2015 m. birželio 5 d., penktadienis

VIVI makadamijų kondicionierius


   Šįkart noriu aptarti "VIVI" makadamijų kondicionierių, kurį gavau dovanų vienos akcijos metu nemokamai. Pastebėjau, jog "VIVI" nuolat rengia visokias akcijas, atrakcijas. Džiugu, kai gauni daugiau, nei tikiesi:). Plaukų kondicionierius dabar naudoju nuolat, nors dar pamenu, prieš keleta metų nenaudodavau. Pirmenybę teikiau puresniems plaukams, bet galiausiai susivokiau, jog plaukų būklė yra žymiai svarbiau. 
   Seniau esu bandžiusi jų alyvuogių kondicionierių, kuris labai labai panašus į makadamijų, bent jau veikimo efektu tai tikrai. Iš pirmo žvilgsnio skiriasi tik kvapas. 

INCI: Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamijų aliejus), Cetyl Alcohol (minkštiklis, emulsiklis), Stearamidopropyl Dimethylamine (PAM, emulsiklis), Sodium Benzoate (konservantas), Potassium Sorbate (konservantas), Lactic Acid (reguliuoja pH), Aroma (Orange), Benzyl Alcohol (konservantas). 

Mano pastebėjimai:
  • produktą patraukliu daro ne tik efektyvus poveikis, bet dažnai vartotojų simpatijas pavergia ir kvapas. Todėl siekiant sulaukti daugiau simpatijų gaminys papildytas natūraliu (anot "VIVI") apelsinų aromatu. Kaip ir visi natūralūs kvapai, taip ir šis greitai išsisklaido išdžiuvus plaukams.
  • kondicionierius yra baltos spalvos ir puraus kremo konsistencijos;
  • sudėtyje antrasis ingredientas yra makadamijų aliejus, kuris plaukus padaro švelnesniais ir glotnesniais. Taip pat plaukus lengviau iššukuoti. Makadamijų aliejus itin dažnai naudojamas kondicionierių gamybai, nes turi svarbių vitaminų ir mineralų plaukų sveikatai. Lengvai susigeria į plaukų folikulus, yra lengvas ir neriebus, todėl ypač tinka sausų plaukų gydymui. Taip pat skatina plaukų augimą (naudojant kaip plaukų kaukę), mažina pleiskanas.
  • paryškinta spalva matome konservantą Benzilo alkoholį, kuris nėra draugiškas bičiulis mūsų galvos odai (gali sukelti dermatitą), telieka ramintis tuo, kad jis pačioje sąrašo pabaigoje.
  • gamintojas teigia, jog kondicionieriaus pH yra artimas natūraliam plauko pH, todėl tinka visų tipų plaukams.
  • "VIVI" kondicionieriai man yra tikras išsigelbėjimas šaltuoju sezono metu, nes turi antistatinį poveikį ir neleidžia plaukams elektrintis. Pastebėjau, jog būtent šios kompanijos produktai geriausiai susidoroja su besielektrinančiu košmaru.
  • tai nėra pilno kiekio produktas, įprastai jie pardavinėjami plastikiniuose buteliukuose. Nors akcijoms skirtos priemonės dizainas dailus akiai, tačiau visiškai nepatogus kaip kondicinionieriui. Iš pradžių viskas dar normaliai, bet besibaigiančius likučius itin nepatogu ir sunku iškrapštyti lauk. 
  • Kosmetikos DNR taip pat yra išanalizavęs makadamijų šampūną, tačiau matau, jog dabartinė receptūra patobulinta į geresnę pusę. Todėl dedu pliusą už tai, kad "VIVI" kompanija atnaujina ne tik pakuočių dizainą, bet ir savo gaminių sudėtis.
  • Pilnos pakuotės 230 g buteliuko kaina 7,5 euro, su lojalumo kortele - apie 5,6 euro. 
    Man "VIVI" kondicionieriai turbūt yra pati geriausia priemonė iš viso jų asortimento. Neturiu jokių priekaištų dėl veikimo efekto. O ši nepatogi pakuotė tėra smulkmena, nes pilno dydžio gaminiai pardavinėjami visiškai kitokiose tarose. Dabar labai norėčiau išbandyti naujausią 12 vaistažolių plaukų kondicionierių, nes jis tarp pirkėjų tapo net dar populiaresnis nei makadamijų.
Jurgita



3 komentarai:

  1. Man jų plaukų kondicionieriai labai patinka :) Makadamijų kondicionierių ir pati naudoju, ir kolegės, ir draugės, ir šeimos moterys :))))
    taipogi puikus 12 vaistažolių, jis su pompa - naudojimas patogesnis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. reiks išbandyti kai pabaigsiu savo dabartinį kondicinierių :)

      Panaikinti
  2. Man jis vienas geriausių produktų plaukų priežiūrai:)
    O dabar ir klientėms siūlau ir sulaukiu tik geriausių atsiliepimų :))

    AtsakytiPanaikinti