantinis (alijošiaus ir juodųjų serbentų ekstraktai), ramina, regeneruoja ir turi antibakterinį poveikį (eteriniai levandų, pačiulių, citrininių melisų ir rožių aliejai).

INCI: AQUA, Mentha Piperita Flower Water, Sodium Lactate, Betaine, Anthocyanins, Ribes Nigrum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Powder Extract, Vaccinum Macrocarpon Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Pogostemon Cablin Oil, Rosa Damascena Oil, Melissa Officinalis Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbitol, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Beta Carotene, Linalool*. *Eterinių aliejų sudedamosios dalys.

  Pradėsiu nuo patikusių dalykų. Šis vandenukas švelniai rusvas ir kvepia lyg ir gėlėmis, lyg ir žolelėmis, tačiau kvapas visiškai neerzina ir man malonus. Jaučiasi tonizuojantis efektas kai tonikas tepamas ant odos. Toks jausmas, ach kaip gaivu ir malonu. Ypač tiktų laikyti šaldytuvo durelėse ir odą gaivinti karštomis vasaros dienomis. Iškart po toniko panaudojimo tepu paakių ir veido kremus. 
   O kas nepatiko? Tik vienas dalykas. Vėl kažkoks nesusipratimas su dozatoriais. Tonikams turi būti naudojami purškiami dozatoriai, o ne šampūnams įprastas dangtelis. Todėl tenka sudrėkinti vatos tamponėlį ir tepti ant odos. Bet tuomet priemonė visiškai neracionaliai naudojama, vatos tamponėlis drėkinimo gauna daugiau nei pati veido oda. Smarkiai mažėjant kiekiui nusprendžiau elgtis kitaip, lašinu ant pirštų ir tepu. Tuomet nė lašo neprarandu. Tiesa, prieš pradėdama rašyti atsiliepimą, patikrinau VIVI internetinį puslapį ir aptikau, jog jie ištaisė savo klaidą ir buteliukui davė tinkamą purškiantį dozatorių. Pasisekė pirkėjoms.
    Nepaisant netikusios pakuotės, man patiko tonikas. Apima malonus gaivos jausmas jį naudojant. Patiktų jei būtų didesnis kiekis, nes dabar per greitai mažėja. Toks nedidelis buteliukas tinka nebent į rankinuką įsimesti vasaros metu. 

Jurgita




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą