2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

Dr. Hauschka gaivinamasis veido kremas (Sample size)


    Vokiečių kosmetikos  ženklas "Dr. Hauschka" plačiai žinomas visame pasaulyje. Nenuostabu, juk kompanija yra viena pirmųjų natūralios kosmetikos gamintojų ir jau gyvuoja apie 50 metų. Solidu. Džiugina ir tai, jog specialistai kuria produktus su tikslu, kad kosmetika turi padėti funkcionuoti odai, palaikyti jos sveiką būseną bei išvaizdą, bet jokiu būdu neatlikti visų funkcijų už ją.  
    Prisiklausiusi panegirikų šiai kompanijai aš irgi užsigeidžiau išbandyti "Dr. Hauschka" produkciją. Kadangi kosmetika turi atitinkamai nemažą kainą, atsipūčiau pamačiusi, jog prekiaujama ir mini pakuotėmis, kurios puikiai tinka pirmajam išbandymui arba įsimesti į kelioninį krepšį. Taigi išsirinkau du veido kremukus ir parsisiunčiau iš vokiečių internetinės parduotuvės www.violey.com (ten vokišką kosmetiką galite įsigyti pigiausiai). Pirmasis, kurį bandau - tai gaivinamasis dieninis veido kremas
   Kremas skirtas normaliai, sausai, papilkėjusiai ar brandžiai odai. Turint mišrią odą, maišyti su balansuojančiu kremuku. Gamintojas pateikia, jog šio lengvo drėkinamojo kremo augaliniai ekstraktai skatina natūralius odos drėkinimo procesus, suteikia gaivos pojūtį. Aliejiniai ekstraktai (sojos, hamamelių, medetkų) ir augalų aliejai atstato lipidinį odos balansą iri net papilkėjusi oda įgauna natūralaus skaistumo.  

Sudėtis: Water (Aqua), Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf Extract, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Lecithin, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragrance (Parfum), Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Algin, Xanthan Gum.
*sudėtinės eterinių aliejų dalys
    Kremukas iš tiesų labai lengvos tekstūros, lyg pienelis. Gelsvos spalvos, kvapas augalinis su citrusų užuomina. Naudoju kremą rytais, tepu ant švariai nuvalytos ir toniku sudrėkintos odos. Kad ir kaip šis kremas giriamas kitų merginų, man jis nelabai patiko. Kodėl? Pasitepus juo oda visą dieną lengvai blizga lyg riebaluota. Ir tai nėra sveikas skaistumas ir gaiva. Pirštu palietus veidą jaučiasi tas riebumas. Sutinku, jog mano oda riebesnė, tačiau tikrai nėra taip, kad ji susiriebalavo dienos eigoje. Veidas blizga nuo pat tos akimirkos kai priemonė užtepama ant odos. Gal mano oda ir gauna drėkinimą, tačiau akys nepatenkintos atvaizdu veidrodyje.
    Aš labai teigiamai vertinu, kai gamintojas gali pasiūlyti savo produkcijos mėginukų, nes bet kada gali papulti tau netinkanti priemonė, o "Dr. Hauschka" gali pasiūlyti daug tokių miniukų, kurios yra sumažintos originalių pakuočių versijos. Kremukai po 5 ml metalinėse tūtelėse, o skysčiai/aliejai stikliniuose buteliukuose. Kiti gamintojai dažniausiai siūlo 2 ml mėginukus tuose labai nepatogiuose praplėšiamuose pakeliuose, o nesandariai laikoma priemonė džiūsta ir dažnai nukeliauja į šiukšlių dėžę.
    Įvertinimas: nuteista. Tai tik įrodo, jog ne viskas, kas labai išliaupsinta tinka ir tau. Man toks kremukas visiškai netinkamas naudoti prieš darantis makiažą, tam geriau tinka matinį veidą paliekantys kremai. Šį mėginuką sunaudosiu tomis dienomis, kai nenaudoju makiažo, tačiau pirkti pilną pakuotę nesusiviliosiu. Tikiuosi man bus labiau tinkamas kitas "Dr. Hauschka" kremukas, kurį bandysiu vėliau. Laukite atsiliepimo.

Jurgita
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą