2016 m. gegužės 24 d., antradienis

John Masters Organics kondicionierius su levandomis ir avokadais (Sample Size)

   Reikia pabaigti visus savo turimus mėginukus, gerai, kad jų jau nebe daug liko. Esu jau bandžiusi du John Masters šampūnus, tai aukštos kokybės produktai. O dabar beliko sunaudoti ir kondicionieriaus mėginuką.
   Kadangi kondicionierius įvardijamas kaip intensyviai drėkinantis, tai skirtas jis sausų plaukų priežiūrai. Mano plaukai ploni, jų galams nuolat trūksta drėgmės, todėl mano pasirinkimas aiškus. Trūkstant drėgmės plaukai šiaušiasi, sunkiai šukuojasi, trapūs, galiukai skilinėja, o žiemos metu elektrinasi.
   John Masters parinko tokius augalus ir aliejus, kurie turėtų sugrąžinti plaukams gyvybingumą ir žvilgesį intensyviai juos prisotinant drėgme. Tuo pasirūpina levandų ir avokadų aliejai bei dar 10 kitų augalinių ekstraktų, aliejų. Tinkamas naudoti ir dažytiems plaukams.

Levandų aliejus stabdo plaukų slinkimą, ramina galvos odos egzemą ir dermatitą.
Avokadų aliejus drėkina ir kondicionuoja plaukus.
Sojų baltymai stiprina plaukų šaknis, suteikia apimties ir blizgesio.
Baltoji arbata detoksikuoja galvos odą ir plaukus.
Arnikos drėkina galvos odą ir skatina plaukų augimą.

Kosmetikos DNR įvertinimas - 3,5 balo (max teigiamas yra 5 balų įvert.)
EWG's Skin Deep įvertinimas - 3 balai (kuo žemesnis balas, tuo priemonė draugiškesnė)

 INCI: Aqua (water), aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, cetyl alcohol, panthenol (vitamin B5), persea gratissima (avocado) oil*, sorbitol, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, behentrimonium chloride, lecithin, tocopherol, citric acid, lavandula angustifolia (lavender) oil*, hydrolyzed soy protein, caprylic/capric triglycerides, mel (honey)*, orbignya oleifera (babassu) seed oil*, potassium sorbate, sodium benzoate, wheat amino acid, juniperus mexicana (cedarwood) oil*, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, cymbopogon martini (palmarosa) oil*, glycerin, arnica montana (arnica) flower extract*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, camellia sinensis (white tea) extract*, chamomilla recutita (chamomile) flower extract*, geraniol†, linalool†

* Sertifikuota

† Natūralios eterinių aliejų dalys

   Mėginuke 10ml kondicionieriaus. Jei esate ilgaplaukė užteks vienam kartui, jei plaukai iki pečių ar trumpesni - dviems kartams. Priemonė baltos spalvos ir kremo konsistencijos. Kvepia maloniai levandomis. Sakydama maloniai, nė kiek nemeluoju. Aš pati asmeniškai nemėgstu levandų, mane erzina tas aromatas, tačiau šiame kondicionieriuje kvapas papildytas kitų augalų natomis, todėl levandos nebėra tokios atstumiančios. Sakyčiau didžiausias to geradaris - sausmedžio ekstraktas, kuris suteikia saldumo.
   Kalbant apie poveikį man daug sunkiau vertinti. Šiuo metu mano plaukai sveiki. Turėjau labai ilgus plaukus, kurių galiukai nuolat šakojosi. Nors reguliariai juos pakirpdavau, bet problema niekur nedingo. Tad prieš gimdymą nutariau atsinaujinti ir nusikirpau plaukus iki pečių. Geriausias būdas kovoti su tokia bėda, negailint nukirpti visus pažeistus plaukus ir tik tada jau juos puoselėti visokiais aliejais ir kitomis priemonėmis. Keista, tačiau nėštumas visiškai nepakenkė mano plaukams. Net dabar, kai jau praėjo trys mėnesiai, jokio slinkimo. Tfu tfu tfu. 
   Ar gali sveiki plaukai tapti dar sveikesniais? Abejoju. Plaukai žvilga, lengvai šukuojami, švelnūs. Žinoma, jie netapo storesni, tačiau bendra išvaizda gera ir John Masters kondicionierius tos būklės nepablogino. 
   Mano įvertinimas: išteisinta. Rekomenduoju šią priemonę išsausėjusiems plaukams ir tepti tik ant plaukų galų, tai yra kondicionierius netepamas ant šaknų, nes gali plaukai tapti prigludę, o to mums nereikia. 

Jurgita


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą