2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

VIVI pušų kremas


    Kas jau kas, bet VIVI žino, kaip prisivilioti pirkėją. Geriausias masalas - nesibaigiančios akcijos. Nuolatinę lojalaus kliento nuolaidą papildo visokios akcijos-atrakcijos: gimtadienio pasiūlymas, mėnesio prekė, naujiena dovanų, antrai prekei 50 proc. nuolaida ir taip toliau. Kaip tu gali suvaldyti savo piniginę, kai tau pasako, jog "galite įsigyti dar dvi prekes už pusę kainos". Mintys šėlsta kaip neišjodinėtas eržilas. Kad ir šis pušų kremas - gautas dovanų pateikus atsiųstą sms žinutę. Bet turiu jus nuvilti VIVI, išsikrausčiau į Šiaulius, o ten jūs neturite savo parduotuvės, o internetinė manęs kažkaip nevilioja. Apskritai stengiuosi ten nesilankyti, kad netyčia neužkabintų. Dabar atsiveria platūs horizontai kitiems prekiniams ženklams.
   Visai neseniai skaičiau Živilės iš "Kosmetikos užrašai" atsiliepimą apie šį kremą. Kadangi mano įspūdžiai apie kremą kitokie, todėl nusprendžiau neatidėti savo įrašo. 


  Taigi taigi taigi... Žiūrim ką turim. Pušų kremas. Šis maitinantis kremas turėtų tikti visiems ir viskam. Tai yra visiems šeimos nariams. Maitina ir minkština veido odą, tinka naudoti po skutimosi ar depiliacijos, rankų priežiūrai. Žiemos produktas netgi saugo veidukus nuo šaltuko, pamaitina temperatūrų skirtumo ir sauso oro kankinamą odą. 

INCI: Aqua, Elaeis Guineensis Oil, Cocos Nucifera Oil*, Helianthus Annus Seed Oil, Cetyl Alcohol*, Polyglyceryl-3 Stearate/Citrate*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Olea Europaea Extract, Pine Bark Extract, Salix Alba Bark Extract, Acasia Gum, Curcuma Longa Extract, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Eucalyptus Citriodora Oil, Lavandula Angustifolia Oil Hanthan Gum, Linalool**. 
| LT *Sertifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.

    Sudėtis džiugina palmių, kokosų ir saulėgrąžų aliejais, alyvuogių lapų, pušų, ciberžolės ir baltųjų gluosnių žievės ekstraktais. Maitina, drėkina bei pilna antioksidantų. Taip pat čia matau ir konservantą Benzilo alkoholį, kuris yra numeris vienas natūralios kosmetikos išlaikymui, dažnai kritikuojamas, bet vis dėlto toleruojamas jei neviršija 1 proc. ribos gaminyje.


   Kaip tokiam universaliam kremui visai šeimai, sakyčiau pardavinėjamas labai nedideliu kiekiu, tik 70 g. Įsivaizduokite, keturių asmenų šeima jį sunaudotų itin greit. Pati pušų kremą naudoju kūnui po dušo, veidą ir taip turiu kuo tepti. Kaip matote nuotraukoje, tai gelsvos spalvos kremas, kuris tokio tirštumo, jog pats neišvarvėtų iš pakuotės, tačiau nėra itin riebus (spėju bus reikalų iškrapštyti likučius iš buteliuko). Nesupratau kodėl kvapas apibūdinamas ošiančiu mišku, nebent pas mus auga citrusų giraitės, nė iš tolo neprimenančios pušyno. 
   Naudojant kremą nepajutau jokio tempimo ar šildančio efekto, visiškai jokio pojūčio, jog kažkas buvo tepta. Pirmas mano įspūdis buvo - "Oho kaip greitai susigeria", lyg rašalas į sugeriamąjį popierių, arba mano oda po žiemos yra labai išsausėjusi. Kiek tepu, tiek geriasi. Iš vienos pusės gerai, greitai susigeria, nelieka jokio riebumo ant kūno, todėl galima greitai rengtis. Iš kitos pusės, kyla abejonės, ar kremas yra pakankamai maitinantis odą. Bent jau mano. Kai visiškai negailėdama kiekio juo išsitepu, taip, nelieka jokio sausumo, oda minkštesnė ir švelnesnė. Jei sumąstau šiek tiek pataupyti, iškart matosi rezultatas - oda skundžiasi ir pleiskanoja. Todėl nepasakyčiau, jog pušų kremas pasižymi stipriu maitinančiu poveikiu. Greičiau lengvai drėkina ir maitina. Manyčiau veido ir rankų odai labiau tinkamas nei kūnui. Bet man kaip rankų kremas žiemai būtų  irgi per silpnas.
   O didžiausias nesusipratimas yra buteliuko dozatorius. VIVI turbūt sumanė papokštauti ir purkštuką, kuris labiau tinkamas vandenuko tipo produktams, panaudojo kremui. Pirmieji pabandymai buvo itin nenuspėjami, taikant purkšti ant kojos vos neprisipurškiau sau į akis, kentėjo vonios sienos ir panašiai. Pasijaučiau lyg vaikas, žaidžiantis su vandens pompa, bet be jokio smagumo. Paskui jau išmokau kaip reikia naudoti, purkšti į sugniaužtą delną.
    Abejoju ar pirkčiau kremą dar sykį. Sukelia jis man dvejopus jausmus. Mano nuomone, žiemos sezonui per silpna maitinanti formulė ir nepatogus dozatorius. Nepaisant to, norint lengvo maitinimo gal ir neblogas variantas. Mane visada paperka greitai susigeriantys kremai, o nedidelis buteliukas neapsunkintų jūsų rankinuko ar krepšio. Galutinė nuomonė kažkur fifty-fifty. Tikrai rinkoje yra priemonių, kurios turi daugiau teigiamų pranašumų nei minusų negu šis pušų kremas.

P.S. Kremas DAŽO. Anksčiau to nepastebėjau, nes visada rengdavaus chalatą, o ne įprastus drabužius. Bet dabar matau, ant mano baltų kojinių liko geltonos dėmės. 

Jurgita



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą