2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

Aroma-zone ir perkamiausias jų produktas: alavijo gelis


      Kai Aroma-zone paruotuvėje Paryžiuje priėjau prie šaldytuvo, kur laikomas alavijo gelis, radau vos kelis jo vienetus. Šluojamas akimirksniu ir pelnytai vadinamas vienu perkamiausiu produktu. Čiupau nei nemirktelėjusi, atidžiai pasitikrinusi pakuotės talpą, jog būčiau tikra, kad oro uoste į šiukšlių dėžę neišmes. 

      Aroma-zone parduotuvės lankymas buvo kone visų planų "dugne", kadangi su drauge kultūrinomės labiau, nei po parduotuves nardėme. Tiesą sakant, visiškai nevaikštinėjome po jas. Taip jau išpuolė, kad dieną prieš išvykstant vėl lankėmės pačiame centre. Laimingo atsitiktinumo dėka pasitikrinau parduotuvės adresą ir labai apsidžiaugiau, kad ji šliejasi prie pat mūsų numatytų lankyti objektų. Taigi, gavau progą ten apsilankyti. Likau sužavėta jauku interjeru, produkcijos gausa, neįtikėtinais kvapais (puoliau uostyti gėlių ištraukas, net negalėčiau nupasakoti, kokie nuostabūs jų kvapai!) ir tuo, kad mačiau daugybę...vyrų. Taip, taip, vyrai (ne tik garbaus amžiaus, bet ir labai jauni), kraunantys sau į krepšiukus aliejus ir kitus natūralius produktus. Vau! Ar daug vyrų matote sau ką nors perkančių natūralių produktų krautuvėlėse? Lažinamės, kad ne. Smalsiai apžiūrinėjau parduotuvę, apėjau kelis ratus, pačiupinėjau daugybę lentynose išdėstytų pakuočių. Natūralios kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių gerbėjų rojus, patikėkit manimi, moterys! Kiek ten visko galima nusipirkti kosmetikos gamybai arba tiesiog grynų natūralių priemonių. Jeigu būsite Paryžiuje, būtinai aplankykite, o kol kas galite pašmirinėti po jų puslapį. Pirkinius siunčia ir į Lietuvą. Jeigu kooperuositės, bus pigiau. 

      Sugrįžtu prie alavijo gelio. Kuo gi jis naudingas?

  • Nepaprastai geras odos drėkiklis; 
  • Maitinantis. Sultyse esantys A, C, E ir B grupės vitaminai palaiko normalią odos būklę; 
  • Stimuliuoja odos atsinaujinimą, mikrocirkuliaciją; 
  • Ramina odos uždegiminius procesus; 
  • Veiksmingas kovai prieš senėjimą, kadangi alavijo gelis stimuliuoja kolageno sintezę; 
  • Giliai įsiskverbia, tačiau taip pat odos paviršiuje palieka plėvelę, kuri apsaugo ją nuo vėjo, saulės, druskos, nešvarumų; 
  • Švelnina rudas dėmeles ant veido ir atitolina jų atsiradimą;
  • Tinka plaukams. 
      Šis gelis gali būti naudojamas ir vietoje jūsų įprastinio kremo. Gamintojai pataria jį naudoti su keletu lašų mėgstamo augalinio aliejaus. Aš naudoju gryną, tepu juo odą prieš miegą. Labai greitai susigeriantis, nieko ant odos nepaliekantis produktas. Bekvapis ir itin lengvas, gerai drėkinantis. Geriausia yra tai, kad jis tinka visiems odos tipams, bet labiausiai problematiškai. Ir tikrai nekainuoja daug. Alavijo gelį labai rekomenduoju toms, kurios nori papildomai pamaitinti ir drėkinti odą iš išorės, saugoti ją nuo žalingo aplinkos poveikio, galiausiai toms, kurios kovoja su akne ir jos padariniais: randeliais, žaizdelėmis, dėmelėmis. Nepamirškite, kad rezultato galima tikėtis tik sąžiningai ir kantriai naudojant.

      Produktas laikomas šaldytuve ir rekomenduojama jį sunaudoti per šešis mėnesius nuo atidarymo. Pirkau 100 mililitrų, tokiam kiekiui skirtas įpakavimas su pompa ypač patogus. Nereikia kišti pirštų ir "teršti" paties produkto. Aroma-zone tikrai turi kuo pasigirti! 

Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą